Polévka miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chudák mimísek
By jsem babičku přetrhla vejpůl
a hodoooodně dlouho by nás neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necim bycj ji majzla po hlave, kdyz i pres tvuj zakaz neco takoveho udelala
s uz bych ji prcka nenechala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak chápeš slovo „ublíží“ určitě tím dítěti neprospěla ![]()
teď hrozí bolení bříška, průjem, zvracení, v krajním případě alergická reakce (ale to fakt jen v krajním případě)
dítě to přežije, ale babičce bych od plic řekla, co si myslím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a to kuřecí maso v tom? hledám na netu a našla jsem, že to obsahuje bílkoviny, které tříměsíční dítě není schopné strávit a vegeta samé éčka. mám fakt strach a prý se to neprojeví hned, ale tak 2-3 dny
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No a to kuřecí maso v tom? hledám na netu a našla jsem, že to obsahuje bílkoviny, které tříměsíční dítě není schopné strávit a vegeta samé éčka. mám fakt strach a prý se to neprojeví hned, ale tak 2-3 dny
Já jen nechápu jedno - to opravdu rozmixovaná polévka projde flaškou? Tak malé mimi tam má přece jenom pidi dírku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je mazec. Teď už nic nenaděláš, ale ublížit jí to nemůže. Babičce bych teda vyčinila…
Vegetu nejíme ani my (a kuřecí jsem dávala až po roce), natož dát takhle malému miminku.
Držím pěsti s obhajováním si toho do budoucna.
Příspěvek upraven 14.03.15 v 14:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele buď v klidu…miminku se nic nestane…moje máma dala dceři to samé a navíc ještě s kapustou a hráškem…budete mít nejspíš průjmík a bolení bříška možná, ale už bych to neopakovala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
fakt neboj, s těma bílkovinama se to myslí spíš tak, že pravidelné podávání v tomto věku přetěžuje organismus. Ale jednorázově se nic nestane. No vegeta snad jednorázově taky neublíží, ale fakt nechápu, že to vůbec někoho napadne dát kojenci vegetu. Pro děti může být i jednorázově blbý glutamát sodný, ale snad ho vegeta neobsahuje. Bývá spíš v koření na čínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem jí říkala, že neexistuje, ale zas bude kolem toho řečí…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kve-tinka zvětšila dírku na savičce
tu savičku bych ji dala proplatit
babča je dobrá ranařka a možná i kuchařka - vegeta s cukrem?!? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná osobní, ale bydlí s váma? Pokud ano, tak to tě lituju. Babička je evidentně velmi „šikovná“ a vynalézavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička neví, že do roka dítě sůl (o vegetě ani nemluvím
) NESMÍ??Přečti jí o tom nějaký článek…A s tím kuřecím masem..bála bych se taky, je to strašně brzy..dítě už bych jí hlídat nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite to miminko nijak neposkodi, ale ani mu to nijak neprospeje. ted uz s tim nic nenadelas, ale babicce urcite rekni, ze si to neprejes..
- Citovat
- Upravit
Ne nebydlí. fakt se bojím aby nepřišly křeče nebo tak něco horšího. a to koření toho se bojím jak čert kříže
- Citovat
- Upravit