Polévka miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
14.3.15 13:58

Chudák mimísek :( By jsem babičku přetrhla vejpůl :cert: :cert: a hodoooodně dlouho by nás neviděla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.3.15 13:59

Necim bycj ji majzla po hlave, kdyz i pres tvuj zakaz neco takoveho udelala :cert: s uz bych ji prcka nenechala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
14.3.15 14:00

Záleží jak chápeš slovo „ublíží“ určitě tím dítěti neprospěla :think:
teď hrozí bolení bříška, průjem, zvracení, v krajním případě alergická reakce (ale to fakt jen v krajním případě)
dítě to přežije, ale babičce bych od plic řekla, co si myslím :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 14:01

No a to kuřecí maso v tom? hledám na netu a našla jsem, že to obsahuje bílkoviny, které tříměsíční dítě není schopné strávit a vegeta samé éčka. mám fakt strach a prý se to neprojeví hned, ale tak 2-3 dny

• Citovat
  • Upravit
6869
14.3.15 14:03
@Anonymní píše:
No a to kuřecí maso v tom? hledám na netu a našla jsem, že to obsahuje bílkoviny, které tříměsíční dítě není schopné strávit a vegeta samé éčka. mám fakt strach a prý se to neprojeví hned, ale tak 2-3 dny

Já jen nechápu jedno - to opravdu rozmixovaná polévka projde flaškou? Tak malé mimi tam má přece jenom pidi dírku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
14.3.15 14:04

No to je mazec. Teď už nic nenaděláš, ale ublížit jí to nemůže. Babičce bych teda vyčinila… :roll: Vegetu nejíme ani my (a kuřecí jsem dávala až po roce), natož dát takhle malému miminku.
Držím pěsti s obhajováním si toho do budoucna.

Příspěvek upraven 14.03.15 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 14:04

@kve-tinka zvětšila dírku na savičce

• Citovat
  • Upravit
106
14.3.15 14:05

Hele buď v klidu…miminku se nic nestane…moje máma dala dceři to samé a navíc ještě s kapustou a hráškem…budete mít nejspíš průjmík a bolení bříška možná, ale už bych to neopakovala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
14.3.15 14:08
@Anonymní píše:

fakt neboj, s těma bílkovinama se to myslí spíš tak, že pravidelné podávání v tomto věku přetěžuje organismus. Ale jednorázově se nic nestane. No vegeta snad jednorázově taky neublíží, ale fakt nechápu, že to vůbec někoho napadne dát kojenci vegetu. Pro děti může být i jednorázově blbý glutamát sodný, ale snad ho vegeta neobsahuje. Bývá spíš v koření na čínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 14:09

Už jsem jí říkala, že neexistuje, ale zas bude kolem toho řečí…

• Citovat
  • Upravit
6869
14.3.15 14:09
@Anonymní píše:
@kve-tinka zvětšila dírku na savičce

tu savičku bych ji dala proplatit :lol: babča je dobrá ranařka a možná i kuchařka - vegeta s cukrem?!? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.3.15 14:13

Možná osobní, ale bydlí s váma? Pokud ano, tak to tě lituju. Babička je evidentně velmi „šikovná“ a vynalézavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
14.3.15 14:16

Babička neví, že do roka dítě sůl (o vegetě ani nemluvím 8o ) NESMÍ??Přečti jí o tom nějaký článek…A s tím kuřecím masem..bála bych se taky, je to strašně brzy..dítě už bych jí hlídat nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.3.15 14:17

Urcite to miminko nijak neposkodi, ale ani mu to nijak neprospeje. ted uz s tim nic nenadelas, ale babicce urcite rekni, ze si to neprejes..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.15 14:24

Ne nebydlí. fakt se bojím aby nepřišly křeče nebo tak něco horšího. a to koření toho se bojím jak čert kříže

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko