Polévka miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey @renda81 asi takhle - u nás je zvykem se nejdřív zeptat.. takže asi tak - pokud by babi hlídala, jakože nehlídá, tak by se zeptala, co může a co ne
Já chápu, že dřív se moře věcí dělalo jinak, ale pořád je tak nějak o zvyku se domluvit s tou mámou, že..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička by dostala pěkný kartáč
Ale jinak neboj, jak píšou ostatní, nic se jí nestane,max.bude mít průjem..Ale s babkou bych si teda udělala pořádek..
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:
@Kelsey @renda81 asi takhle - u nás je zvykem se nejdřív zeptat.. takže asi tak - pokud by babi hlídala, jakože nehlídá, tak by se zeptala, co může a co neJá chápu, že dřív se moře věcí dělalo jinak, ale pořád je tak nějak o zvyku se domluvit s tou mámou, že..
Je to tak..Moje mamka se vždycky radši zeptá, co už malá může, co ne..Ale třeba u tchánů, to je něco jiného..Minule jsme byli na návštěvě a tchán potajnu dal malé oplatek, čokoládovo-oříškovou kolonádu..
Viděla jsem rudě
Oni naštěstí nehlídají..
- Citovat
- Upravit
Mně mamka při hodinovém hlídání. Škrabkala čerstvé jablko a dávala prckovi a pak mu vrazila chleba do ručičky. Měl těsně čtyři měsíce. Zblbla z moudrých knih jsem byla pěkně naštvaná, no druhý den jsem ji vzala do pravidelné poradny. Pediatrička v jejím věku ji to hezky vysvětlila. Ano babičko my to dříve takhle dělali ale dnes je to trochu jinak. I důvody proč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Kelsey @renda81 asi takhle - u nás je zvykem se nejdřív zeptat.. takže asi tak - pokud by babi hlídala, jakože nehlídá, tak by se zeptala, co může a co neJá chápu, že dřív se moře věcí dělalo jinak, ale pořád je tak nějak o zvyku se domluvit s tou mámou, že..
právě měla by se s mámou domluvit a né tohle. Bohužel, jak je vidět, tak si dělají co chtějí a odnese to chudák mimčo. Jsou přesvědčení, že když vychovali děti, a jsou starší, že ví nejlíp co a jak, a podle toho to dopadá. Já bych bábě dala, že by si to nedala za rámeček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat na jednu věc. mám 13ti týdenní miminko a babička mu dala polévku s kuřecím masem, mrkví, solí, cukrem a vegetou. rozmixovala to a mimčo vypilo skoro 200 ml. může to ublížit?
Mezi 4 a 6 mesicem ma ochutnat vsechny alergeny, tak to ma trosku driv, no
Maximalne prujem, bude to dobry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na 3.měsíc je to brzo, ale větší problém vidím ve vegete a soli.Tu vegetu nejím ani já, fuj.
- Citovat
- Upravit
Anonymní
Tvé dítě se maximálně po.ere. To si s bábou užiješ. Bez tvého vědomí toto dítěti dá a myslí si, jak je strašně chytrá, že ona miminko konečně nakrmí. A jak tady psaly holky, hlídala naposledy. A do toho kočárku bych jí taky mimi nepůjčovala, bála bych se. Za pár týdnů ho tam posadí a ty zakladatelko nic nezmůžeš, protože dítě má sedět v 6ti měsících. A nejsem si jistá, jestli má vůbec cenu, jí dávat číst nějaké články o příkrmech pro děti. Asi je taková, že si stejně povede svou, že ona měla taky děti..
Babička? A kdo to je ve vztahu k tobě? To jsem se nějak nedočetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze holky, s malou jsem musela kvuli silnym krecim k doktorce. Nafoukle brisko, narusena peristaltika strev a zitra musime na dalsi vysetreni. Jo a dodavam ze,,babicce,, je pres 30 je to druha manzelka otce a ma vlastni male dite
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takze holky, s malou jsem musela kvuli silnym krecim k doktorce. Nafoukle brisko, narusena peristaltika strev a zitra musime na dalsi vysetreni. Jo a dodavam ze,,babicce,, je pres 30 je to druha manzelka otce a ma vlastni male dite
Tak snad bude líp.
Je jí přes 30
A já myslela tak 70 se svými názory. Mladá a blbá, jak ta může vychovávat dítě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
chudák drobek ať je brzy líp a dala bych ji to pořádně sežrat, tahle trápit malé miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Bobek maličký, snad to bude už dobré. S babičkou jsi mě odrovnala, já si představovala paní tak 70+ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
Bobek maličký, snad to bude už dobré. S babičkou jsi mě odrovnala, já si představovala paní tak 70+
No, to já teda taky čekala nějakou 60letou babičku
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to jestli je „babička“ takhle mladá, tak bych popřemýšlela, jestli tam nebyl nějaký záměr. To je skoro na „žalobu“ za „poškození“ zdraví dítěte
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit