Polévka miminku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.3.15 13:44

polévka miminku

Ahoj chtěla bych se zeptat na jednu věc. mám 13ti týdenní miminko a babička mu dala polévku s kuřecím masem, mrkví, solí, cukrem a vegetou. rozmixovala to a mimčo vypilo skoro 200 ml. může to ublížit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
14.3.15 13:45

No jadnorázově snad ne, ale babička je teda :pocitac: :pocitac: už ho tam radši na hlídání nedávej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 13:46

Neublizi mu to, nanejvys bude mit brichabol a srajdu. nicmene rozhodne bych tyhle pokusy neopakovala a pokud ma babicka takhle uzasne napady, tak nenechavat s ditetem samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
14.3.15 13:47

8o jednorazovo snad len prujem. Ale teda babicka je nad moje chapanie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Tak dítě babí pár týdnů nepůjčuj ještě je brzo.
Babí je navyklá dřív se prý polévky dávaly po 6ti neděli.
Ale dnes né. Bych babině dala kartáč :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mám teď strach aby jí to neublížilo je pouze zvyklá na UM a čaj.

• Citovat
  • Upravit
7257
14.3.15 13:48

Podle mě mu to neublíží, ale babička je nezodpovědná. Nedostala instrukce od Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.3.15 13:49

Když jsem si povídala s mojí mamkou, jak to bylo, když jsme my byli miminka, tak se to tak dělalo a taky jsme to přežili. Asi bych se z toho nehroutila. Mimčo by mohlo maximálně mít zácpu nebo naopak průjem. Nic s tím už nenaděláš, ale babičku bych hlídala a mimi radši chvíli taky!

Příspěvek upraven 14.03.15 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 13:49

Jo dostala ale její odpověď je já mám taky děti a vím co dělám. a malá se prý tak po… že až nechápala a prý jí to mám dávat každý den

• Citovat
  • Upravit
4620
14.3.15 13:52
@Anonymní píše:
Jo dostala ale její odpověď je já mám taky děti a vím co dělám. a malá se prý tak po… že až nechápala a prý jí to mám dávat každý den

No hlavně ji neposlouchej. A jasně bych jí naznačila, že jestli nebude dodržovat pravidla tak ji nebude hlídat. Zdraví dítěte je mi přednější než vztahy v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.3.15 13:52

Pokud nerespektuje Tvoje instrukce, tak bych jí na hlídání nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.3.15 13:53
@Anonymní píše:
Jo dostala ale její odpověď je já mám taky děti a vím co dělám. a malá se prý tak po… že až nechápala a prý jí to mám dávat každý den

No jistě vegetu ji davej každý den :palec: :potlesk: tak ta by si dlouho nezahlidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.3.15 13:53

Budeš to mít s babičkou asi náročnejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 13:57
@Anonymní píše:

polevku s vegetou a cukrem bych nedala ani triletemu diteti. a denne ani sobe teda :lol:

prosim te, drz se modernejsich nazoru a pridavej prikrmy, jak je bezne dnes. a pokud to babicka nechape, tak fakt nepujcovat. vetsina prarodicu plne chape, ze se veci zmenily a dodrzuji, co se jim rekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.3.15 13:58
@Anonymní píše:

jj babča zavádí příkrmy, příští týden by zavedla bůček ne?? Ta už by hodně dlouho nehlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí