Polévka miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No jadnorázově snad ne, ale babička je teda
už ho tam radši na hlídání nedávej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neublizi mu to, nanejvys bude mit brichabol a srajdu. nicmene rozhodne bych tyhle pokusy neopakovala a pokud ma babicka takhle uzasne napady, tak nenechavat s ditetem samotnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednorazovo snad len prujem. Ale teda babicka je nad moje chapanie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dítě babí pár týdnů nepůjčuj ještě je brzo.
Babí je navyklá dřív se prý polévky dávaly po 6ti neděli.
Ale dnes né. Bych babině dala kartáč
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám teď strach aby jí to neublížilo je pouze zvyklá na UM a čaj.
- Citovat
- Upravit
Podle mě mu to neublíží, ale babička je nezodpovědná. Nedostala instrukce od Tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem si povídala s mojí mamkou, jak to bylo, když jsme my byli miminka, tak se to tak dělalo a taky jsme to přežili. Asi bych se z toho nehroutila. Mimčo by mohlo maximálně mít zácpu nebo naopak průjem. Nic s tím už nenaděláš, ale babičku bych hlídala a mimi radši chvíli taky!
Příspěvek upraven 14.03.15 v 13:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo dostala ale její odpověď je já mám taky děti a vím co dělám. a malá se prý tak po… že až nechápala a prý jí to mám dávat každý den
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo dostala ale její odpověď je já mám taky děti a vím co dělám. a malá se prý tak po… že až nechápala a prý jí to mám dávat každý den
No hlavně ji neposlouchej. A jasně bych jí naznačila, že jestli nebude dodržovat pravidla tak ji nebude hlídat. Zdraví dítěte je mi přednější než vztahy v rodině
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nerespektuje Tvoje instrukce, tak bych jí na hlídání nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No jistě vegetu ji davej každý den
tak ta by si dlouho nezahlidala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
polevku s vegetou a cukrem bych nedala ani triletemu diteti. a denne ani sobe teda ![]()
prosim te, drz se modernejsich nazoru a pridavej prikrmy, jak je bezne dnes. a pokud to babicka nechape, tak fakt nepujcovat. vetsina prarodicu plne chape, ze se veci zmenily a dodrzuji, co se jim rekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jj babča zavádí příkrmy, příští týden by zavedla bůček ne?? Ta už by hodně dlouho nehlídala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat na jednu věc. mám 13ti týdenní miminko a babička mu dala polévku s kuřecím masem, mrkví, solí, cukrem a vegetou. rozmixovala to a mimčo vypilo skoro 200 ml. může to ublížit?