Politický program antiBabiš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2813
4.12.19 17:42
@Kosopemi píše:
@modravlocka Ktera strana bude v dobe krize myslet na obycejne lidi? V tomhle jsem realista. Osobne nevim, koho bych volila jako stranu, ktere jde o blaho lidi a ne o to sve :)

Také jsem realista. Ale snažila jsem se poukázat na to, že ani Babiš není žádný mesiáš (což tady někdo nejmenovaný moc nechape).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.19 17:44
@Šáruší píše:
no větší pohroma, než je tam teď by nebyl ani Venca z Horní Dolní.

Má aspoń svoje názory a nebojí se je říkat. To dělá málokterý politik. A už výbec to nedělal připosraný Drahoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
4.12.19 17:46
@Tecumseh píše: …tak hlavně, že mimoň Drahoš by nás vytrhl. Pan Nevím, bazpáteřní. To by byla teprve pohroma!

Tak hlavně, že tam teď sedí ta páteř nejrovnejsi. A ne žádný pomstychtivy krivak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.12.19 17:47
@Tecumseh píše:
Jenže on byl bohatý už před vstupem do politiky. Až se mu dívím, že tohle podstupuje. Mohl si do konce života jen užívat a na všechny a všechno kašlat. Místo toho se pustil do boje s tou hydrou co nás tady 30 let sužovala. Za to mu patří můj obdiv a dík!

bože za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:48
@Tecumseh píše:
Jenže on byl bohatý už před vstupem do politiky. Až se mu dívím, že tohle podstupuje. Mohl si do konce života jen užívat a na všechny a všechno kašlat. Místo toho se pustil do boje s tou hydrou co nás tady 30 let sužovala. Za to mu patří můj obdiv a dík!

jojo druhej Havel, vždyť to říkám :lol: :lol: :lol: on si nebude užívat, on bude chtít víc moci a víc peněz, pořád a pořád. Lidi jsou mu ukradený, jako většině politiků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:50
@Tecumseh píše:
Má aspoń svoje názory a nebojí se je říkat. To dělá málokterý politik. A už výbec to nedělal připosraný Drahoš.

A jaké má například názory? Vždyť se nedokáže nikde veřejně vyžvejknout, nebo složit odpověď, která by měla hlavu a patu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:52
@Kosopemi píše:
@modravlocka Ktera strana bude v dobe krize myslet na obycejne lidi? V tomhle jsem realista. Osobne nevim, koho bych volila jako stranu, ktere jde o blaho lidi a ne o to sve :)

přesně tak, taková totiž neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
@Tecumseh píše:

Jako nehlasim se do skupiny Ano ani protiAno, ale tohle je fakt moc. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2813
@Tecumseh píše:
:mrgreen: Víš, že on na tu hydru byl celých těch 30 let napojeny a jen díky tomu si tak nehorázně nahrabal (neboli nakradl)? A protože stále neměl dost a z hydry už se nedalo tolik vysat a vyzdimat, musel tomu trochu pomoci sám? Teď už couvnout nemůže, potřebuje poslaneckou imunitu, jinak by sel brucet. V podstatě má velké štěstí, že žije zrovna v ČR, o trochu východněji už by měl nejspíš davno kulku mezi očima.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.19 17:53
@baimoli píše:
jojo druhej Havel, vždyť to říkám :lol: :lol: :lol: on si nebude užívat, on bude chtít víc moci a víc peněz, pořád a pořád. Lidi jsou mu ukradený, jako většině politiků..

Víš, on Havel taky nebyl svatej. Viděla jsi ten dokument jak mu Zeman radí co má dělat? A on jen dokola opakoval, že neví, že se musí nejdřív poradit s Václavem Klausem. Příznačné pro celou jeho politickou kariéru. Tohle by mě měli havloidi zdůvodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:53
@Tecumseh píše:
Úplnej dalajláma :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:54
@Tecumseh píše:
Víš, on Havel taky nebyl svatej. Viděla jsi ten dokument jak mu Zeman radí co má dělat? A on jen dokola opakoval, že neví, že se musí nejdřív poradit s Václavem Klausem. Příznačné pro celou jeho politickou kariéru. Tohle by mě měli havloidi zdůvodnit.

máš takovej ten typickej slovník voličů babiše - demožumpa, havloidi, sluníčkáři,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.19 17:55
@modravlocka píše: :mrgreen: Víš, že on na tu hydru byl celých těch 30 let napojeny a jen díky tomu si tak nehorázně nahrabal (neboli nakradl)? A protože stále neměl dost a z hydry už se nedalo tolik vysat a vyzdimat, musel tomu trochu pomoci sám? Teď už couvnout nemůže, potřebuje poslaneckou imunitu, jinak by sel brucet. V podstatě má velké štěstí, že žije zrovna v ČR, o trochu východněji už by měl nejspíš davno kulku mezi očima.

No však píšu, že já na jeho místě bych se na tohle vyp*d a užíval si těch peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
4.12.19 17:55
@modravlocka píše: :mrgreen: Víš, že on na tu hydru byl celých těch 30 let napojeny a jen díky tomu si tak nehorázně nahrabal (neboli nakradl)? A protože stále neměl dost a z hydry už se nedalo tolik vysat a vyzdimat, musel tomu trochu pomoci sám? Teď už couvnout nemůže, potřebuje poslaneckou imunitu, jinak by sel brucet. V podstatě má velké štěstí, že žije zrovna v ČR, o trochu východněji už by měl nejspíš davno kulku mezi očima.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.19 17:56
@baimoli píše:
máš takovej ten typickej slovník voličů babiše - demožumpa, havloidi, sluníčkáři,..

Já ale nikdy AB nevolil. Ale to není myslím podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová