Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Della Street píše:
@Tecumseh Rozkradená země…to už tady dlouho nebylo…fakt jdi jinam, tady adi není ta správná skupina.
Tak popřít to asi nemůžeš, že? Ty důsledky jejich rejdů si totiž budeme vyžírat ještě hodně dlouho. Prostě to zkonili, tak si to přiznej a bude ti líp ![]()
@Tecumseh píše:
Tak popřít to asi nemůžeš, že? Ty důsledky jejich rejdů si totiž budeme vyžírat ještě hodně dlouho. Prostě to zkonili, tak si to přiznej a bude ti líp
Ale mne je báječně. Já jsem si nikdy nezila lépe!! Jen se nechci stydět za prezidenta země a nechci za premiéra estébaka. Howgh.
@Della Street píše:
Ale mne je báječně. Já jsem si nikdy nezila lépe!! Jen se nechci stydět za prezidenta země a nechci za premiéra estébaka. Howgh.
Materiálně. Ale jinak tě žere, že tvoje demožumpa dostává na p.del. Zeman je chytrý člověk a pevnýma názorama. Na rozdíl od Drahoše, který jen papouškoval co mu kdo nakukal a bylo vidět, že byl úplně mimo. A s těma invazorama, který nám sem chtěl natahat se málem dopustil vlastizrady. Kvůli lidem jako ty se mu to málem povedlo, už jsme si tady mohli vykrmovat svoje budoucí vrahy.
@Tecumseh píše:
Materiálně. Ale jinak tě žere, že tvoje demožumpa dostává na p.del. Zeman je chytrý člověk a pevnýma názorama. Na rozdíl od Drahoše, který jen papouškoval co mu kdo nakukal a bylo vidět, že byl úplně mimo. A s těma invazorama, který nám sem chtěl natahat se málem dopustil vlastizrady. Kvůli lidem jako ty se mu to málem povedlo, už jsme si tady mohli vykrmovat svoje budoucí vrahy.
Ty těch prášků beres buď málo nebo moc! Kdo je tvůj psychiatr?
@Della Street píše:
Ty těch prášků beres buď málo nebo moc! Kdo je tvůj psychiatr?
Jsi vedle jak ta jedle, ostatně jako všichni chvilkaři. Tvůj postoj zdařile popsal sociolog Petr Hampl v knize „Prolomení hradeb“. Je mi z toho smutno, že se Evropou šíří takový debilismus.
@Tecumseh píše:
Jsi vedle jak ta jedle, ostatně jako všichni chvilkaři. Tvůj postoj zdařile popsal sociolog Petr Hampl v knize „Prolomení hradeb“. Je mi z toho smutno, že se Evropou šíří takový debilismus.
Až se zas někdy rozhodneš něco si přečíst, měl by to být výkladový slovník jazyka českého. Slovo „debilismus“ v něm ale nenajdeš. V češtině neexistuje. Nauč se nejprve česky, rozumbrado!
@Della Street píše:
Až se zas někdy rozhodneš něco si přečíst, měl by to být výkladový slovník jazyka českého. Slovo „debilismus“ v něm ale nenajdeš. V češtině neexistuje. Nauč se nejprve česky, rozumbrado!
Tak on se hlavně jazyk vyvíjí. Ono před lety jsme se např. také divili pojmu turismus (znali jsme jen turistiku). Přípona -ismus výrazu dodává trochu jiný význam. Stejně tak, když k pojmu debilita přídáš -ismus, vznikne ti něco jako hnutí, myšlenkový směr, založený právě na mentální retardaci. Tím debilismem jsem samozřejmě nemyslel tebe, to bych si nedovolil (to bych napsal právě tu debilitu). Ale jelikož jsem napsal debilismus, myslel jsem tím celkové a masové retardované myšlení celé velké časti populace.To se šíří Evropou v tempu nahanějícím strach. A na tom se shodne spousta odborníků, jen nesmí být zavislý na ČT a OVM.
@Lovelytrue píše:
@Tecumseh podle toho co píšeš ti věřím, že nejsi volič Babiše. Tipla bych tě spíš na voliče SPDJinak já jsem teda havloid, sluníčkář z pražské kavárny (i když bydlím na Moravě) a patřím mezi demožumpu.
Za Babiše i Zemana se stydím, ale respektuji volbu většiny. A co jiného se taky dalo čekat. Bohužel je zde hodně lidí, kteří zaprodají budoucnost kvůli levnému jízdnému a devíti stovkám
už se těším na další volby, je naděje na změnu
Nikdy mě politika moc nezajímala, já jsem musela poctivě pracovat za každého režimu. Nelíbí se mi ale, jak se plýtvá penězi na zbytečné věci. Třeba to levné jízdné.
Příspěvek upraven 09.06.20 v 10:24
@Arcanum píše:
Máte pravdu, souhlasím s Vámi, že to zlevněné jízdné je jen plýtvání veřejnými prostředky, které se dají využít jinak a líp. Je to jako se všemi dotacemi…a že jich máme. Bohužel. Myslím, že na začátku asi stála i dobrá myšlenka. Chtěli podpořit veřejnou dopravu, protože silnice začínají být přecpané. Ale tohle se stejně míjí účinkem a kdo jchce jezdit, měl by si zaplatit cestu ze svého. Můj názor.