Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hlavne to co Babis delaji i ostatni politici a to i ti minuli, jen ne tak okate a jen o tom tolik nevime. Kazdy, kdo se dostane ke korytu se z nej dosyta naji. Znam i par senatoru. Hon na Babise nechapu. Byli doby s vysokou nezamestnanosti atd., ted to tak nejak alespon funguje. Pirati jsou opevovani, ale CO konkretne udelali dobre? Anonymne, protoze rikat svuj politicky nazor nechci, radeji smazat. Nevyplaci se to.
Já žádný názor neříkám, jen říkám, že politické programy se vykouřili a všichni honí Babiše.
@Enmamma píše:
Nemají, mají plnit své politické programy, kterými před volbami voličům mávali před očima. Co třeba Bartoš? Dnes si dělá kariéru jen na Babišovi. Nebo co třeba trapný Fiala? To je Babiš sem Babiš tam. Kde jsou politické sliby?
a co a jak asi tak můžou opoziční strany ze svých slibů plnit? NAd tím už se nezamyslíš, co ![]()
@Enmamma píše:
Nemají, mají plnit své politické programy, kterými před volbami voličům mávali před očima. Co třeba Bartoš? Dnes si dělá kariéru jen na Babišovi. Nebo co třeba trapný Fiala? To je Babiš sem Babiš tam. Kde jsou politické sliby?
Souhlasim. Nekdy mi prijde, ze obvinovanim Babise se snazi zakryt, ze sami nic neudelali, neprosadili, nenavrhli…
@lucenka píše:
a co a jak asi tak můžou opoziční strany ze svých slibů plnit? NAd tím už se nezamyslíš, co
Tak nam reknete, co pro lepsi budoucnost zeme nebo pro blaho obyvatel jine strany udelaly nebo navrhly? Konkretne. Nerikam, ze Babis snad jo, ale kdyz tady tak vykrikujete…
@Anonymní píše:
Hlavne to co Babis delaji i ostatni politici a to i ti minuli, jen ne tak okate a jen o tom tolik nevime. Kazdy, kdo se dostane ke korytu se z nej dosyta naji. Znam i par senatoru. Hon na Babise nechapu. Byli doby s vysokou nezamestnanosti atd., ted to tak nejak alespon funguje. Pirati jsou opevovani, ale CO konkretne udelali dobre? Anonymne, protoze rikat svuj politicky nazor nechci, radeji smazat. Nevyplaci se to.
To že je teď nízká nezaměstnanost ale vůbec není Babišova zásluha!!! A „nějak“ to fungovalo vždycky… ![]()
Já, Havloid (a myslím, že sluníčkář, se mi říká?) a představitel pražský kavárny, jsem teď ve fázi " Forever Zeman a Babiš" ![]()
Máme demokracii, zvolilo se to a tak to tu je.
A tak to tu zřejmě ještě dlouho bude.
Mám peška, že to tak nechci, ale jsem v menšině ![]()
Víc neřeším, páč by mi z toho houklo ![]()
@Kosopemi píše:
Souhlasim. Nekdy mi prijde, ze obvinovanim Babise se snazi zakryt, ze sami nic neudelali, neprosadili, nenavrhli…
Souhlasím.
@lolink Souhlasím s Tebou. Impotence jeho konkurence je zarážející. Bohužel, tradiční strany svým programem často opustili své tradiční voliče, ti je tak ztratili důvod volit. A nové strany jako Piráti jsou schopny získat převážně protestní hlasy nebo hlasy prvovoličů, což na porážku ANO nestačí a stačit nebude.
Bohužel, tak jak je i z hlediska médií nahlíženo na politiku a politiky, tak to dnes ani skutečné osobnosti neláká dělat. Takže je tam parta průměrných či podprůměrných, a pak ti, kteří si tam hájí svoje byznysové zájmy. A mezi tím si vyber…
@Šáruší píše:
No tak jestli máš pocit, že jedou Antibabiš a je to snad neoprávněné a vůdce nelže a je čistý a je to proti němu chudákovi jen kampaň, tak to se nedivím tvému názoru. Nikde v Evropě si politik nemůže dovolit to co on, i unie nás sejme, protože už ho mají plné zuby, ale ne, jeho voliče to snad posiluje nebo co. Společně s komunistama krytý prezidentem si dělá co chce. A vzhledem k parlamentní demokracii ostatní mají možnost pouze dokola a dokola se snažit ukázat, co je ta čistá bílá pravdomluvná lilie zač.
Hele chvilkařko, neříkám, že AB je svatej. Ale: pouze dovedne využívá systém, který tady nastolila EU s těmi všemi dotacemi. Kdo si ty všechny dotace vymyslel? Slavná EU! Kdo je tady uvedl do praxe? Myslím, že to byla celá demožumpa co byla doteď u vesla…a vesele si kradli taky. A kdo ty dotace Babišovi proplati? Armáda úředníků z EU. Teď, když jsou odstaveni od koryta, tak kvíčej. Celá ta kampaň je nechutná. A to nejsem volič AB. A čím víc do něj budou rýt, tím větší on bude mít podporu. Protože lidi maj plný zuby toho jak tady ti zloději rozkradli celý hospodářství a když už nebylo co krást, vymysleli eko elektřínu, pak restituce a furt kolem dokola. Celá politika EU a tkz. demokratických stran je špatně a je namířená proti lidem. Vše jen pro zisk kapitálu a jich samých. A lidi nejsou blbí a vidí to. Proto má AB 30%, komančove, SPD, Trikolóra atd možná dalších 30% a demožumpa nula nula prd. A snad to tak zůstane.
Babiš se chtěl z koryta taky nažrat a nažral se i na místní poměry neuvěřitelně a ani se to nesnaží zakrývat. To že vyměňuje ministryni spravedlnosti nebo vyšetřovatele během vyšetřování své osoby je naprosto nemyslitelné v demokratické zemi. Vadí mi neskutečným způsobem, stejně jako Zeman. Stydím se za to, že máme takovéhle lidi ve vládě. Je to humus.
![]()
@baimoli píše:
Babiš se chtěl z koryta taky nažrat a nažral se i na místní poměry neuvěřitelně a ani se to nesnaží zakrývat. To že vyměňuje ministryni spravedlnosti nebo vyšetřovatele během vyšetřování své osoby je naprosto nemyslitelné v demokratické zemi. Vadí mi neskutečným způsobem, stejně jako Zeman. Stydím se za to, že máme takovéhle lidi ve vládě. Je to humus.![]()
![]()
Humus byla hlavně ta hrůza co byla u koryta před ním. A že sem chtějí natahat kdejakou verbež ze třetího světa, tak s tím se taky už ani netají. Zaplaťpánbu, že jsou tam kde jsou! Důkaž, že lidi v týhle zemi mají dost rozumu…i přes tu nechutnou „göbblesovskou“ masáž ve všech médiích.
@Tecumseh píše:Ó, všichni Babišovi věrní
Humus byla hlavně ta hrůza co byla u koryta před ním. A že sem chtějí natahat kdejakou verbež ze třetího světa, tak s tím se taky už ani netají. Zaplaťpánbu, že jsou tam kde jsou! Důkaž, že lidi v týhle zemi mají dost rozumu…i přes tu nechutnou „göbblesovskou“ masáž ve všech médiích.
@Anonymní píše:
Ano, teď to nějak funguje, ale ANO s tím nemá nic společného. Byla doba ekonomického růstu, to by to fungovalo za každé vlády. A co Babiš v době ekonomického růstu dělá, místo aby investoval a šetřil na horší časy? Rozhazuje plnými hrstmi. Pomalu teď nastává recese ekonomiky a fakt nezávidím těm, kteří budou vládnou po této „vládě“. Možná poprvé v životě budu přát Babisovi znovuzvolení, aby si ten bordel a ty pru.sery, ktere tu napachal, vyzral hezky sám.
@modravlocka píše:
Ano, teď to nějak funguje, ale ANO s tím nemá nic společného. Byla doba ekonomického růstu, to by to fungovalo za každé vlády. A co Babiš v době ekonomického růstu dělá, místo aby investoval a šetřil na horší časy? Rozhazuje plnými hrstmi. Pomalu teď nastává recese ekonomiky a fakt nezávidím těm, kteří budou vládnou po této „vládě“. Možná poprvé v životě budu přát Babisovi znovuzvolení, aby si ten bordel a ty pru.sery, ktere tu napachal, vyzral hezky sám.
A on jako bordel a průsery za Kalouska nebyly? To jako fakt?
@Tecumseh píše:
A on jako bordel a průsery za Kalouska nebyly? To jako fakt?
Není bordel jako bordel a prusery jako prusery. Hlavně ten tvůj Kalousek, který ti tak leží v žaludku, vládl v době hospodářské krize, to znamená, že měl mnohem horší podmínky a hodně svazane ruce.