Polohovací lehátko a prdíky

30
22.10.12 09:59

Polohovací lehátko a prdíky

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti s vibračním lehátkem a prdíky? Pomáhá? Chtěla bych malému(7 týdnů) koupit lehátko, ale nevím jaké. Chtěla jsem, aby šlo dobře složit, převážet či přenášet a šlo dát skoro do lehu. Mám představu, že bych si ho dala na linku a vařila, popř. když pojedu k rodičům, abych mohla jednoduše složit i lehátko… Líbilo se mi tohle http://detska-lehatka.heureka.cz/…ple-lehatko/ . Jenže pak jsem někde vyčetla, že vibrační lehátka pomáhají na prdíky, kterými hodně trpíme :,( Tak vás prosím o radu, zda to někomu pomohlo, popř. typ lehátka atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18584
22.10.12 10:11

Ahoj, lehátko jakékoliv, hlavně jsou na prdíky důležité vibrace :palec: Nám moc pomohlo, měli jsme lehátko Fisher Price žirafku, byla jsem max. spokojená :palec: Ale nedá se teda lehce složit a převézt někam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.12 13:18

A jsou ta lehátka od FP vhodná pro takhle malá miminka? Popravdě - pokud nám něco pomůže se vyprdět :lol:, tak to jednoduché přenášení hodně ráda oželím:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.10.12 13:49

Ahojky máme doma lahátko od fisher price a na prdíky nám hodně pomáhá. Malou jsme tam dávala už asi od 3 týdne byla tam moc ráda a bylo to jediné místo kde vydržela aspoň chvilku v klidu. Teď bude mít 12 týdnů a lehátko zbožňuje. Takže za mě určitě doporučuji. Jinak nevím jestli je to vhodné ale když tam nebude ležet celý den tak si myslím že se nic nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
22.10.12 14:27

Já si myslím, že je jako každé lehátko a přeci jen Fisher Price se přímo na děti cílí, tak bych se nebála ;) Samozřejmě v žádném lehátku by dítě nemělo být celý den, nejlepší je pro něj rovná podložka ;)
Anička byla v lehátku cca od 8.týdne dohromady tak 3hodiny denně a v ničem jí to neublížilo ;) Byla v něm moc ráda, hrála si tam, někdy mi tam usnula. Ze začátku jsme do lehátka cupitali i v noci, když jí bolelo bříško. Šoupla jsem jí do lehátka, zapla vibrace, za 4 minutky bylo vyprdíno a šlo se spinkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.12 19:25

Děkuju za odpovědi:)Teď se rozhoduju mezi 2 lehátky - mezi FP http://detska-lehatka.heureka.cz/…ole/galerie/ a chicco http://detska-lehatka.heureka.cz/…ing-lehatko/ . Obě lehátka by byla bazarová a stejně drahá a obě jdou složit… Chicco se mi zdá lépe polstrované (podle fotek), ale zase na FP slyším jen samé dobré recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
22.10.12 19:29

Sice jsem FPčková, u tohoto výběru bych ale sáhla po Chiccu, kvůli hrazdičce - ta u FP - za chvíli ti ji dítě strhne ;) (ale teda ten hrošík, ten u nás vedl na 100% :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.12 19:44

No vidíš, to mě nenapadlo… Přítel nakonec chce asi to FP… Já jsem byla skoro taky pro FP, ale teď jsi mě nahlodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
22.10.12 19:49
@slapina píše:
No vidíš, to mě nenapadlo… Přítel nakonec chce asi to FP… Já jsem byla skoro taky pro FP, ale teď jsi mě nahlodala…

Já nevím, bála bych se, Anička se mi za ty hračky pak přitahovala jakoby do sedu :think: A když je to spojené se základnou jen takhle na jedné straně, bála bych se asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.12.14 12:30

Ahoj, zajímá mě, jestli ty vibrace skutečně zabírají na bolení bříška, jestli nejsou moc jemné. Já musím malou doslova uklepat, nic jiného na ní nezabírá, tak abych zbytečně nevyhodila peníze. Máte někdo zkušenost, podělte se prosím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
9.12.14 12:52

Ani jednomu ditku se ta vibrace nelibila…a na prdiky urcite nepomaha, nema to zadny vliv na peristaltaci strev…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure