Polštářek pod hlavičku

363
13.8.09 07:08

Polštářek pod hlavičku

Ahoj maminky,

mám 3měsíční mimčo a nejradši spí s náma v posteli. Je to asi tím, jak do toho polštáře zapadne a cítí se bezpečně. Když ho dám na rovnou plochu do postýlky, tak nechce spát nebo naspí přes den pár minut.. Jenže nevím, co na spaní v posteli říká jeho páteř ve vývinu..
Chci se zeptat, od kdy můžu dávat polštářek pod hlavičku do postýlky. Takový ten obdelníček - není tlustý.
Děkuju! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
13.8.09 07:25

Polštářek se doporučuje dávat až od 8. měsíce

• Citovat
  • Upravit
15043
13.8.09 07:34

Nam jeden cas syn neusinal jinak nez ze se vyvalil na perovou perinku, zapadl celej do ni a tak usnul. Rovna postylka ho vubec nebrala. Vek si presne nepamatuju, ale byla zima, takze kolem 8.mes.
Co zkusit dat mimco k vam do postele, ale mimo polstar. Treba si tak zvykne na rovnou plochu. :nevim:
Ja slysela polstarek od roka, ale nebala bych se ho dat driv, i kdyz 3mes je asi jeste brzy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
13.8.09 08:03

Mates taky rovné (rozumněj tvrdé) nemusel. Koupí té zdravé kokosové matrace jsem se trochu unáhlila, nikdy si jí moc neoblíbil. Řešila jsem to tak, že jsem pod něj (ne pod hlavičku, ale pod celého) dávala ještě nějakou deku nebo rozloženou zavinovačku, aby to celkově bylo měkčí a chumlavější. I do kočárku, který máme docela tvrdý, mu na polední spaní dávám pod sebe složenou španělskou deku, má to tak rád :)
V naší posteli na rovném spal dobře, máme matraci měkčí než on :oops:
Jo a v postýlce si to poslední dobou stejně řeší tak, že se po usnutí otočí naruby a leží celý na peřině, na měkkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.8.09 10:19

doporučuje se dávat polštářek od 1 roku, takový ten tenký obdélník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.09 10:30

Počítám, že u vás v posteli nespí jen hlavičkou na polštáři, ale i částečně tělem ???
Malej měl koliky a spí se mnou v posteli vpodstatě od začátku, taktéž preferoval přitulení a spal celý na mém velkém polštáři a ještě hlavičku měl položenou na mé ruce. Jak koliky přešli usíná v naší posteli už jen na matraci, zachumlaný do deky, ikdyž tu furt odkopává, tak ho víc oblíkám :roll:

Co tak dát do postýlky velký polštář a na něj mrně ??? Hlavní je že bude na tom polštáři ležet celým tělem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
13.8.09 10:39

Děkuju Vám,
já právě nevím, jestli to neškodí páteři vůbec - že nespí na rovném. Ale nechat ho spát na naší matraci taky nic neřeší - musí být zapadnutý v tom polštáři a tak spí i 4hod v kuse teď ráno.
janinkacumacek - ano, spí na polštáři celý (je navíc nakloněný směrem dolů) a má nožky rozvalené jak „pan starosta“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.8.12 19:46

Přemýšlím, že si pořídím tento - http://www.mall.cz/…da-polstarek je to od narození a je to proti zploštění hlavičky a dle recenzí soudím, že se to vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
5.8.12 06:48

Ahojky. Měli jsem stejný problím s naší holčičkou. Nechtěla spávat na tvrdé…a tak jsme to řešili tím, že jsme měli takový větší péřový polštářek, ale toho peří tam bylo fakt málo..a tak jsme ji dávali spávat na to. Když si lehla..tak ležela relativně na tvrdém, ale byla spokojená, že se tak trošku do taho zabořila. Teď máme také péřový malinkatý polštářek..a spí na něm hlavičkou a ramínkama. A je moc spokojená. Konzultovala jsem to s doktorkou..a takovýto malinkatý polštářek nevadí..jde jen o její pocit. Ale nesmí mít nějaký větší..kde by ležele trochu ve sklonu. :) Jo a máme 4 měsíce a jsme úplně zdraví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí