Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky muj pritel spi v trenkach a taky kolikrat kdyz je peru tak se zaseknu ze tam je neco co by tam byt nemelo
ale na nic jsem se ho neptala..
Tak mému chlapovi se to nestává, ale myslím, že kdyby si to sem tam neudělal sám, měl by to
Holt s malou za zadkem už toho není tolik jako dřív, čili občas si musí pomoct sám (navíc není vždy pár dní v týdnu doma), tak si myslím, že to ten tvůj chlap má proto, že 2× za týden je pro něj málo a nedělá si to sám..
Nebo si to sám dělá a je to málo i tak
![]()
Já kdybych si „přetáhla hodiny“, tak budu mít orgasmus ve snu taky
![]()
My máme sex cca 3× týdně, přesto má manžel poluce několikrát do měsíce. Není to tím, že by byl nadržený, ale spíš tím, že má obřízku a spí nahej, navíc jako muslim nesmí masturbovat. Mně to nepřijde nijak zvláštní, ani choulostivé…
To jestli si to dělá sám nevím, nejspíš ale možná jo - ale to teda nevím kdy
. A jestli je to pro něj málo také nevím, protože kolikrát já bych chtěla a on je unavený (nestává se to teda tak často, ale jednou za čas ano).
Spíš mě teď zaujala ta odpověď o obřízce. Můj muž jí má také, ale spí v pyžamu
(netuším, jestli to má na to vliv).
Každopádně moc všem děkuji, možná je to nepochopitelné, ale já jsem nějakým způsobem ráda, že můj muž není jediný
.
Zakladatelka
Můj partner měl jednou také ráno mokré pyžamo, asi se mu zdál erotický sen, mě to divné nepřišlo, ale moc se o tom bavit nechtěl, asi mu to nebylo příjemné.
Zakladatelko, i tak je tam podle mě to tření…nic si z toho nedělej, tak to protě je…
Já mu trenýrky nezkoumám, pokud to má, tak jsem si toho nikdy nevšimla při vyndavání prádla z koše na praní .
Kdyby to měl, asi by mi to vůbec nezarazilo ![]()
Mému manželovi se to občas stane, ale vždy je to když máme málo sexu. Myslím, že je to normální a není na tom nic špatného, my se o tom normálně bavíme a většinou si sen taky nepamatuje. Vždy mi ve srandě vynadá, že to je známka toho, že ho zanedbávám v sexu, ale naštěstí to je jen párkrát do roka.
columbia píše:
Mému manželovi se to občas stane, ale vždy je to když máme málo sexu. Myslím, že je to normální a není na tom nic špatného, my se o tom normálně bavíme a většinou si sen taky nepamatuje. Vždy mi ve srandě vynadá, že to je známka toho, že ho zanedbávám v sexu, ale naštěstí to je jen párkrát do roka.
U nas uplne stejny
S ohledem na nej taky pisu inko ;o))
Mame sex 1× tydne, obcas, kdyz se vybicuju k vetsi aktivite i 2× ![]()
Ja si myslim, ze se mu zdaji eroticke sny a proste ejakuluje. Ja mam taky nekdy divoky sny a mam orgasmus, hlavne ted v tehotenstvi ![]()
No me to teda pripada divne, nekdy se to manzelovi stava jednou za 2 mesice a nekdy zas jednou za 2 tydny..ale pochybuji ze je to nedostatkem sexu..jednou se mu to stalo v noci kdy byl sex a do rana byl mokry.Me to ale hrozne stve..ja si pak pripadam ze je to takove jakoze podvadeni ze ho uz nepritahuju..tvrdi ze si to nekdy nepamatuje a nekdy jo. hlavne me stve ze se mu muze zdat o sexu s nejakou jinou zenskou. Desne me to depta, nebudu lhat ze ne..nemuzu to dostat z hlavy..
@julisek5 píše:
No me to teda pripada divne, nekdy se to manzelovi stava jednou za 2 mesice a nekdy zas jednou za 2 tydny..ale pochybuji ze je to nedostatkem sexu..jednou se mu to stalo v noci kdy byl sex a do rana byl mokry.Me to ale hrozne stve..ja si pak pripadam ze je to takove jakoze podvadeni ze ho uz nepritahuju..tvrdi ze si to nekdy nepamatuje a nekdy jo. hlavne me stve ze se mu muze zdat o sexu s nejakou jinou zenskou. Desne me to depta, nebudu lhat ze ne..nemuzu to dostat z hlavy..
Co blaznis?
Myslim to v dobrem. Vzdyt on nemuze za to co se mu zda - sny neovlivnis. A Tobe se o jinych chlapech nezda?
Urcite to neber tak, jako ze te podvadi natoz ze bys ho nepritahovala.
Me kolikrat zda eroticky sen a manzel rano vyzvida, protoze to pozna. ![]()
Poluce není nic nenormálního ani v dospělém věku muže. Žárlit na to je slušně řečeno pitomost. Jinak v určitém věku muže bude po poluci a možná i po něčem jiném, takže buďte rády…
Mému partnerovi se to také čas od času stane, nic divného na tom nevidím. Naopak se tím pak ráno i pobavíme, jako že nemá nikdy dost. Stává se mu to klidně i den po sexu
S ohledem na partnera posílám inko.