Poluce u dospělého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.11 10:02

Mému partnerovi se to také čas od času stane, nic divného na tom nevidím. Naopak se tím pak ráno i pobavíme, jako že nemá nikdy dost. Stává se mu to klidně i den po sexu :wink:

S ohledem na partnera posílám inko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.11 10:15

ahojky muj pritel spi v trenkach a taky kolikrat kdyz je peru tak se zaseknu ze tam je neco co by tam byt nemelo 8-o ale na nic jsem se ho neptala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.11 10:18

efka

Tak mému chlapovi se to nestává, ale myslím, že kdyby si to sem tam neudělal sám, měl by to :wink: Holt s malou za zadkem už toho není tolik jako dřív, čili občas si musí pomoct sám (navíc není vždy pár dní v týdnu doma), tak si myslím, že to ten tvůj chlap má proto, že 2× za týden je pro něj málo a nedělá si to sám.. :nevim: Nebo si to sám dělá a je to málo i tak :mrgreen: :mrgreen:
Já kdybych si „přetáhla hodiny“, tak budu mít orgasmus ve snu taky :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1587
7.9.11 10:25

My máme sex cca 3× týdně, přesto má manžel poluce několikrát do měsíce. Není to tím, že by byl nadržený, ale spíš tím, že má obřízku a spí nahej, navíc jako muslim nesmí masturbovat. Mně to nepřijde nijak zvláštní, ani choulostivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.11 10:32

To jestli si to dělá sám nevím, nejspíš ale možná jo - ale to teda nevím kdy :lol: . A jestli je to pro něj málo také nevím, protože kolikrát já bych chtěla a on je unavený (nestává se to teda tak často, ale jednou za čas ano).
Spíš mě teď zaujala ta odpověď o obřízce. Můj muž jí má také, ale spí v pyžamu :think: (netuším, jestli to má na to vliv).
Každopádně moc všem děkuji, možná je to nepochopitelné, ale já jsem nějakým způsobem ráda, že můj muž není jediný :nevim: .
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.11 10:35

Můj partner měl jednou také ráno mokré pyžamo, asi se mu zdál erotický sen, mě to divné nepřišlo, ale moc se o tom bavit nechtěl, asi mu to nebylo příjemné.

• Citovat
  • Upravit
1587
7.9.11 10:40

Zakladatelko, i tak je tam podle mě to tření…nic si z toho nedělej, tak to protě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.11 10:50

Já mu trenýrky nezkoumám, pokud to má, tak jsem si toho nikdy nevšimla při vyndavání prádla z koše na praní . :mrgreen: :mrgreen: Kdyby to měl, asi by mi to vůbec nezarazilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
260
7.9.11 12:36

Mému manželovi se to občas stane, ale vždy je to když máme málo sexu. Myslím, že je to normální a není na tom nic špatného, my se o tom normálně bavíme a většinou si sen taky nepamatuje. Vždy mi ve srandě vynadá, že to je známka toho, že ho zanedbávám v sexu, ale naštěstí to je jen párkrát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.11 14:16
columbia píše:
Mému manželovi se to občas stane, ale vždy je to když máme málo sexu. Myslím, že je to normální a není na tom nic špatného, my se o tom normálně bavíme a většinou si sen taky nepamatuje. Vždy mi ve srandě vynadá, že to je známka toho, že ho zanedbávám v sexu, ale naštěstí to je jen párkrát do roka.

U nas uplne stejny :wink: S ohledem na nej taky pisu inko ;o))
Mame sex 1× tydne, obcas, kdyz se vybicuju k vetsi aktivite i 2× :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
7.9.11 15:25

Ja si myslim, ze se mu zdaji eroticke sny a proste ejakuluje. Ja mam taky nekdy divoky sny a mam orgasmus, hlavne ted v tehotenstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julisek5
11.2.13 14:13

mokre sny

No me to teda pripada divne, nekdy se to manzelovi stava jednou za 2 mesice a nekdy zas jednou za 2 tydny..ale pochybuji ze je to nedostatkem sexu..jednou se mu to stalo v noci kdy byl sex a do rana byl mokry.Me to ale hrozne stve..ja si pak pripadam ze je to takove jakoze podvadeni ze ho uz nepritahuju..tvrdi ze si to nekdy nepamatuje a nekdy jo. hlavne me stve ze se mu muze zdat o sexu s nejakou jinou zenskou. Desne me to depta, nebudu lhat ze ne..nemuzu to dostat z hlavy..

• Citovat
  • Upravit
alli_li
11.2.13 14:20
@julisek5 píše:
No me to teda pripada divne, nekdy se to manzelovi stava jednou za 2 mesice a nekdy zas jednou za 2 tydny..ale pochybuji ze je to nedostatkem sexu..jednou se mu to stalo v noci kdy byl sex a do rana byl mokry.Me to ale hrozne stve..ja si pak pripadam ze je to takove jakoze podvadeni ze ho uz nepritahuju..tvrdi ze si to nekdy nepamatuje a nekdy jo. hlavne me stve ze se mu muze zdat o sexu s nejakou jinou zenskou. Desne me to depta, nebudu lhat ze ne..nemuzu to dostat z hlavy..

Co blaznis? :-) Myslim to v dobrem. Vzdyt on nemuze za to co se mu zda - sny neovlivnis. A Tobe se o jinych chlapech nezda?
Urcite to neber tak, jako ze te podvadi natoz ze bys ho nepritahovala.
Me kolikrat zda eroticky sen a manzel rano vyzvida, protoze to pozna. :-)

• Citovat
  • Upravit
lihow
11.2.13 14:21

naprosto běžné

Poluce není nic nenormálního ani v dospělém věku muže. Žárlit na to je slušně řečeno pitomost. Jinak v určitém věku muže bude po poluci a možná i po něčem jiném, takže buďte rády…

• Citovat
  • Upravit
35848
11.2.13 14:33

Chudak :mrgreen: vis jak se musi stydet a ty mu jeste vycitej sny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí