Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď ráda, co by za to jiný chlapi dali, že jim stoupne 2× do týdne ![]()
a ty jsi neměla nikdy erotický sen? já se kolikrát vzbudila a užuž mi začínal orgasmus, tož jsem jen v polospánku dokončila
a taky jsem chlapa nebudila, páč než bych ho probrala, tak by bylo po vzrušení
můžeš namítat, že to není úplně to samé, ale…souhlas s @pikola, nevyčítej mu sny
No to se me stalo tak max 1..a kdyz uz mam eroticky sen tak o manzelovi..ja to vazne nechapu…sex mame fakt casto..obden…sere me to neuveritelne.Jak se mu muze neco zdat a jeste se z toho udelat.Asi me to bude deptat do konce zivota.
@julisek5 píše:
No to se me stalo tak max 1..a kdyz uz mam eroticky sen tak o manzelovi..ja to vazne nechapu…sex mame fakt casto..obden…sere me to neuveritelne.Jak se mu muze neco zdat a jeste se z toho udelat.Asi me to bude deptat do konce zivota.
Julisku, zkus se zabývat důležitýma věcma, podle mě si zbytečně kazíš náladu blbostí ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
je mi to trapné, ale už delší dobu mi to vrtá hlavou. Mají vaši muži noční poluce? Mému muži je 30let, sex máme 2-3týdně…spíše tedy 2×. A on má klidně 2×-3× do měsíce mokré pyžamo. Myslela jsem, že je to problém dospívajích chlapců a né mužů, kteří sex mají.
Jak jsou na tom prosím vaši muži?
Ahoj, tento tvůj dotaz už asi nebude aktuální, ale nedá mně to, abych ti nenapsal odpověď. Jsem chlap, takže na to mám trošku jiný pohled. Buď na manžela pyšná, protože to že má poluce je nejen důkazem toho, že je ti absolutně věrný ale i toho, že se nepotřebuje ani sám uspokojovat. Chlapi přestanou mít poluce když v pubertě zjistí, že si dokážou poradit sami. 90% chlapů masturbuje a to i v dospělosti a ve spokojeném vztahu. Jen se s tím nechlubí. Není na tom nic špatného. Většina chlapů potřebuje orgasmus denně a třeba i několikrát. Jen malé procento chlapů dokáže takové nutkání překonat. Sám jsem se ve 40 letech po rozchodu s partnerkou rozhodl, že nebudu masturbovat. První týdny byly šílené - musel jsem se vyhýbat jakýmkoliv erotickým podnětům, protože jinak přišlo nutkání a k tomu dost bolestivé příznaky. Poluce jsem měl naposled jako malé dítě. Po měsíci „abstinence“ se dostavily poluce a pak pravidelně každý týden. S novou partnerkou máme pravidelný sex - podobně jako u vás, 2×, 3× týdně a naučil jsem se soustředit jakékoliv erotické podněty jen na partnerku. 2× do měsíce se mně stane to, co tvému manželovi. Tělo si prostě musí poradit s přebytkem. Ale nedělej si určitě hlavu s nedostatkem sexu. Pokud by to tak bylo, tak by si musel poradit sám a neměl by v tom případě poluce. Takže mu to rozhodně nevyčítej a raději mu dej velkou pochvalu. Musí tě moc milovat
![]()
@marcko píše:
Ahoj, tento tvůj dotaz už asi nebude aktuální
Noční poluce i její denní forma jsou u dospělého muže jasným příznakem oslabení energie ledvin a tím pádem také oslabením prostaty. Nevím zda by na to měl být někdo pyšný.
Ahoj Terminal Earth, nezlob se, ale tohle je jen teorie ukřivděné čínské medicíny a strašíš tady lidi. Zkus si přečíst trošku serioznější literaturu. Pokud chlap nemá sex a vyřadí i masturbaci (což není snadné se něčeho takového zříct), tak tělo si musí s přebytkem poradit a na řadě jsou poluce. U každého je to individuální, ale sex 2× týdně pro většinu chlapů není dostatek na „vyprázdnění“ nahromaděného spermatu. V dnešní době, kdy každý dospělý chlap mimo sex i masturbuje (včetně toho tvého), tak je poluce vyjímečná. Zkus se manžela zeptat, jestli je ochoten to vyzkoušet (jelikož ti to nepřizná, tak to nebude tak snadné). Uvidíš výsledek. Já do toho šel a poluce se dostavily (pokud mně tedy neodešly ledviny ve stejnou dobu ![]()
prave se mi to stalo a to je mi 33let sen byl super jen je zajimave ze jako decko jsem nemel ani jednu a ze mi to zacne zrovna ted je divne ale nestydim se za to
![]()
muj byvaly tvrdil, ze poluci nikdy v zivote nezazil. Ale u nej jsem si vsimla, ze nemival ani ranni erekci. I jeho sexualni vykony znacne pokulhavali. Takze asi bud za poluce rada ![]()
Smazala jsem pár posledních příspěvků pro podezření na trolla.
Přeji krásný víkend všem,
Josefina
@Eva B. píše:
My máme sex cca 3× týdně, přesto má manžel poluce několikrát do měsíce. Není to tím, že by byl nadržený, ale spíš tím, že má obřízku a spí nahej, navíc jako muslim nesmí masturbovat. Mně to nepřijde nijak zvláštní, ani choulostivé…
Vzdycky si vzpomenu na nejaky starsi dil South parku. Kde resili na tabuli, ze muslimove nemasturbuji, sex az po svatbe. Zijou v poustich, vsude maj pisek. Takze pak jsou nasrani a delaj atentaty.
V dnesni imbecilni dobe by asi takovy dil v televizi uz neprosel.
@Anonymní píše: Více
Jako muž to mám a měl takto:
1. poluce asi ve 13 letech, pak několikrát za měsíc třeba i dvakrát za noc i po masturbaci, nebo později i po sexu, poslední zatím někdy v dubnu 2024 ve 45 letech, už to bude skoro rok co mám od toho klid, bylo to šílené a trapné, záviděl jsem holkám menstruaci měl jsem to častěji a když jí měly pravidelnou tak to dopředu věděli. Často mne to potkalo třeba když jsem přespával u někoho na návštěvě, menstruace byla pochopitelná, ale poluci nikdo neznal, když to bylo I vícekrát za noc tak jsem se ani pořádně nevyspal. Manželce to nijak nevadí a ví to je ráda (ona má také občas orgasmus ve spaní při erotickém snu ve kterém ale já nejsem
), říká mi pak ty můj puberťáku
, obřízku nemám, spím v trenkoslipech a tričku, teplota asi také nemá vliv, spal jsem jak v horku tak v mrazu, první orální sex v 6 letech se dvěma spolužáky (nic mi to neříkalo, jsem hetero, neměl jsem z toho rozum a nechal se přemluvit) penetrační sex s ženou ve 28 letech poprvé bez orgazmu, nebylo tolik času nevěděl jsem že mi to bude tak dlouho trvat a později k dosažení orgazmu bylo potřeba půl hodiny až hodinu, a mohl jsem pořád erekce nepřestávala, u masturbace to bylo jen pár desítek sekund a sexuální napětí se snížilo, s ženou se to moc nesnižovalo, někdy spíše rostlo takže jsem pak ještě masturboval, asi zvyk na masturbaci, později se to srovnalo a často to máme společně, jak začne jeden tak to spustí i tomu druhému. Na podzim 2024 najednou prudký pokles libida a erekce. Byl jsem u urologa a řekl mi že mám hraniční hodnotu testosteronu a dal mi gel kterým se mažu. Trochu se to zlepšilo. Je to zvláštní, před pár měsíci poluce a pak mi řekne málo testosteronu? Místo poluce mám teď píše apnoe kterou mi vyvolává usínání a hodně emotivní sny a díky tomu je to i příjemné, tak že nechci aby to skončilo a zastaví se mi i dech, manželka mne pak budí
a mne to pak štve. Mám podezření jestli tu poluci nevyvolávalo to apnoe jen to teď ustalo když mám teď méně testosteronu. V mládí asi do 30 jsem sportoval, běhal a jezdil na kole, teď se k tomu vracím od léta 2024 a shodil jsem skoro 20kg (10 kg za týden) takže asi nějaký šok pro organizmus. Aktuálně výška 175cm, 75kg.
Příspěvek upraven 26.03.25 v 06:19
@DemiTom píše: Více
No rekla bych ze po 14 l od zalozeni diskuze uz pani zjistila co to vyteka ![]()