Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Dahlia0409 píše: Více
Ano, a nátura. V pětatřiceti už neměnnej stav podle mě. Jestli se vzpamatuje až bude mít nějakou buchtu těžko říct.
@Karamba2020 píše: Více
Jasný, asi vyplatí, ale zas ne každej ten polštář pod zadkem má. A pak řešit že nemám kam jít tak radši přivřu očko.. nevím no. Ale jo, jinak to nezjistí. Třeba je mladá a jdou od rodičů, tak to nebude tak hrozný a bude se moct vrátit a najít nějakej použitelnější kousek.
@Dahlia0409 píše: Více
Já taky ne. Musim se ho příště zeptat, jak se vidí třeba za pět let ![]()
Nepomáhá, nemusím si říkat o pomoc… ale spíše je starost o domácnost na mě. On zase děla kolem baráku, takže je to pro oba fér. Ale to neznamená že doma nehne ani prstem, a že si ani nedokáže udělat jídlo. ![]()
@Anonymní píše: Více
Vždy jsem věděla, že s takovým materiálem, jako je ten tvůj, bych víc než 14 dní nedala.
Ve společné domácnosti makají všichni bydlící, ne že milostivě pomáhají. Chlap s tím nikdy problém neměl, pubertální dítko občas ano. Jsem si jistá, že jsem dostala mnohem víc snídaní do postele, než chlap ode mne
Něco děláme oba, případně se střídáme, něco vetsinou dělá jen jeden, podle preferencí.
Hlášky o ženské práci a vrozené dispozici mě vždy dokáží jedině vytočit a argumentovat tak partner, tak partnerství skončilo a bude rád, že bez fyzického násilí ![]()
Ženská práce a má mě to jako ženu bavit?! To snad spadnul z višně. Co jsi mu na to řekla?
Edit: jestli spolu budete mít dítě, tak počítej s tím, že ani nepřebalí, taky ženská práce. A ještě bude držkovat, jaktože už nestíháš vařit a uklízet, že chlapi říkali, že jejich Máňa to zvládá ![]()
Příspěvek upraven 21.05.24 v 21:44
@Anonymní píše: Více
co bych dělala já? vykopla bych tohoto vychytrálka lenošného na tři doby, pokud je byt jeho, vrátila bych se k rodičům, posléze našetřila peníze a šla bydlet samostatně - a není to „pomáhá vám přítel“, ta domácnost je obou a domácí práce jsou také obou - nedělej žádnému chlapovi služku a rohožku, není to klíč ke šťastnému vztahu, fakt ne
Tady vidím holka velký špatný. S těmahle kecama o ženský práci by u mě nepochodil. Vem si jak to dopadne až budete mít jednou dítě. Budeš poslouchat jak on maká v práci, živí vás, ty se jen válíš doma a budeš dělat úplně všechno sama a on na tebe bude hulákat z gauče. Hotová idylka. A až se vrátíš do práce, tak v tom bude vesele pokračovat a ty nebudeš vědět kam dřív.
Tak to bych mu řekla co proto, jsi snad jeho služka nebo co??!taky chodíš do práce, žijete spolu, nezijes sama, vyprdla bych se na něho, bude horší a horší, hlavně dítě bych s ním nechtěla, buď si s ním promluv že začne taky fungovat nebo půjdete od sebe, já bych s ním nebyla ani zadarmo!
U nás se střídáme třeba ve vaření, když mu řeknu co potřebuji udělá, pomůže, nebo si to vše plánujeme co budeme kdo dělat ten den a to je můj kamionak takže není občas ani pár dnů doma a když přijede plánujeme co je potřeba a ne aby si lehl a říkal co mám a co ne!!! ![]()
Takže mu to řekni jasně ![]()
Ano, „pomáhá“. Sice ne úplně sám od sebe, musím mu říct. Když má volno uklidí myčku, odnese odpadky, zvládne uvařit, uklidit kuchyň, složí prádlo. Máme malý byt, takže zase toho není potřeba tak moc a já když nechci, tak taky nedělám nic.
Promiň ale ty jsi tak hloupá, až to tříská dveřma. Uklízet je ženská práce, takže uživit rodinu je tedy mužská. Chlap vše komplet platí? Proč mu to neodpovíš? Že mužskou práci, živit, děláte oba, tak ženskou práci, uklízet, musíte taky dělat oba? Nebo ať se kouká předvést a živit tě. A, jen tak mimochodem, nejsem žádná služka, aby mi doma někdo pomáhal. Vše děláme společně a staráme se oba!
@Pralinkazbelgie píše: Více
A on nemá vlastní mozek, že mu musíš něco nakazovat? A, jen tak mimochodem, zapnout youtube a opakovat recept krok po kroku zvládne i cvičená opice… žiješ v divnem světě, pokud ti to přijde jako něco extra a „zlatý grál“ promiň.