Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky.. Nikdy by mě nenapadlo, že tohle budu někdy psát. Moje spolužačka ze školy dnes porodila krásnou holčičku Natálku já to vůbec nevěděla, že byla těhotná. Nejhorší je, že ona nepracovala takže bude bát asi hodně málo peněz a její kluk je ztracený případ kdykoliv měla peníze on jí je vezme, ale to je její věc a hodlá to řešit ted. Volala jsem jí a ona mi brečela do telefonu, že nemá ani kočárek vůbec nic řekla jsem jí že se pokusím jí pomoct.. Oblečení mam hooodně po sourozencích tak jsem jí to zabalila, ale ted nemůžu sehnat levný nebo darovaný kočárek je jedno jaký má barvy hlavně aby v něm odvozila malou.. nevíte někdo o někom?
Prosím nepište mi sem zlé komenty já to chápu a sama bych jí nejraději poslala někam, ale když si vzpomenu na tu malou chce se mi brečet a to ani nemluvím v čem žije sice mají byt ale šílenou zimu
je to smutný.
Zkus mmb. není to sice hitparáda, ale službu určitě nějaký udělá.
třeba tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Příspěvek upraven 24.03.13 v 20:20
Holky jste zlaté děkuji psala jsem na všechny snad ještě někdo mít bude moc děkuji
![]()
Mam jeden stary ve sklepe, ale kdyby se mu dofoukaly kola a vycistili jste ho, urcite by jeste miminko odvozil. Klidne daruji, ale jsem z F-M ![]()
Katja376- bylo by možno poslat na dobírku? tu zaplatím já děkuji
@SatanekTerezka je tu skupina otevřená, věnujeme maminkam v nouzi, tak tam napiš, tohle ti možná smažou. Já mužů nabidnou oblecky - body a overalky..
Obdivuji, že pomáháš i když jsi nic nevěděla, tudíž asi nejste tak velké kamarádky… jen bych tě chtěla varovat před pomocí finanční a aby si dotyčná z tebe neudělala dojnou krávu (pardon) - ono pomoc jednorázově je fajn, ale aby za týden nepřišla brečet, že nemají na elektriku, že plíny stojí moc peněz… nedávno tu taková diskuze byla.
Tady bys mohla pohledat i nějaký další věci http://www.modrykonik.cz/bazar/?…& jinak je mi jí líto, musí to bejt hrozná situace… ![]()
Jůj, to se nezlobte, ale nevím, jak bych ho dovezla na poštu s vyfouklýma kolama…A druhý kočár se synem bych musela tlačit taky…Jsem myslela spíš že daruji za odvoz, ale pokud jste z dálky, tak nabízím klidně jiným maminkám z okolí Frýdku!
Já to naprosto chápu! taky se mi to nelíbí, ale nejde mi o ní, ale o to miminko je to hrozný! Já jí taky nikdy žádné peníze do ruky nedám prostě když nebude mít malá co jíst tak jí klidně koupím po vás nechci peníze v žádném případě!
Já se s ní dřív hodně bavila ve škole chodili jsme spolu na koně pak už jsem šla svou cestou a ona taky jen když sme se potkali tak sme si povídali a tak to že je těhotná jsem netušila nedávno sem jí viděla sice měla bundu ale nebylo to vidět byl to i pro mě šok
nemám důvod tady lhát nejsem žádnej podrazák jedu z aní v úterý do porodnice o všem si promluvíme a taky nechci aby si na to zvykla jenže ona nikoho nemá vyrůstala s tátou mámu má v alkoholičku který jí týrala takže jí mámě vzali no má toho hodně za sebou tak proto vím že se nemá na koho obrátit a ani po mě tu pomoct nechtěla je to jen z mé dobré vůle.. taky koukala kdo jí to volá..
Katja376- aha tak to nevadí my jsme od Litoměřic snad budou mít k mání ty z inzerátů psala jsem snad na všechny ![]()
@SatanekTerezka nechci být hnusná, ale upřímně jak moc dobrá je to kamarádka, když jsi ani nevěděla, že je těhotná? Dej si pozor, protože se může stát, že podáš prst a ona sáhne po celé ruce.
Jasný situace je pro ní blbá, ale měla to začít řešit už dříve
Pro mě rozhodně není dobrá kamarádka je to prostě holka kterou mam přečtenou už od mala a vůbec mi nejde o ní ani trošku jde mi jen o malou. Ale holky mi daly pár typů a já je využila ted jen čekám až se mi někdo ozve na ten kočárek ![]()