Nesnáším nečekané návštěvy

Jitka1976
19.3.13 19:30

nesnáším nečekané návštěvy...

Ahoj holky…tak nevím jestli jsem jediná takhle „mimo“…ale podle výrazu mého přítele asi jo… 8o
Tak si takhle vařím večeři (kolem půl sedmé je hotovo a začínám nandavat na talíře)v tom má přítel telefon…mluví…mluví…na půl ucha poslouchám…na konci rozhovoru slyším přítele jak říká: „No jasně, tak zazvoň dole na zvonek a já ti otevřu“ a zavěsí…Ptám se, kdo to byl? Prý kamarád, jeho rodiče tu poblíž bydlí a on jde na návštěvu k nám!!! 8o 8o 8o Můj nechápavý výraz přítele asi zaskočil…povídám:" Ale já nandavám večeři…není tu uklizeno" (takový ten provozní bordel…oblečení přes křesla…po vaření nepořádek v kuchyni…papíry na stole…dcery hračky všude…máme 1 + 1 36m2!!! mini byt…tak si to umíte představit…)A k tomu toho člověka neznám…prostě mi vadí, že k nám pozve z minuty na minutu cizího chlapa, když se chystáme večeřet…o tom, že smrdím gulášem po dvou hodinách vaření ani nemluvím…Dovedu si tu návštěvu představit…možná je to moc fajn chlap…možná…ale v tak malém bytě nemáte kam zdrhnout…měla bych se návštěvě věnovat, že jo a né se schovávat v kuchyni…co kdyby tu trčel třeba dvě hodiny?? A večeře??? Můžete namítnout, že jsem ho mohla pozvat na večeři…klidně, ale když jsem s tím nepočítala…prostě mám navařeno tak akorát…sakra…nesnáším tyhle přepadovky…sama je nedělám, je mi to nepříjemný…pokud „musím“ volám aspoň hodinu dopředu…ale zavolat, když stojím před domem: „Ahoj, jdu na návštěvu…“ Přijde mi to neomalený…
No, abych to ukončila…přítel se asi krapet urazil a prohlásil, že ho teda vezme do klubu (restaurace/hospoda) kousek od nás…a odešel…no…jsem fakt tak mimo, že mi to vadí nebo je tu někdo podobný??? Jak řešíte takové „přepadovky“??? :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
19.3.13 19:32

@Jitka1976 no chápu, na druhou stranu by kamarád musel pochopit, že přišel neohlášeně a holt nemáte naklizeno… Já nevím, nadšená bych třeba nebyla ale přijala bych ho.
Ještě teda já se nikam neohlášeně necpu, to jen asi k hodně dobré kamarádce. Aspon den předem se domluvit…

Příspěvek upraven 19.03.13 v 19:33

• Citovat
  • Upravit
21848
19.3.13 19:32

Naštěstí takový situace nemusím řešit, můj chlap je rozumnej a když si někoho pozve, třeba právě nečekaně, tak zůstávaj na dvoře (dobrovolně!).. Prostě přepadovky NE :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.3.13 19:33
@Jitka1976 píše:
Ahoj holky…tak nevím jestli jsem jediná takhle „mimo“…ale podle výrazu mého přítele asi jo… 8o
Tak si takhle vařím večeři (kolem půl sedmé je hotovo a začínám nandavat na talíře)v tom má přítel telefon…mluví…mluví…na půl ucha poslouchám…na konci rozhovoru slyším přítele jak říká: „No jasně, tak zazvoň dole na zvonek a já ti otevřu“ a zavěsí…Ptám se, kdo to byl? Prý kamarád, jeho rodiče tu poblíž bydlí a on jde na návštěvu k nám!!! 8o 8o 8o Můj nechápavý výraz přítele asi zaskočil…povídám:" Ale já nandavám večeři…není tu uklizeno" (takový ten provozní bordel…oblečení přes křesla…po vaření nepořádek v kuchyni…papíry na stole…dcery hračky všude…máme 1 + 1 36m2!!! mini byt…tak si to umíte představit…)A k tomu toho člověka neznám…prostě mi vadí, že k nám pozve z minuty na minutu cizího chlapa, když se chystáme večeřet…o tom, že smrdím gulášem po dvou hodinách vaření ani nemluvím…Dovedu si tu návštěvu představit…možná je to moc fajn chlap…možná…ale v tak malém bytě nemáte kam zdrhnout…měla bych se návštěvě věnovat, že jo a né se schovávat v kuchyni…co kdyby tu trčel třeba dvě hodiny?? A večeře??? Můžete namítnout, že jsem ho mohla pozvat na večeři…klidně, ale když jsem s tím nepočítala…prostě mám navařeno tak akorát…sakra…nesnáším tyhle přepadovky…sama je nedělám, je mi to nepříjemný…pokud „musím“ volám aspoň hodinu dopředu…ale zavolat, když stojím před domem: „Ahoj, jdu na návštěvu…“ Přijde mi to neomalený…
No, abych to ukončila…přítel se asi krapet urazil a prohlásil, že ho teda vezme do klubu (restaurace/hospoda) kousek od nás…a odešel…no…jsem fakt tak mimo, že mi to vadí nebo je tu někdo podobný??? Jak řešíte takové „přepadovky“??? :zed: :roll:

když je uklízeno, pozvu dál a když ne, tak řeknu, at příjdou jindy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.3.13 19:34
@Seizdra píše:
Naštěstí takový situace nemusím řešit, můj chlap je rozumnej a když si někoho pozve, třeba právě nečekaně, tak zůstávaj na dvoře (dobrovolně!).. Prostě přepadovky NE :cert: :mrgreen:

většinou to mám taky tak, ohlášeně a já se sklidím někam rpyč a halvně to není večer. Občas máme návštěvu veečer do 10 hodin, je to ale ohlášená návštěva, a taky je to jeho brácha tak si všichni posedíme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.3.13 19:35

Když už přijdou a zazvoní před domem zvu dál ať je uklizeno nebo ne. Ráda to ale taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
19.3.13 19:35

Asi mi nejvíc vadí, že je „cizí“…kdyby to byl někdo, koho dobře znám, tak je mi to fuk…ale takhle…jsem spíš introvert…v soukromí (v práci opak-extrovert :mrgreen: )prostě já nemám ráda věci na které NEJSEM připravená… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3831
19.3.13 19:36

V porovnání s tebou jsem mimo já. nesnáším jakékoliv návštěvy, co jsou delší než hodina a už po půl hodince koukám nervózně po hodinách a říkám si, kdy už odejde.
po porodu to takhle prostě mám, synátor nesnáší jakékoliv změny, já jsem taky spíš vlk samotář, mám ráda svůj klid, svůj režim..týden po porodu jsem dokonce měla averzi na jakékoliv návštěvy, co se chtěly podívat na malýho, počítám v to i vlastní mámu :nevim: jsem divná, že, :/
zrovna dneska měla přijet spolužačka, která se tu vždycky usadí klidně na 5 hodin, můžu i netaktně nadhazovat, že by už mohla odjet a ono pořád nic. Po jejím ataku mám návštěv dost na měsíc dopředu, takže neboj, jsi úplně normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.13 19:36
@Kallkapa píše:
Když už přijdou a zazvoní před domem zvu dál ať je uklizeno nebo ne. Ráda to ale taky nemám.

no já někdy nepozvu vůbec, vařím hrnku smrst, doma nahazaný rhačky po celým bytě, vyloženej bordel, uklízím večer věci, až kdžy jde malá spát, prostě ten den vůbec nestíhám. tAKŽE NAVSTEVU RASEJI NEZVU, V TAKOVÝM ČURBESU.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
19.3.13 19:37

Já chodím na přepadovky :-D ale když už tam jsem, tak se zeptám jestli neruším, no zatím mě nikdo nevyhodil :-D

• Citovat
  • Upravit
12743
19.3.13 19:38

@Jitka1976 naprosto chápu. já nesnáším i návštěvy čekané. tohle bych teda prskala jak blázen a asi bych to ani nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.3.13 19:38

No to je jak kámoška, ta přijde neohlášeně po osmé večer, když jde ze cvičení. A běžně odchází okolo desáté, jako mám toho už dost, jednou jsem jí to už řekla, tak byl klid, ale teď se to vrací do stejných kolejí. To jednou přijela nějakou sobotu a koukala se u nás na TV, páč ona TV nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.3.13 19:39
@Irinka0210 píše:
No to je jak kámoška, ta přijde neohlášeně po osmé večer, když jde ze cvičení. A běžně odchází okolo desáté, jako mám toho už dost, jednou jsem jí to už řekla, tak byl klid, ale teď se to vrací do stejných kolejí. To jednou přijela nějakou sobotu a koukala se u nás na TV, páč ona TV nemá…

TAK TOTO JE DRZOST :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.3.13 19:39

Neomalené to je, ale od tvého přítele, ne od toho kamaráda, který byl pozván dál. To víš, chlapi tyhle věci neřeší - nepořádek, neuklizeno, uprostřed večeře..
Heleď, já bych taky nebyla nadšená, ale na druhou stranu o nic nejde. CHlapi pokecají a jestli ty budeš sedět vedle a koukat na telku nebo si zalezeš do kuchyně, jsem si jistá, že je jim to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
19.3.13 19:40

@dandysek Díky…5 hodin by mě zabilo…asi se neumím dobře přizpůsobit nečekané situaci…stresuje mě to…zároveň mi je nepříjemný, co si teď o mě myslí ten kamarád…přítel ho pozval a pak najednou NIC…asi, že jsem megera…no nic… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová