Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, silenou akci jsem zazila ted v sobotu!! Chystam se na svatbu a mam fakt silene malo casu a ocekavam sousedku, ze mi pomuze do satu!! Slysim zvonek, tak bezim otevrit a tam navsteva z hoodne daleka!! Ja oci vytrestene, koktam, kde se tu vzali a ze na ne nemam absolutne cas!! Doma samozrejme binec, cely dopolko jsem byla u kadernice.. potrebuju se nutne oblict do satu a nehodlam byt naha pred nimi a jeste si dolicuju oci a samozrejme v nervozite si rypnu rasenkou do vicka a nadavam! Sundavam z oka smouhu a rikam, ja potrebuju byt naha
bezte prosim pryc!! Tak navsteva se ai po ctvrt hodine zdekuje..
pak se mi stalo jeste nedavno, ze navsteva ohlasena rekla ze neprijede a nakonec dojela a ja samozrejme uz s tim nepocitala a doma nenaklizeno, obed se teprve varil.. Tak od te doby radeji volaji tak pul hodky dopredu ![]()
@CokeLady já jsem ráda, že to čtu u jiných, protože MM mi tvrdí, že to tak máme doma jenom my ![]()
My jsme s manzelem hodne spolecensti, takove navstevy mame bezne. Me to nevadi, lepsi navsteva, nez cuceni na telku
Naucili jsme se byt zpacifikovat za 5 minut, piti a jidlo mame porad a mame s prateli nepsane pravidlo, ze se na navstevu vzdycky neco donese ![]()
Takze me prijde treba reakce zakladatelky prehnana, ale na stranu druhou maji malinky byt, dite bude potrebovat spat, navsteva by ho asi rusila…
Jinak my bydlime na malem meste a tohle veceeni zvoneni a volani typu „nazdar, jak se mas, co delas, nechcete prijit? Hmm, holka uz asi spi, co? Tak se stavime my, jo? Za 10 minut, jo?“
Je tu na dennim poradku ![]()
Takhle, abych to uvedla na pravou míru, dokud jsme neměli dítě a byli jsme svobodný, tak no problém. To se u nás pořádali pářky normálně, to semé na chalupě, ta se otřásala v základech. Dneska mám radši větší soukromí.
Tak my v tom pokracujeme i s ditetem. Nenazyvala bych to parbama, ale mame proste dost casto navstevy. Je to dano i tim, ze kvuli spanku maly, se navstevy presunuli k nam. Dcerka chodi tak v pul osme spat, tak potom se bavime s prateli. Ale cca prvnich 8 mesicu jsme zili v totalni izolaci-mala mela silene koliky a cvicili Bobatha. Navic mala nesnasela navstevy. Ted zase miluje, kdyz nekdo prijde a cim vetsi obecenstvo, tim lip ![]()
@Angua Myslím, že špatná hostitelka fakt nejsi…a tiše závidím Tvůj stoický klid… ![]()
@CokeLady A také má ráda svoje soukromí proto neočekávané návštěvy ne. Já e prostě doma nenudím, abych čekala na nezvanou návštěvu s otevřenou náručí, abych měla co dělat.
Přesně!!! Takhle to cítím já… ![]()
@CokeLady Provozní bordel je termín pro bordel, který se vyskytne během dne a postupem času se vrší…přeskupuje…a množí různým tempem…
já ho řeším buď dopoledne, kdy všichni odejdou (škola, práce)nebo po příchodu z práce, ještě než si uvařím kafe a vydechnu…střídám ranní od 6,30-12,45 a odpolední od 12,00-18,00…což mi vyhovuje…uklízím buď ráno nebo po obědě…sama doma…klid…nikdo mi do toho nekecá…a to nemám mimino…a stejně to i po úklízecím maratonu u nás večer vypadá jako po výbuchu… ![]()
Ahoj
u nás dělá přepadovky tchýně. Ona je jinak hodná to jo ALE
vubec nedá vědět že přijde, zvoní, hafani řvou, malá se budí!!Ví, že malá chodí spát kolem 10 a ona toule dobou chodí. ŘÍKALA JSEM JÍ KOLIKRÁT…prozvon až budeš u vchodu já ti otevřu a zavřu hafany.Nic. Zvonek sme odpojily.Tak tuká. Takže prast jak uhod že
Říkám máme mobily ne? Nic!!!Nejlepší je, že má klíče od Nás pač nám, když jsme byli na dovče zalejvala kytky. A když jsem minule vysávala a neslyšela jak tuká měla hlavu ve dveřích
kolikrát když jsem byla třeba ve městě tak jsem zjistila že u nás byla..nechala tam třeba nějaký dobroty
už nevím co sní ![]()
Jinak přítel včera dorazil domů…v rozverné náladě
…myslím, že pochopil, neb ráno řekl: Ten byt je fakt malej…(naivně jsem myslela, že je to impuls k hledání většího)…pokračoval: Asi zasklíme balkony…a tam budu vodit návštěvy…
Vtipálek…
Jinak díky za reakce…všechny…hezký den ![]()
@Evžík píše:
Ahoju nás dělá přepadovky tchýně. Ona je jinak hodná to jo ALE
vubec nedá vědět že přijde, zvoní, hafani řvou, malá se budí!!Ví, že malá chodí spát kolem 10 a ona toule dobou chodí. ŘÍKALA JSEM JÍ KOLIKRÁT…prozvon až budeš u vchodu já ti otevřu a zavřu hafany.Nic. Zvonek sme odpojily.Tak tuká. Takže prast jak uhod že
Říkám máme mobily ne? Nic!!!Nejlepší je, že má klíče od Nás pač nám, když jsme byli na dovče zalejvala kytky. A když jsem minule vysávala a neslyšela jak tuká měla hlavu ve dveřích
kolikrát když jsem byla třeba ve městě tak jsem zjistila že u nás byla..nechala tam třeba nějaký dobroty
už nevím co sní
Tak to je hodná, že vám tam nechá dobroty. To by se mi líbilo.