Nesnáším nečekané návštěvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
20.3.13 01:40

Ahoj holky, silenou akci jsem zazila ted v sobotu!! Chystam se na svatbu a mam fakt silene malo casu a ocekavam sousedku, ze mi pomuze do satu!! Slysim zvonek, tak bezim otevrit a tam navsteva z hoodne daleka!! Ja oci vytrestene, koktam, kde se tu vzali a ze na ne nemam absolutne cas!! Doma samozrejme binec, cely dopolko jsem byla u kadernice.. potrebuju se nutne oblict do satu a nehodlam byt naha pred nimi a jeste si dolicuju oci a samozrejme v nervozite si rypnu rasenkou do vicka a nadavam! Sundavam z oka smouhu a rikam, ja potrebuju byt naha :) bezte prosim pryc!! Tak navsteva se ai po ctvrt hodine zdekuje..

pak se mi stalo jeste nedavno, ze navsteva ohlasena rekla ze neprijede a nakonec dojela a ja samozrejme uz s tim nepocitala a doma nenaklizeno, obed se teprve varil.. Tak od te doby radeji volaji tak pul hodky dopredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
20.3.13 07:10

@CokeLady Pokud bys ty byla ráda, že mě vidíš, tak klidně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.3.13 07:31
@j.a.n.i1 píše:
@CokeLady Pokud bys ty byla ráda, že mě vidíš, tak klidně :mrgreen:

mam to stejne :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.3.13 07:37

@CokeLady klidně, cítila bych se jako doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.3.13 07:38

@CokeLady já jsem ráda, že to čtu u jiných, protože MM mi tvrdí, že to tak máme doma jenom my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.3.13 07:59

My jsme s manzelem hodne spolecensti, takove navstevy mame bezne. Me to nevadi, lepsi navsteva, nez cuceni na telku :mrgreen: Naucili jsme se byt zpacifikovat za 5 minut, piti a jidlo mame porad a mame s prateli nepsane pravidlo, ze se na navstevu vzdycky neco donese :nevim:
Takze me prijde treba reakce zakladatelky prehnana, ale na stranu druhou maji malinky byt, dite bude potrebovat spat, navsteva by ho asi rusila…

Jinak my bydlime na malem meste a tohle veceeni zvoneni a volani typu „nazdar, jak se mas, co delas, nechcete prijit? Hmm, holka uz asi spi, co? Tak se stavime my, jo? Za 10 minut, jo?“ :mrgreen: Je tu na dennim poradku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
20.3.13 08:10

Takhle, abych to uvedla na pravou míru, dokud jsme neměli dítě a byli jsme svobodný, tak no problém. To se u nás pořádali pářky normálně, to semé na chalupě, ta se otřásala v základech. Dneska mám radši větší soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.3.13 08:38

Tak my v tom pokracujeme i s ditetem. Nenazyvala bych to parbama, ale mame proste dost casto navstevy. Je to dano i tim, ze kvuli spanku maly, se navstevy presunuli k nam. Dcerka chodi tak v pul osme spat, tak potom se bavime s prateli. Ale cca prvnich 8 mesicu jsme zili v totalni izolaci-mala mela silene koliky a cvicili Bobatha. Navic mala nesnasela navstevy. Ted zase miluje, kdyz nekdo prijde a cim vetsi obecenstvo, tim lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.3.13 17:03

@Angua Myslím, že špatná hostitelka fakt nejsi…a tiše závidím Tvůj stoický klid… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
20.3.13 17:05

@RadkaCh Třeba razí heslo: „Třikrát a dost!“ :D

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
20.3.13 17:07

@CokeLady A také má ráda svoje soukromí proto neočekávané návštěvy ne. Já e prostě doma nenudím, abych čekala na nezvanou návštěvu s otevřenou náručí, abych měla co dělat.
Přesně!!! Takhle to cítím já… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
20.3.13 17:14

@CokeLady Provozní bordel je termín pro bordel, který se vyskytne během dne a postupem času se vrší…přeskupuje…a množí různým tempem… :mrgreen: já ho řeším buď dopoledne, kdy všichni odejdou (škola, práce)nebo po příchodu z práce, ještě než si uvařím kafe a vydechnu…střídám ranní od 6,30-12,45 a odpolední od 12,00-18,00…což mi vyhovuje…uklízím buď ráno nebo po obědě…sama doma…klid…nikdo mi do toho nekecá…a to nemám mimino…a stejně to i po úklízecím maratonu u nás večer vypadá jako po výbuchu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
77
20.3.13 17:20

Ahoj :) u nás dělá přepadovky tchýně. Ona je jinak hodná to jo ALE :cert: vubec nedá vědět že přijde, zvoní, hafani řvou, malá se budí!!Ví, že malá chodí spát kolem 10 a ona toule dobou chodí. ŘÍKALA JSEM JÍ KOLIKRÁT…prozvon až budeš u vchodu já ti otevřu a zavřu hafany.Nic. Zvonek sme odpojily.Tak tuká. Takže prast jak uhod že :cert: Říkám máme mobily ne? Nic!!!Nejlepší je, že má klíče od Nás pač nám, když jsme byli na dovče zalejvala kytky. A když jsem minule vysávala a neslyšela jak tuká měla hlavu ve dveřích :evil: kolikrát když jsem byla třeba ve městě tak jsem zjistila že u nás byla..nechala tam třeba nějaký dobroty :pocitac: už nevím co sní :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.3.13 17:21

Jinak přítel včera dorazil domů…v rozverné náladě :mrgreen:…myslím, že pochopil, neb ráno řekl: Ten byt je fakt malej…(naivně jsem myslela, že je to impuls k hledání většího)…pokračoval: Asi zasklíme balkony…a tam budu vodit návštěvy… 8o 8o 8o Vtipálek…
Jinak díky za reakce…všechny…hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
20.3.13 17:29
@Evžík píše:
Ahoj :) u nás dělá přepadovky tchýně. Ona je jinak hodná to jo ALE :cert: vubec nedá vědět že přijde, zvoní, hafani řvou, malá se budí!!Ví, že malá chodí spát kolem 10 a ona toule dobou chodí. ŘÍKALA JSEM JÍ KOLIKRÁT…prozvon až budeš u vchodu já ti otevřu a zavřu hafany.Nic. Zvonek sme odpojily.Tak tuká. Takže prast jak uhod že :cert: Říkám máme mobily ne? Nic!!!Nejlepší je, že má klíče od Nás pač nám, když jsme byli na dovče zalejvala kytky. A když jsem minule vysávala a neslyšela jak tuká měla hlavu ve dveřích :evil: kolikrát když jsem byla třeba ve městě tak jsem zjistila že u nás byla..nechala tam třeba nějaký dobroty :pocitac: už nevím co sní :!

Tak to je hodná, že vám tam nechá dobroty. To by se mi líbilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová