Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lola29 píše:
Já nesnáším přepadovky, slušné je se dopředu domluvit, člověk se stihne připravit, popřemýšlet nad pohoštěním, v klidu uklidit. Nejhorší jsou takové co sedí dokud je flaška plná
Musíš mít připravenou nějakou skoro prázdnou ![]()
@CokeLady Dceru mám naštěstí velkou…cca 10 let, ale i tak se večer koupe a samozřejmě se stydí v tomhle věku…takže se nepůjde koupat, když je u nás cizí chlap a ona by pak běhala v pokoji před ním v pyžamu…to vím stoprocentně…to by jí vadilo moc…
Ja nesnasim navstevy manzelovi at jsou i zvany, protoze manzel si nekoho pozve ani se nezepta, jestli mi to nevadi, ale ocekava, ze uklidim a postaram se a budu se s nima bavit. Zatim co on sam, kdyz mam nekoho pozvaneho, ted myslim kamaradky ne rodinu, tak neni doma, proste jde pryc. Ale me treba jeho kamaradi nezajimaji, nemam se s nima o cem bavit, tak tu sedim a koukam, ale kdybych odesla do jine mistnosti, tak budu ta spatna, ze mame navstevu a ja se ji nevenuju ![]()
@smoulinka71 v pohodě…je fakt mini…čekám v nové práci na smlouvu na dobu neurčitou…pak bude větší byt… i větší hypotéka…
Necetla jsem diskuzi. Ja nesnasim navstevy vseobecne - cizi, rodina, kamaradi. Doma je doma a tam nema nikdo jiny nez my domaci co delat. Obcas pretrpim po vcasne domluve rodinu, ale jinak se vsema mimo dum. A to mame velky dum a je kam si tady zalezt. Je to az uchylny, ale me to pak doma po tech lidech „smrdi“ a tak celkove, proste na domov jsem hodne uzkostliva.
Takze tvuj pripad - za me bez debat, ani omylem.
Příspěvek upraven 19.03.13 v 20:12
@cheekymonkey tak to je taky na hlavu…že to tomu kamarádovi nebylo blbý, pokaždé u vás snídat… ![]()
@Jitka1976 píše:
@CokeLady Dceru mám naštěstí velkou…cca 10 let, ale i tak se večer koupe a samozřejmě se stydí v tomhle věku…takže se nepůjde koupat, když je u nás cizí chlap a ona by pak běhala v pokoji před ním v pyžamu…to vím stoprocentně…to by jí vadilo moc…
jo to se stalo mne, sprchovala jsem se a manzel dorazil z hospody s kamaradem, dopredu nic nerekl a ja v koupelne naha, pyzamo si tam sebou neberu, svleknu se v loznici a pak prebehnu a zase zpet pro pyzamo, no ja myslela, ze ho zastrelim, aspon tam mel on zupan, tak jsem ho na sebe hodila, jenze jsem mela i mokre vlasy a proste vypadala jsem hrozne a do toho taky presne v 1+1 cizi chlap, v loznici spali deti, takze jsme zustali vsichni v jedne mistnosti a ja mela chut vrazdit ![]()
Naprosto tě chápu, taky nesnáším neohlášené návštěvy. A to máme 4+1, takže je vždycky kam zmizet. A vadí mi i ty, které se ohlásí tak hodinu dopředu. Dělám doma, přítel taky a servisuje PC, takže to tu fakt vypadá přes den dost nepoužitelně, všude se něco válí atd. Sice tady obvykle máme něco na zub, ale mě to úplně rozhodí můj harmonogram a to nesnáším. Ohlášené návštěvy ideálně aspoň den (nebo půlden) dopředu mám naopak ráda, ráda si je zvu, kolikrát tu lidi zůstávají přes noc a super.
@Jolynka píše:
jo to se stalo mne, sprchovala jsem se a manzel dorazil z hospody s kamaradem, dopredu nic nerekl a ja v koupelne naha, pyzamo si tam sebou neberu, svleknu se v loznici a pak prebehnu a zase zpet pro pyzamo, no ja myslela, ze ho zastrelim, aspon tam mel on zupan, tak jsem ho na sebe hodila, jenze jsem mela i mokre vlasy a proste vypadala jsem hrozne a do toho taky presne v 1+1 cizi chlap, v loznici spali deti, takze jsme zustali vsichni v jedne mistnosti a ja mela chut vrazdit
Tak to je fakt „na zabití“…taky chodím po bytě nahá…i do koupelny…a sedět pak s někým cizím v pyžamu…nebo v županu…
a znova se po sprchování převlékat do něčeho??? A kde?? Znovu v koupelně??? No…na hlavu… ![]()
@Jitka1976 píše:
@smoulinka71 v pohodě…je fakt mini…čekám v nové práci na smlouvu na dobu neurčitou…pak bude větší byt… i větší hypotéka…
Tak to ti fakt přeji. ![]()
Já nesnáším ani plánované návštěvy. Manžel pozval na večerní návštěvu kamarády, když byli malému dva měsíce. Domluvili jsme se, že pozve jen jeden pár (druhý je dost hlučný). Říkal, že chtějí malého vidět a že přijdou na koupání, což mě teda naštvalo, takže jim volal, ať přijdou až po uspání. Udělali jsme občerstvení a tím pro mě večer skončil, protože jsem si zalezla naštvaná do ložnice, přišli totiž oba páry. Samozřejmě, že malého několikrát vzbudili a já měla sto chutí je vyhodit… Byla jsem za totální megeru, ale co už. Pro příště mám klid.
Já neohlášené návštěvy taky nesnáším a můj už si na to zvykl… sice to vypadá, že tu máme furt jak po výbuchu, protože občas těm lidem říká, že se musí ohlásit, abysme mohli uklidit, ale to snesu
ale je to tak, prostě potřebuju uklidit, nachystat třeba občerstvení, udělat ze sebe člověka (v domácím nepřijímám
) a tak ![]()
@Jitka1976 Mě teda divná nepřijdeš, jsi moje krevní skupina. Neohlášené návštěvy nesnáším, neohlášeně může přijít jen rodina, moje rodina
Rodiče bydlí o dvě ulice dál, tak ty chodí pořád, courají sem a tam a my k nim taky, pořád sem a tam. Mají klíče od našeho a my od jejich. Jsme prostě všichni doma v obou domech. Prakticky se vídáme s našima denně. U těch mi to nevadí, náš barák byl původně jejich, žili tu 20 let, než si postavili novější. ![]()
Cizí lidi, co neznám a přijdou na návštěvu, tak to by mě trefilo. Nevadí mi to jen v létě, když jsme na zahradě a někdo se zastaví, byť i skoro cizí ![]()
Já tedy nesnáším i všelijaký pojišťováky nebo agenty, se kterýma se třeba domluvim, aby tedy přišli a prohlídli nám tym pojistky, když se tedy vnucujou. Často pak schůzku zruším a přeložím na jindy ![]()
To, že chlapy bordel doma, kam jdou na návštěvu, neřeší bych moc neobhajovala, ten můj si tedy všímá a pak když třeba jdem z návštěvy(chodíme velmi vyjímečně)tak řekne, že tam měli džungli
apod. Přitom je jinak k lidem strašně nekritickej.
@Edita27 To je dobrý…to bych ale nezvládla…tím, že to sama nesnáším, tak mě osobně by to bylo víc nepříjemný, než tomu kamarádovi…spíš bych mohla pozvat někoho k nám…