Pomalý zoubek?

1234
5.8.05 11:42

Pomalý zoubek?

Ahojky, chci se Vás holky jen zeptat, jak dlouho rostl Vašim dítkům zoubek po tom, co se prořízl. Našemu Matýskovi se zoubek ukázal už před 5 týdny a nějak se asi zasekl, jelikož ho je vidět pořád jen tak max. 2mm. Prořízlý je určitě a taky pěkně ostrý :twisted: Předpokládám, že to asi není všechno :lol: , tak jen, jak dlouho to trvalo u Vás?
Díky moc za odpovědi.
 Medu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
5.8.05 11:53

U nás do 4 týdnu po proříznutí byl venku celý,nebo alespoň to tak vypadá :wink:
Zatím máme zuby dva a třetí se prořezává…trvá to už tak 14dní.
Gabka a Štěpulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
5.8.05 13:52

Některý vylezl rychle, jiný pomalu.. Většinou ten první z nové „řady“ je pomalý, ty ostatní (např. zbylé dvojky), pak vylezly rychle jako kdyby doháněly to, že vylezly později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.8.05 21:40

Ahoj,
mojí holčičce rostou všechny zoubky děsně dlouho. Ty první (dolní jedničky) rostly do konečné velikosti asi 2,5 měsíce, po prořezání asi měsíc vypadaly pořád stejně, jen malinká hranka, potom začaly růst. Už má teď 13 zubů, poslední se vyklubal před měsícem (špičák) a je stále malinký. Takže se neznepokojuj, určitě je to normální.
 Jendys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.8.05 13:16

Ahoj, nam rostou zoubky taky desne pomalu, priblizne pres mesic, je to des, protoze to malou boli a kazdou chvilkou place :) neda se ale nic delat, tak se drzte!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.8.05 10:37

Ahojky,

chci se zeptat - ono to ty děti bolí, i když už se zoubky prořízly? Ja myslela, že problém je hlavně to prořezávání, pak že už je to v pohodě? My jsme naštěstí v tomhle problém vůbec (zatím) neměli. Ondra už má 6 zubů a já jsem nezaregistrovala, že by ho něco bolelo :D

Veroniko, jsem zvědavá na zubatého Matýska :wink:

Pa, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí