Budi se v noci hladem!?

23
4.8.05 16:08

Budi se v noci hladem!?

Ahoj,
uz me to zacina dost trapit i unavovat. Moje milovana princezna se kazdou noc budi,nekdy jednou,nekdy i vickrat.Asi je to hladem,protoze vypije celou lahev mlika a pak spi dal.Na veceri sni napr.dva rohliky a jeste mliko, nebo kasi a taky mliko.Kdyz nedostane mliko,tak se budi casteji. Vzdy kdyz se probudi tak vola mliko mliko! A kdyz spi treba jen s tatem,tak vola mama mliko.napoprve ji tata ukeca,ale za chvili se probudi zas a uz neusne (rev) dokud nedostane mliko.Kdysi mela prujem a zvracela,mleko nemohla tak v noci sem ji stouchala banan-tyden, bylo to taky sileny. Tak nevim jestli to v noci dela uz ze zvyku,nebo ma tak rychle traveni a mam cekat jestli se to nejak upravi !? Doktorka na to zatim nerika nic a myslim, ze ceka na treti rok. Nadvahu taky nema.
Mate neco podobneho ?
M. a Michalka 23m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
4.8.05 17:04

Ahoj Miško,
je možné, že má dcerka hlad. I když si myslím, že toho sní na večeři dost - i s tím mlíkem. Nezkusila jsi jí nabídnout v noci místo mlíka čaj? Třeba má jenom žízeň. Moje holky se taky v noci budí - zvlášť teď v létě - trošku se napijí a spí dál. Já sama taky piju v noci. :)

Doporučuju vyzkoušet ten čaj nebo co je zvyklá pít přes den.

Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.8.05 17:29

caj

Caj zabira jen nekdy na poprve.Pak se zase probudi.Nekdy za deset minut,nekdy za hodku.Proste caj davame,ale nezabira.
Diky
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.8.05 17:43

Je to zvyk, určitě, já malou (20 m) kojila v noci i 2×, řvala kojí a jak jsem odstavila, spí jak brouk, jen někdy se napije vody nebo čaje. Nic jí nedej, zkus to vydžet, kámoška vyměkla a 3 letého kluka ve 3 v noci krmí termixem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.8.05 17:45

A co jí dát svačinku např. ve 15:00 (třeba jogurt), potom nějakou další v 17:00 (jablko či jiné ovoce ) a pak v 19:00 „opravdovou“ večeři (ty rohlíky a pak mlíko). Samozřejmě to nemusí být přesně takto na hodiny a druh stravy, ale měla jsem na mysli „nahustit“ menší dávky jídla v častějších intervalech. Taky samozřejmě to, co je zvyklá jíst - a nebo to, co jí chceš dát.
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.05 22:19

My taky davali mleko v noci dokonce sunar ten je husci,ale ve dvou letech jsem prestala a udelala jsem to tak,ze kdyz se v noci vzbudil tak jsem mu proste rekla,ze mlicko neni,ze ho musime rano koupit a on se otocil a spal dal takhle asi 3× za tu jednu noc a pak to trvalo asi jeste 2 noci a porad jsem mu rikala to same a bylo to ted pije jen caj a je pokoj.Nekdy spi i celou noc to uz je pohoda.Je fakt,ze jsme o pul roku starsi,ale od tech 2 let dal v noci pokoj.

• Citovat
  • Upravit
23
5.8.05 15:57

celý den

Vsem ahoj a diky,
asi to bude ze zvyku. Uz od malilinka sem ji musela davat castejsi mensi davky.Vetsi ci normalni porce nesnedla.I doktorka to potvrdila,ze prtrebuje min,ale casteji.Od 6hod rano jime 5-6× za den,nepocitam tu noc.Rano mliko,dopoledne cokoli( rohlik,presnidavku,jogurt…)pak obed.Jde spat.Pak ji zase cokoli(…ovoce..) a kolem sedme vecere nekdy pak jeste mliko. Nekdy si mezi zobne neceho jen tak.
Tak my se s manzelem zkusime obrnit a budem zatloukat a zatlloukat(to mliko) :D
Sme mekoty,tak nevim nevim.
Klidne piste a radte dal.
Moc diky
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.05 22:38

Ahoj Misko,
mám 23m holčičku a stále kojím!!!!!!!
To já jsem měkota!!!
Od malinka jsme měli problémy s jídlem, byla jsem ráda, že má alespoň mléko ode mě. Večer se můžu přetrhnou, abych pro ni vymyslela lákavé papáníčko jen proto, aby toho snědla co nejvíce a v noci pěkně spala. Co jí chutnalo včera, už nemusí jíst dnes. Když se v noci vzbudí jen jednou, jsem šťastná - obvykle to je ještě tak 3×. Sunar, čaj nebo jen voda nezabíra, chce prostě nakojit (no, spíš si jen tak ze zvyku cucnout) a spí dál. Už tolikrát jsem zkoušela přestat, ale je, mrška, vytrvalá. Řve a řve i 2 hodiny, dokud neusne a potom je hned od rána tak protivná a ukňouraná, že si říkám, jestli mi to za ty nervy stojí.
Takže vám i sobě přeji pevné nervy! Jednou se to přece musí zlomit!!!
 Peťula

• Citovat
  • Upravit
474
7.8.05 13:27

Ahoj Misko, presne stejny problem jsme zacali mit asi pred mesicem, kdy se zacala mala budit bud brzy rano nebo obcas i v noci. K vece ma 270ml Nutrilonu a tak jsme ji zacali davat okolo 17.30 malou veceri (zbytek z obeda, kousek chleba s Lucinou…) a spi uz zase celou noc a vstava okolo 6.30 nekdy i dele :D Myslim, ze se Ti muze malej opravdu budit hlady, preci jen 250ml mlika k veceri ve 14 mesicich mi pripada malo.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect