Sunárek k večeři a pudink v roce???

178
4.8.05 14:05

Sunárek k večeři a pudink v roce???

Ahoj holky,chci se zeptat, můj 14-ti měsíční raubíř vypije 250 ml sunárku k véče-stačí to?Co dáváte svým mrňousům?Jinak bych mu chtěla třeba zkusit udělat pudink-může se to už?
Dík za radu.
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.8.05 14:52

Ahoj,
myslím, že 250 ml k véče stačí, je to dost velká dávka - tak jestli mimi nepláče hlady, tak proč ne?
Pudink můžeš - aspoň podle toho, co jsem slyšela. Akorát to prý doktoři moc nedoporučujou, jako že je to sladkost. Ale je v tom přece jen kukuřičný škrob - a ten snad nevadí. No, přiznám se, já dávám pudink už teď - máme 8,5 měsíce. Malé chutná a nedělá jí žádné problémy, vařím ho teda z Nutrilonu, a já ho jako miminko už dostávala v tomto věku taky (žiju) :o)
 pa

• Citovat
  • Upravit
43
5.8.05 10:23

Ahoj,
já mám 10,5 měsíční dceru a do včerejška jsem jí dávala 250 ml sunaru k snídani i k večeři. Ale poslední dobou se mi začala budit velmi brzy ráno a měla veliký hlad, takže si myslím, že jí to asi už nestačí. Včera jsem jí uvařila krupičnou kaši ze sunaru a moc jí chutnala. Ráno vypije také sunar, ale tak za hodinku a půl už má hlad na svačinu. Tak nevím.
Váží 9,2 kg, je dost dlouhá a tlustá tedy rozhodně není.
 Adri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.8.05 13:25

250 ml Sunaru mi malá taky pije k večeři. Ale pokud je od svačiny delší doba nebo jsme byly venku a měla velký výdej energie, tak ji dávám kaši. Ta ji vždy zasytí. U mléka se mi stávalo, že se ráno dříve vzbudila hlady.
Puding se nedoporučuje kvůli složení - je tam dost „éček“. Já ho malé nedávám. Asi se nic nestane, kdybych ho dala, ale zatím není důvod ho dávat. Malá zbožňuje jogurty, takže ty nám zatím stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.05 22:22

Ahojky,
s dětským instantním mlékem mám jen takové zkušenosti, že mé holčičce prostě nechutnalo. Vyzkoušela jsem různé značky s různými časovými odstupy s pořád stejným výsledkem. Dávala jsem tedy k večeři kašičky, i když i to byl často problém.
Také si myslím, že pokud se tvůj drobeček v noci nebudí hladem, že mu těch 250ml stačí. Puding můžeš od roku věku klidně dávat (vč. kravského mléka - to doporučují chytré knížky spíše čerstvé v takových těch past. lahvích a ne trvanlivé).
Nazdárek Peťula

• Citovat
  • Upravit
474
7.8.05 13:23

Ahoj Milo, presne stejny problem jsme zacali mit asi pred mesicem, kdy se zacala mala budit bud brzy rano nebo obcas i v noci. K vece ma 270ml Nutrilonu a tak jsme ji zacali davat okolo 17.30 malou veceri (zbytek z obeda, kousek chleba s Lucinou…) a spi uz zase celou noc a vstava okolo 6.30 nekdy i dele :D Myslim, ze se Ti muze malej opravdu budit hlady, preci jen 250ml mlika k veceri ve 14 mesicich mi pripada malo.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.8.05 13:25

Milo, moc se omlouvam :D , omylem jsem napsala odpoved k Tvemu prispevku, ale patri k prispevku „budi se v noci hladem“.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect