Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@malá_holka uvařené strouhané brambory, steouhaná kyselá okurka, majonéza nebo tatarka, sůl a pepř podle chuti. Takový,, bramborový salát ". Zatím mi to chutnalo nejvíc, perfektně to podpoří chuť toho, co je na chlebíčku
@Aduš8 tu dělám taky a je prostě nejlepší. Tu musim udělat zítra a veky musím upéct ![]()
No a co na ty Chlebíčky chceš dávat? Dobrá je Budapešťská, k tej se hodí třeba sýr, pak dělám vajíčkovou k tej dávám jenom kyselé okurky, krabí (z těch tyčinek) k té není třeba nic akorát třeba plátek citronu. Když chci zdravější udělám jenom tvarohovou s pažitkou nebo avokadovou, ale většinou je u nás zájem hlavně o chlebíčky takové ty klasické buď s bramborovým salátem nebo pomazankovym maslem, šunkou, vajíčkem, sýrem a zeleninou ![]()
@Markéta80 taky jsem ještě nenarazila na lepší, fakt je to super kombinace s čímkoliv
taky se na ni chystám ![]()
holky mate toho nejaky pomer? aspon brambor a okurku? neni to od tech okurku moc mokry?
@debra.morgan já to dělám od oka, ale mokrý to není, oni to ty brambory hodně vsáknou. Někdo dává ještě cibuli, já spíš přidám tatarku, tam už většinou bývá na malilinké kousíčky. Jinak se dá najít na netu, kdysi jsem na ni někde narazila a začala ji dělat
@Aduš8 @Markéta80 holky, inspirovaly jste mě na Silvestra
Někdy jsou nejlepší úplně obyčejné a jednoduché věci ![]()
@Aduš8 píše:
@debra.morgan já to dělám od oka, ale mokrý to není, oni to ty brambory hodně vsáknou. Někdo dává ještě cibuli, já spíš přidám tatarku, tam už většinou bývá na malilinké kousíčky. Jinak se dá najít na netu, kdysi jsem na ni někde narazila a začala ji dělat
a jaký je zhruba poměr bramborové a okurkové masy?
@pe-terka s tím souhlasím. Já když ji dělala poprvé, tak jsem si říkala, že je to takové chudé, ale byla jsem úplně nadšená, jak to spolu ladí. Když dám klasický bramborový salát, je to už moc chutí dohromady.
@pe-terka tady je recept, ale já dělám z kila brambor
https://www.mimibazar.cz/…na-chlebicky
@debra.morgan
jiný už nedělám. Manžel si zbytek pomazánky sní jen tak ![]()