Pomazánky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
4.1.12 10:43

Yvonne, moc děkuju za recept, je to úplná mňamka :palec: . Včera jsem jen seděla a jedla a jedla, naprosto luxusní záležitost :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
7.9.12 15:16

@Yvonne jen jsem se chtela zeptat, zda mate nejakou dobrou cesnekovou pomazanku (musim priznat, ze jsem ji jeste nedelala :-( a pak na rohliky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.9.12 15:30

Včera jsem byla u ségry a ta měla výbornou pomazánku od tchýně - taveňák, pomazánkové máslo a hořčice. a bylo to moc dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.9.12 20:35
@cutce píše:
@Yvonne jen jsem se chtela zeptat, zda mate nejakou dobrou cesnekovou pomazanku (musim priznat, ze jsem ji jeste nedelala :-( a pak na rohliky :-)

já dělám tuhle:
tvrdý sýr nastrouhaný na jemno, pomazánkový máslo (nebo labneh (viz předchozí stránky) případně tvaroh a majolka), česnek, pepř… někdo přidává i vařený vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
7.9.12 20:38

@sandrik dekuju, urco zkusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
7.9.12 21:55

@Yvonne vyborny,jen sem neochutnala.2 male kniracky si t o pres noc rozdelily a na me zbyl binec v byte. hlavni je ze jim chutnalo a nemaj po tom prujem.

tak doufam ze priste zbyde i na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
8.9.12 22:29

Jsem rada, ze jsem na tohle narazila a to ono místo pomazánkového másla určo musím zkusit! Máme rádi jednu pomazánku od Petra Havlíčka z Jste to co jíte: tvaroh, porek nakrajet nadrobno a mrkev nastrouhat, sul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
9.9.12 08:43

Ja beru vsechno cim se da nahradit pomazankove maslo. ja ho tady v UK nekoupim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
29.9.12 17:29

@cutce v UK doporučuji Philladelphii, když jsem bydlela v IRL tak to byla výborná alternativa Lučiny, možná lepší ;)

U nás frčí rybičková- dva smetanové taveňáky, kečup, horčici, tatarku (vše dávám od oka asi tak lžíci, hořčice méně), na drobno kyselé okurky, malá cibulka taky na drobno - všechno smíchám a rozsekám v malém tyčovém robůtku na kaši aby nebyly velké kusy okurky a cibulky. Nakonec přidám konzervu tuňáka (bez tekutiny, oleje, nebo v čem je) a nebo sardinky. Vše už pak promixuji na malé otáčky, aby se tuňák moc nerozmělnil.
Milují všichni i dcerky (4 a 5 let) Cibulka tam vůbec nejde cítit. To jen jako tip pro děti jak do nich dostat vitamíny aby o nich nevěděly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
3.10.12 19:54

@pistalka.x je dekuju, urco zkusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.10.12 22:06
@sandrik píše:
já dělám tuhle:
tvrdý sýr nastrouhaný na jemno, pomazánkový máslo (nebo labneh (viz předchozí stránky) případně tvaroh a majolka), česnek, pepř… někdo přidává i vařený vajíčko

minulý týden jsme dělaly s dcerou a protože sýra bylo hodně a málo pom. másla, tak jsme k tomu přidali taky bílý jogurt (stejně jako pom. másla) a bylo to super, všichni jsme měli boule za ušima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.1.15 18:25

Ahoj :mavam:
Jaké pomazánky mají u vašich mužů největší úspěch? :) Často si dáváme k večeři domácí pečivo s pomazánkou a chtěla bych vyzkoušet nějaké nové recepty, budu vděčná za inspiraci :)
U nás mají největší úspěch tyto:

• rybí (rybičky, lučina, cibule, hořčice, pár kapek citronu)
  • celerová (celer, vejce, cibule, majonéza)
  • šunkovo-sýrová (nastrouhaný sýr, šunka, vejce, cibule, majonéza)
  • česneková jemná (lučina, česnek)
  • nivová (lučina, niva)
  • ředkvičková se šunkou (šunka, ředkvičky, vejce, zakysaná smetana, majonéza)
  • nivová se salámem (šunkový salám, niva, vejce, cibule, majonéza)
  • vajíčková (vejce, majnéza, máslo, pár kapek citronu, bylinky)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.1.15 18:27

@Saintpaulia nastrouhaná červená řepa (uvařená), sůl, pepř, česnek, zakysaná smetana, tu máme rádi u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.1.15 18:30

@alenka84 to zní zajímavě, děkuji určitě ji vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.1.15 18:31

CELEROVÁ POMAZÁNKA
Tuhle pomazánku jedí dokonce i nepřátelé zeleniny a rozmazlený děti, a to je co říct.
1 celer, 2 velké mrkve a 200 g eidamu nastrouháme, přidáme nasekanou cibuli a 1 skleničku light majonézy a osolíme. Hotovo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii