Pomazánky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
30.12.11 21:01

Anguo kam jsi to pověsila? já zkusím udělat příští týden, až trochu prořídne lednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.11 22:34

Vysunula jsem držák na utěrky a na zem pod to postavila misku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.12.11 00:29

já to pověsila do dřezu na baterii (máme takovou vysokou) a přes to jsem hodila ještě moskytiéru - máme tu ty svině mrňavý mušky, tak aby to neolezly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.12.11 07:54

JJ, na to potřebujeme malou smetanu,ten kelímek ta 12%.
Také jsem zkoušela dělat i z té 31%, jenže je tak hustá, že nevytekla syrovátka, tak proto říkám, toto vůbec nezkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.12.11 16:22

Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!! :palec: Díky za tip! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.12.11 16:39
mooch píše:
Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!! :palec: Díky za tip! :dance:

Tý jo, super :palec: :potlesk: . Já to chci zkusit po neděli. Hele a numusí to viset v chladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.12.11 17:17

Já to měla normálně v teple v kuchyni na kohoutku. A když jsem si to googlila, tak tam psali, že to může viset v chladu (a dýl to pak vydrží - no u nás těžko :mrgreen: ), ale že se i dýl dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 18:19

Mně to taky visí doma v teple v kuchyni, též jsem uvažovala o chladu. Tak snad to bude dobré, zrovna to jdu vytáhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.12.11 18:44

Já to mám dělám doma v kuchyni i přes léto a teplo nevadilo. Dělám to den a půl odkapávání a v poho, jen s tou 31% smetanou jsem štěstí neměla, jako Mooch. Dělám to už hodně dlouho, ale tady už dávám radši tu 12%smetanu.
Každopádně jsem ráda, že se u vás daří :potlesk: , v tomto případě musím říct: za málo peněz- hodně muziky (ve srovnání s kupovanými výrobky typu Lučina a Pomázánkové máslo).
Když se toto dává do pomazánek tak krásně pak veka zvlhne, já si dělám i svou veku nebo batetky, je to jednoduché a mrzí mě, že jsem to sem já ťuťulun nedala. Dám to jako zvláštní téma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.12.11 18:45
mooch píše:
Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!! :palec: Díky za tip! :dance:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.12.11 18:56
Yvonne píše:
Každopádně jsem ráda, že se u vás daří :potlesk: , v tomto případě musím říct: za málo peněz- hodně muziky (ve srovnání s kupovanými výrobky typu Lučina a Pomázánkové máslo).
Když se toto dává do pomazánek tak krásně pak veka zvlhne, já si dělám i svou veku nebo batetky, je to jednoduché a mrzí mě, že jsem to sem já ťuťulun nedala. Dám to jako zvláštní téma :palec:

tak sem pak dej odkaz, já moc diskuze neprojíždím, na tuhle jsem překlikla omylem :mrgreen:
Taky se pak podělím s jednoduchýma efektníma receptama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.12.11 19:01

Tak s vekou jsem se zde již prezentovala, je to dva roky zpět, akorát nemám foto, hledala jsem v archívu, ale lze juknout na tutu diskusi v této sekci:

Domácí veka

Jen také záleží hodně na mouce, také to u mouky od určitého výrobce výjde z 300g na 400g, to už pak každá kuchařka pozná dle lepení se na ruce při samém zpracování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
31.12.11 20:47

mooch gratuluji, Yvonne taky děkuji za recept, **Anguo * a co ty? povedlo? spokojená?

já vyzkouším příští týden, pak se taky pochlubím :P
holky hezkého Silvestra a hlavně úspěšný nový rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 22:49

Je to boží!!! Mnohem lepší, než jsem čekala, fakt jsem nadšená. Akorát je toho pro nás hrozně moc, budu muset dát asi půlku mamce :lol: MM takové věci moc nejí, ale třeba se chytne, uvidíme - teď po chlebíčkách nechce. Škoda, že to nejde mrazit nebo tak něco. Příště to udělám z poloviční dávky a radši častěji (to abych teda našla nějaké lepší místo k zavěšení :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 22:49

A tu veku si též uložím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie