Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Anguo kam jsi to pověsila? já zkusím udělat příští týden, až trochu prořídne lednička.
Vysunula jsem držák na utěrky a na zem pod to postavila misku
![]()
já to pověsila do dřezu na baterii (máme takovou vysokou) a přes to jsem hodila ještě moskytiéru - máme tu ty svině mrňavý mušky, tak aby to neolezly.
JJ, na to potřebujeme malou smetanu,ten kelímek ta 12%.
Také jsem zkoušela dělat i z té 31%, jenže je tak hustá, že nevytekla syrovátka, tak proto říkám, toto vůbec nezkoušet ![]()
Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!!
Díky za tip! ![]()
mooch píše:
Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!!Díky za tip!
Tý jo, super
. Já to chci zkusit po neděli. Hele a numusí to viset v chladu?
Já to měla normálně v teple v kuchyni na kohoutku. A když jsem si to googlila, tak tam psali, že to může viset v chladu (a dýl to pak vydrží - no u nás těžko
), ale že se i dýl dělá.
Mně to taky visí doma v teple v kuchyni, též jsem uvažovala o chladu. Tak snad to bude dobré, zrovna to jdu vytáhnout ![]()
Já to mám dělám doma v kuchyni i přes léto a teplo nevadilo. Dělám to den a půl odkapávání a v poho, jen s tou 31% smetanou jsem štěstí neměla, jako Mooch. Dělám to už hodně dlouho, ale tady už dávám radši tu 12%smetanu.
Každopádně jsem ráda, že se u vás daří
, v tomto případě musím říct: za málo peněz- hodně muziky (ve srovnání s kupovanými výrobky typu Lučina a Pomázánkové máslo).
Když se toto dává do pomazánek tak krásně pak veka zvlhne, já si dělám i svou veku nebo batetky, je to jednoduché a mrzí mě, že jsem to sem já ťuťulun nedala. Dám to jako zvláštní téma ![]()
mooch píše:
Tak já tam tu 31% fakt nacpala (jak jsem psala-nerozlišuju to)a k tomu 2 velké a 1 malou Hollandii a teď jsem to vytáhla z plíny a je LUXUSNÍ!!Díky za tip!
Yvonne píše:
Každopádně jsem ráda, že se u vás daří, v tomto případě musím říct: za málo peněz- hodně muziky (ve srovnání s kupovanými výrobky typu Lučina a Pomázánkové máslo).
Když se toto dává do pomazánek tak krásně pak veka zvlhne, já si dělám i svou veku nebo batetky, je to jednoduché a mrzí mě, že jsem to sem já ťuťulun nedala. Dám to jako zvláštní téma
tak sem pak dej odkaz, já moc diskuze neprojíždím, na tuhle jsem překlikla omylem ![]()
Taky se pak podělím s jednoduchýma efektníma receptama
Tak s vekou jsem se zde již prezentovala, je to dva roky zpět, akorát nemám foto, hledala jsem v archívu, ale lze juknout na tutu diskusi v této sekci:
Jen také záleží hodně na mouce, také to u mouky od určitého výrobce výjde z 300g na 400g, to už pak každá kuchařka pozná dle lepení se na ruce při samém zpracování ![]()
mooch gratuluji, Yvonne taky děkuji za recept, **Anguo * a co ty? povedlo? spokojená?
já vyzkouším příští týden, pak se taky pochlubím ![]()
holky hezkého Silvestra a hlavně úspěšný nový rok.
Je to boží!!! Mnohem lepší, než jsem čekala, fakt jsem nadšená. Akorát je toho pro nás hrozně moc, budu muset dát asi půlku mamce
MM takové věci moc nejí, ale třeba se chytne, uvidíme - teď po chlebíčkách nechce. Škoda, že to nejde mrazit nebo tak něco. Příště to udělám z poloviční dávky a radši častěji (to abych teda našla nějaké lepší místo k zavěšení
).