Pomazánky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
12.1.15 20:21

10 vajec uvaříme natvrdo a nakrájíme je nadrobno, v misce je promícháme s jedním malým syrovým celerem a jednou velkou mrkví postrouhanými na jemném struhadle, dvěma jarními cibulkami a domácí majonézou. Osolíte a mažete na domácí chleba čerstvě upečený

• Citovat
  • Upravit
8112
12.1.15 20:24

hermelinova pomazánka

Cibule, hermelín, vajicko na tvrdo, sunkovy salám, majonéza, pepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.1.15 21:02

Kvasnicová pomazánka

Na másle nechám zesklovatět cibulku, rozdrobím kostku kvasnic a umicham kašičku. Přiliju mléko a a necham rozpustit nastrouhaný tvrdý sýr. Zahustím strouhankou. Nakonec přimíchám jedno vejce. (Na ochucení sul, pepř, kmín)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26239
12.1.15 21:31

@Saintpaulia na plechovku tak 1/4 masla a pokud trojuhelnicek, tak 3-4 ks. A nejlepsi je tunak. v.oleji, tedy olej vylit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.1.15 21:54

Ja delam tunakovou takhle:
Vezmu neochucene pomazankove maslo a s nim mixnu tunaka, pridam lzici horcice.
mazu bud na bagetu, to pridavam na platky nakrajene rajce a nebo na chleba to si zase sypu cibuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26239
13.1.15 09:44

Holky, nemate nekteraa vyzkousenou pomazanku z uheraku? Dostali jsme stangli a nevim, co s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.15 09:47

@LindaPraha vzdyt to je nejkvalitnejsi salam…proc pomazanku? :mrgreen: vydrzi dlouho poveseny ve spizi…
sla by krenova:
Salám nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme tvaroh, krenex, majolku, osolíme, opepříme a pořádně promícháme.
Krenex 1/2 sklenice
Salám 100 g
Měkký tvaroh 1 balení
Majonéza
3-4 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

• Citovat
  • Upravit
863
15.1.15 21:57
@KackaDoup píše:
CELEROVÁ POMAZÁNKA
Tuhle pomazánku jedí dokonce i nepřátelé zeleniny a rozmazlený děti, a to je co říct.
1 celer, 2 velké mrkve a 200 g eidamu nastrouháme, přidáme nasekanou cibuli a 1 skleničku light majonézy a osolíme. Hotovo.

Dnes jsem jí dělala, moc dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
15.1.15 22:00
@LindaPraha píše:
@Saintpaulia na plechovku tak 1/4 masla a pokud trojuhelnicek, tak 3-4 ks. A nejlepsi je tunak. v.oleji, tedy olej vylit :)

Dáváš tedy máslo a sýr nebo jen jedno z toho podle chuti? Nějak jsem se v tom ztratila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.1.15 22:05
@Saintpaulia píše:
Dnes jsem jí dělala, moc dobrá :palec:
:kytka: to jsem rada
  • Citovat
  • Upravit
863
15.1.15 22:08
@KackaDoup píše: :kytka: to jsem rada

Je jí pekná hromada :) A ještě mi mistička zbyla na zítra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.1.15 22:09

@Saintpaulia v jednoduchosti je krasa..a bonus vse je velice zdrave ;) :mrgreen: :mavam: dobrou

• Citovat
  • Upravit
16401
19.1.15 21:47

Pridam jednu nezdravou a nedietni, ale velmi jednoduchou a chutnou, kazdy se oblizoval. Vyborna na bagete nebo na tmavem pecivu.

VAJICKOVA pomazanka: 6 vajec natvrdo nastrouhat na jemnem struhadle, mensi lzice horcice, majoneza (idealne domaci), sul (pokud je majoneza kupovana, sul uz nedavam), pepr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.1.15 22:22

@tulipán nevidim nic tak zasadne nezdraveho :think:
pridam jinou vajickovu
10 vajec uvaříme natvrdo a nakrájíme je nadrobno, v misce je promícháme s jedním malým syrovým celerem a jednou velkou mrkví postrouhanými na jemném struhadle, dvěma jarními cibulkami a domácí majonézou. Osolíte a mažete na domácí chleba

• Citovat
  • Upravit
16401
19.1.15 22:34

@KackaDoup No, tucne je to dost. Muj exzlucnik, ktery tuto pomazanku testoval, zasadne protestoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí