Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak hrozí? Buď chceš roztahnout nohy a udeláš to, nebo nechceš a nenechala by si to dojít ani k tomu líbání..
Domluvit se že to byla chyba, že se to stává a že v tom ani jeden nebudete dál pokračovat a dodržet to.
Ano jak říká @Ou říct, že to byl omyl a nazdar. Nic ti nehrozí, vše je a bylo jen tvé rozhodnutí. To, že jsi to dopustila spíš vypovídá o tvém charakteru a také o tvém vztahu, jelikož spokojený člověk co má svého partnera v úctě tohle neudělá…
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o pomoc…hrozí mi pomer s kolegou. Jsem v praci nova (6 mesiců) pracuji v malé firmě.
Sblížila jsem se s kolegou a skončilo to líbáním. Nikdy se mi to nestalo. Jsem zadaná a on je ženatý a má i děti. Nejsem do něj zamilovaná jen mě fyzicky přitahuje. Nevím jak se mam ted chovat.Máte s tím zkušenost?
Díky.
Pořekadlo co je v domě není pro mě znám…
Opravdu nevíš, jak se máš chovat? Zeptej se přítele, třeba ti poradí ![]()
To je zas bezpoinťák
Aby ti za chvíli nehrozilo, že nebudeš mít pracovní poměr…
Potřebuješ kurz sebeovládání. Na spoustě pracovišť se denně potkávají lidé, kteří se fyzicky přitahují. Kdyby se všichni chovali jako ty, tak by to byla pěkná Sodoma a Gomora ![]()
@Anonymní píše:
Potřebuješ kurz sebeovládání. Na spoustě pracovišť se denně potkávají lidé, kteří se fyzicky přitahují. Kdyby se všichni chovali jako ty, tak by to byla pěkná Sodoma a Gomora
to si zas nedělej iluze, ona to často Sodoma Gomora je
![]()
A to si nějaký zvířátko co se neumí ovládat nebo co? Máš li spokojený vztah tak si ho nenic, ale asi moc spokojená nejsi když jsi vůbec nechala dojít to k tomu líbání, já mám Teda v práci taky kolegu který mě přitahuje
… Tak ho občas nechám proběhnout fantazií a je to ![]()
Hm, ‘co je v dome neni pro me’ znas, ale spis by ses mela zamyslet co ti rika ‘nevera’.
Když vidím takové dotazy, vždy se ptám, jak takové složité a neobvyklé životní problémy řešili lidé v době bez internetu ![]()
@Mango_Lassi píše:
Když vidím takové dotazy, vždy se ptám, jak takové složité a neobvyklé životní problémy řešili lidé v době bez internetu
Zashukali si a bylo to ![]()
Není to moc příjemné. Uvědomuji že jsem udělala velkou chybu. Nechci nic dál. Jen nevím jak se chovat k němu. Většinu dne pracujeme spolu.
prej „hrozí mi poměr“ s kolegou… jako by to nezáviselo na tvé vůli..
hele, pracuju mezi muži, když jsem byla single, s jedním kolegou, rozvedeným, jsem chvíli chodila, narušovalo to dost extrémně náš pracovní vztah, hlavně pak teda po rozchodu ![]()
je to debilní nápad.. a to ještě se ženáčem + jako bonus ty máš přítele.. hele, dej si na hlavu mokrý hadr a zařaď zpátečku…
Ahoj prosím o pomoc…hrozí mi pomer s kolegou. Jsem v praci nova (6 mesiců) pracuji v malé firmě.
Sblížila jsem se s kolegou a skončilo to líbáním. Nikdy se mi to nestalo. Jsem zadaná a on je ženatý a má i děti. Nejsem do něj zamilovaná jen mě fyzicky přitahuje. Nevím jak se mam ted chovat.
Máte s tím zkušenost?
Pořekadlo co je v domě není pro mě znám…
Díky.