Pomoc, klíště!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
21.5.18 08:49

To, že svědí a že je tam boulička jako po komárovi, je v pořádku. Jak může být z půlky zelené, si nedovedu představit. Možná, když je víc nacucané, tak je vzadu takové šedé, možná trochu do zelena. :nevim: Pokud bylo klíště pryč a ranka vydesinfkovaná, nijak bych se nestresovala, cca za 7-10 dní místo pro jistotu zkontrolovala, jestli se neobjeví veliký červený flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
21.5.18 08:50

Klíště jsem měla před měsícem, flek (1cm jako štípanec) tam mám dodneška. prvních 14 dní mne to hodně svědilo. Tato reakce je běžná.
Spíše hlídej, jestli se flek nezvětšuje nebo se neobjeví větší flek někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
21.5.18 08:53

… a dodávám pro uklidnění, běžně ze sebe po víkendu v přírodě ještě i v úterý sundávám zapitá klíšťata, i přes důkladnou hygienu. U nás máme nymfy a kolikrát najdu spíše flek a v tom nějaké mini klíště viditelné skoro jen lupou.

Příspěvek upraven 21.05.18 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.18 08:54

Klíště svědí pekelně, aspoň mě teda. :mrgreen: Klíšťata bývají červený, hnědý, šedý, záleží jak moc jsou nacucaný. Ta zelená byl spíš optický klam.

• Citovat
  • Upravit
21.5.18 08:56

@Janli Šedozelený nacucaný jsem běžně vytahovala psovi, u člověka si to nedovedu představit, většinou jsou ty miniklíšťata jak psala @-Evka-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 08:59

Diky Holky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat