Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
pořád někde čtu, že maminy shání obaly od Pampersek do nějaké soutěže. Nevíte někdo o co jde a kde se k tomu dají sehnat nějaké informace??
Dík Binisi
Ahoj Binisi,
podle mě, soutěž Pampers a Fischer Price skončila 30.6.2005. Jestli máš teda na mysli tuto.
Miroušek
Ahoj,
ta soutěž byla opravdu ukončena k 30.6. a já bych taky ráda věděla, jestli je nějaká nová, když teď změnili design a mají nový název. Pokud někdo ví, ať prosím napíše. ![]()
Ahoj holky,
soutěž Pampers a Fischer Price opravdu skončila 30.6.2005. Já ale pořád schovávám bodíky - známá mi tvrdila, že se soutěž opakuje. Tak snad to ještě stihnu, pokud bude Lukášek malý nebo u druhého miminka
![]()
Ahoj
Ahoj holky,
soutěž skončila koncem června a asi už nepokračuje.Moje kamarádka volala na jejich infolinku a tam jí řekli,že o ničem neví,že by soutěž měla pokračovat.Já tedy nevím…
Naďa
Nějaké soutěže pořádaly i některé hypermarkety (určitě Globus a Hypernova). V Globusu sbíraly se „bodíky“=razítka za nákup plenek a ubrousků. Při určitém počtu razítek se vybrala hračka Lego přímo v hypermarketu, nic se nikam neposílalo. ![]()
Soutěž Pampers&Fisher Price skončila 30.června. Já jsem body posílala už v květnu, chtěla jsem aktivní chodítko a Honzík začínal chodit okolo postýlky. Začátkem června mi přišel dopis, že je vše v pořádku a že vybranou hračku dostanu v týdnu do 24.července. Je týden po termínu, ale stále nic nemám… ![]()
Jakou máte zkušenost Vy?
Nemáte někdo telefon na pampersáckou infolinku? Díky.
Medvídě + Honzík (12,5 měs.)
Ahoj, nově jsou v provozu www stránky pampers.cz, tak se tak zaregistrujte a budete dostávat aktuální informace nebo se vše potřebné dočtete tam. Známá říkala, že tam budou i nějaké soutěže a snad i věrnostní program, slevy atd.. nevím, jdu se tam teprve mrknout.
Johanka
Medvíďátko,
tak jsem pátrala a pátrala až jsem v jednom starším odkazu z diskuze našla konečně kontakt na Pampers.Nikde ani na webu tel.číslo na sebe neuvádějí.
Takže zkus 257 102 444
Jinak jsem taky soutěžila a posílala body na hudební chodítko.Přišlo mi teď v úterý a je moc hezky.Taky jsem dostala SMS od nich,že bude dodáno do 24.7.
Měla bych ještě dostat šneka vkládačku a přísavky do vany.
Tak ať to dobře dopadne a Honzík si chodítka užije.
Ahoj Naďa a Niki 11m
Já jsem objednávala chodítko až když malej dávno chodilTeď má rok a půl a lítá s náím po bytě apořád si s ním vyhraje.Pro kluky je to taková náhrada za kočárek ![]()
Ahojky,
díky za radu, zkusím jim zavolat. Mám napsaný dopis, pokud se nedomluvím, tak ho zítra pošlu.
Honzík jezdí s Ivančiným kočárkem a má ho moc rád. Od babičky dostal sekačku na trávu, při pohybu vrčí, ale s tou nechodí. Otočí ji kolečkama vzhůru, sedne si k ní a roztočí kolečka. ![]()
Hodně radosti z dítek i jejich her přeje
Medvídě + Honzík (12m+3t) + Ivanka (6r.)
Zrovna dneska jsem četla, že na www.hero.cz/…ortfolio/24/ je „baby bonus program“. Získáváš tam body za výrobky Pampers, Sunar, Hero, Johnsons baby a Mam, ale vše musí být koupeno v TESCU
. Na www.hero.cz/…talog-cz.pdf pak najdeš katalog. Tato soutěž běží od 1.8.2005 do 31.1.2006. ![]()
Ahoj,my máme od Pampers chodítko,aktivní stolek a přísavky do vany.Vždy nám vše přišlo v termínu expresní poštou PPL.Opravdu jsem s nima moc spokojená.Nejdřív jsme sbírali Huggies,ale tam bylo za hodně bodů málo muziky
,a trvalo jim to asi dva měsíce,než nám „výhru“zaslali.Do té chvíle mi ani nedali vědět,že jim má zásilka těžce nasbíraných bodíků došla. Od Pampers aspoň informují,že body od vás dostali,tak nejste nervní,jestli se cestou někde nezasekly.Bubo
Nějaké Pamprsky můžete vyhrát na Bembo CZ, ale obaly k tomu potřeba nejsou.