Pomoct k vysněnému dítěti

Anonymní
5.1.25 12:09

Pomoct k vysněnému dítěti

Dobrý den prosím neodsuzujte mě, neznáte mojí minulost. Sháním ženy či ženu co má zkušenosti s oplodněním na klinice, kde byla buď bez partnera nebo jenom s kamarádem nebo využili třeba anonymního dárce. Život a sex s mužem si po tom čím jsem si prošla nedokážu představit. Je tu někdo kdo mi pomohl k miminku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16961
5.1.25 15:38
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

spíše bych ti poradila kliniku, kde se s nimi domluv na postupu a kterou variantu volit. Popř vím o pár holkách, které se domluvily s kamarády (tady přiznám, že všechny tři oslovily gay kamarády), kteří jim k détěti pomohli. Jedna je na to sama, dle dohody dal sperma ale dál se nezapojuje a další dvě otce přiznaly a mají takovou „střídavku“… Zda je to správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 16:29

Tak alespoň tu kliniku kde mi pomohou. Pár klinik už jsem zkoušela zatím mi nikde nepomohli když jsem jim vysvětlila situaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 16:32

Musíš mít s sebou chlapa, který podepíše papíry a bude ochoten platit na dítě alimenty.
A budete chtit oplodnění anonymním dárcem, nebo klidně i tím hloupým kamarádem, je to vlastně jedno, protože otec bude v obou případech on.

• Citovat
  • Upravit
leopanda
5.1.25 17:23

O umělé oplodnění tedy může požádat pouze heterosexuální, i nesezdaný, pár. V důsledku uvedené zákonné úpravy, tak není asistovaná reprodukce v České republice umožněna lesbickým párům ani ženám bez partnera.
 https://pronatal.cz/cs/legislativa

https://www.myspermbank.cz/…ho-spermatu/

A zřejmě jak píšou holky výše, sehnat někoho, kdo bude ochoten podepsat papíry, ale reálně pak musíš věřit, že se nebude domáhat svých formálně podepsaných práv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 17:35

Chci být na dítě sama

• Citovat
  • Upravit
leopanda
5.1.25 17:42

to je jasné, ale legálně to bez toho, co píšeme v ČR spí neprojde. Leda bys to zkusila v cizině, třeba tam bude jiná legislativa.

• Citovat
  • Upravit
leopanda
5.1.25 17:43

Nebo obětovat ten sex s někým neříct mu o dítěti. Což je zase neetické a sama píšeš, že do téhle varianty nechceš, ale některé lesby a ženy, které otce dítěte nechtějí řešit to tak dělají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 18:24
@leopanda píše: Více

v cizině je to moc drahé a navíc mi moc nejdou jazyky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 18:47

Ono to dítě asi jednou bude chtít znát svou identitu, svého “otce”. Legislativně to nejde jinak než je popsáno výše - zkrátka k otěhotnění potřebujete toho muže, ať chcete nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
2367
5.1.25 21:26

V cizině lze bez muže.

Česká legislativa toto neumožňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie