Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To hrozne zalezi, jaky mas problem. Nemas ovulaci? Kontrolujou ti po nem ovulaci, nebo ho beres jen tak naslepo?
Pokud nekontrolujou, tak to bych se na to vyprdla a sla do CAR ( i tam to ho treba daji, ale predtim poradne vysetri) Clostik neni nic super zdraveho (horsi nez injekcni hormony) a nema se brat casto. Takze pokud beres, tak s plnym servisem (utz kontroly, indukce ovulace).
@Petra Star Musím docházet na pravidelné kontroly, při kterých dostanu i injekci s HCG. Na problém nepřišli. Mám pravidelnou MS, ovuluji, vaječníky zkontrolované, spermio v pořádku. Je to poslední možnost co mi můžou nabídnout na gynekologii, pak klinika. Abych se vyhnula otázkách (od všech případně zděšených 🙂) Clostík ikdyž ovuluji? Ano. Svému lékaři důvěřuji.
Děkuji za tvojí reakci.
@Anonymní píše:
@Petra Star Musím docházet na pravidelné kontroly, při kterých dostanu i injekci s HCG. Na problém nepřišli. Mám pravidelnou MS, ovuluji, vaječníky zkontrolované, spermio v pořádku. Je to poslední možnost co mi můžou nabídnout na gynekologii, pak klinika. Abych se vyhnula otázkách (od všech případně zděšených 🙂) Clostík ikdyž ovuluji? Ano. Svému lékaři důvěřuji.Děkuji za tvojí reakci.
Pokud ovuluješ, je nesmysl ho brát! Problém je v tom, že ho smíš užívat pouze velmi omezenou dobu a i tak je to velký riziko. Pokud nemůžeš rok otěhotnět, tak jděte do Caru, ať udělají potřebná vyšetření a zjistí příčinu neplodnodnosti. Brát bez důvodu takhle silný a nebezpečný lék je mimo moje chápání.
Pokud si četla můj příspěvek, tak Clostík budu brát po dobu 3 měsíců (což jak víme je pro Clostík maximum) a budu hlídaná. Také si určitě četla, že svému lékaři důvěřuji. 😊
A mimo tvé chápání, ovulace probíhat může, ale v praskajícím folikulu nemusí být vajíčko. Clostík by měl pomoci k tomu, aby ve folikulu vajíčko bylo.
Nerozumím tedy otázkám a radám. Ptala jsem se na zkušenosti. ❤️
@Anonymní píše:
@JanliPokud si četla můj příspěvek, tak Clostík budu brát po dobu 3 měsíců (což jak víme je pro Clostík maximum) a budu hlídaná. Také si určitě četla, že svému lékaři důvěřuji. 😊
A mimo tvé chápání, ovulace probíhat může, ale v praskajícím folikulu nemusí být vajíčko. Clostík by měl pomoci k tomu, aby ve folikulu vajíčko bylo.
Nerozumím tedy otázkám a radám. Ptala jsem se na zkušenosti. ❤️
Proč se tady teda ptáš na rady? K čemu ti je hlídání, když ani nevíš jestli máš průchozí vejcovody, partner kvalitní spermiogram? CB by měl být nasazovaný až po vyšetřeních, že otěhotnění brání jen ta chybějící ovulace.
Moje zkušenost je taková, že ovulaci mi sice vyvolal, ale k těhotenství nepomohl.
@Janli Ale já se neptám na rady, kde se ptám na rady? Ja se ptám na zkušenosti. Opět doporučím si přečíst co píšu.❤️ A o spermiu jsem také psala, že je v pořádku.
Každopádně děkuji za tvojí zkušenost o kterou si se podělila.❤️
Nesehnala jsem si Clostík na černo, jak to tady některé frajerky dělají a zobou ho jak lentilky bez dohledu lékaře. Takže nechápu to rozhořčení.
Tady studie, ze Clomiphene citrate (clostik) nezvysuje sanci na otehotneni pri nevysvetlene neplodnosti = pravdepodobne tvuj pripad
Pomaha, indukovat ovulaci. Teorie, ze ovujes, ale neni tam vajicko, neni nicim podlozana. To bys mela v podstate jen cysty. K temi mi Clostik vlastne pomohl. Po stimce clostikem nikdy vajicko nebylo, po FSH/LH ve vsech folikulech.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC7052733/
Ano, ptala ses na zkusenosti a ne rady (dovysvetlila pozdeji) Ale k cemu ti jsou „zkusenosti“ zensky, ktere to pomohlo k ovulaci i tehotenstvi, kdyz ty ovulujes bez leku. ![]()
Hezký večer,
Ráda bych se zeptala jaká je Vaše zkušenost s Clostíkem? Tento cyklus po dobu 3 měsíců jsem se s lékařem domluvila na užívání. Ráda bych si přečetla pozitivní příběhy, ale je mi jasné, že i ty negativní jsou potřeba slyšet a dějí se.🙂
Děkuji.♥️