Asi rodím - je to ono?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
29.7.15 22:52

Ja ti to reknu tak.. pri prvni mi praskla voda, kontrakce asi po hodine byly po 5 minut, to uz jsme jeli autem do nemocnice.-. v jednu rano :D a rodila jsem v osm 26.D u druheho zacly kontrakce z jemne bolesti gradovat, byly po 5 minut nepravidelne a malem jsem nedosla na sal, neprala bych nikomu na chodbe porodnice rvat volej vechny:DD ten tlak nesel zastavit:D zapomela jsem dodat, ze to u druheho od prvni bolesti trvalo asi hodinu, nez se maly vyklubal:D ale na konci jsem mela pocit, ze mi nekdo panvi vytahuje pater a okousala jsem jm kachlicky na zdi, slyset me bylo hodne, jine maminky hruzou prchaly:D zkousela jsem se uklidnit, zkousela jsem dychat, ale maximalne me bolela hlava:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
29.7.15 22:59
@terinka4444 píše:
No, uvádí se jako prvorodička jet, když jsou kontrakce pravidelné po pěti minutách. Hodně štěstí :kytka:

Jojo, uvádí, ještě že jsem byla zrovna v porodnici na monitoru a kontrole, protože řídit se tím, tak je první dítko narozené doma :lol: u druhého už jsem měla vlastní pravidlo, první 2 kontrakce a úprkem do porodnice, i tak jsem papíry vyplňovala po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
29.7.15 23:13

U prvniho rano prasla voda, odjezd do porodnice, pres den nic, vecer kontrakce, v devet uz nesnesitelny, kluk narozeni chvilku po pulnoci. Druhy porod vyvolavany, a treti od prvni vetsi kontrakce do porodu hodina, jen taktak jsem to stihla na sal, to byl fakt masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.7.15 23:38

Myslím, že řeči typu prvorodicka =pomalý porod jsou nesmysly. Každý to má jinak. Já se tak strašně soustředila na to,, že všechno bude trvat tak dlouho, že když mi praskla voda chovala jsem se přesně jak se od prvorodicky očekávalo, nebo co se po ní chtělo. Klídek, žádný chvatani… :mrgreen: když ale po třech dvou minutových intervalech kontrakce přešly hned na minutový už mi tak dobře nebylo. Tím chci říct, že když se ti nebude něco zdát tak jed radši dřív než později. I když to, co tu popisuješ jsem měla taky den kdy mi udělali hamiltona… Už jsem myslela myslela, že pojedeme a nic..tak nepravidelný jako ty. Myslím, že ještě nerodis ale když se nebudeš cítit dobře dobře, raději jed. Hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.15 07:48
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, uvádí, ještě že jsem byla zrovna v porodnici na monitoru a kontrole, protože řídit se tím, tak je první dítko narozené doma :lol: u druhého už jsem měla vlastní pravidlo, první 2 kontrakce a úprkem do porodnice, i tak jsem papíry vyplňovala po porodu.

já jako prvorodička v pohodě, jako druhorodička jsem po po dvou pětiminutových kontrakcích vzbudila manžela, že tedy jako je to tu, ať se probere a pomalu vyrazíme, a šup šup a já vyplňovala papíry tak, že na mě sestra, když mě táhly na kozu volala jméno dítěte a všechno ostatní jako minule? :mrgreen: S třetím bych asi taky jela stanovat před porodnici dva týdny před porodem, byla jsem přesvědčená, že porodím v autě a nebo v nemocničním výtahu, nikdo si neuvědomuje, jak takový výtah v nemocnici jede pomalu :lol:
Ale drtivá většina prvorodiček ti tohle může jen závidět a fakt jim stačí jet když se zpravidelní kontrakce po pěti minutách a ještě si tam pobudou dostatečně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.7.15 10:34

Jela jsem, když byly stahy po 5 minutách a málem jsem to nestihla :) Přijela jsem do porodnice a hned šla na sál, ani papíry nebyl čas vypisovat. Cesta do porodnice cca 20 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí