Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@JayLee píše:
urcite bych jela aby ti udelali monitor a zcihli mimco zda je vse ok - radsi 10×zbytecne nez jednou pozde a tam proto maji pochopeni
Selina porodila někdy před 3 ma roky ![]()
@berry4 píše:
Proč anonymní?Nepíšeš, kolikátý jsi týden.
bych řekla 37tt
Boze zensky…kdyz nevim a bojim se, sbalim si tasku a jedu se zeptat do porodnice, ne? Hlavu vam za to nikdo neutrhne a urcite se tam dozvite vic nez na emiminu. My si tady muzeme myslet, co chceme, muzeme tu treba odhlasovat, ze porodis slona ![]()
sorry, ale co na to napsat…prosteldyz se bojis, jdi do porodnice, to je snad normalni kor po predchozi zkusenosti ![]()
at ti to dobre doadne ![]()
Ahoj holky potřebuji poradit včera jsem byla u doktora tam mi udělal hamiltonův hmat.Od té doby jen slabé poslíčci. Dneska sem ráno vstala a začlo mě bolet v kříži až do ted celý den bolesti jak při menstruaci. Začala sem si to psát nejdřív byly bolesti pravidelné a po dvou vanách bolet nepřestaly ale začly být nepravidelné jedna po půl hodině pak po deseti pak po patnácti. Tvrdne mi břicho. Zátka ani plodovka zatím neodešla. Chtěla bych se i zeptat pokud se to zpravidelní po jaké době mám jet do porodnice nechci tam být zbytěčně brzy. Jinak sem 40plus 3dny
@kacenka8 já jela když sem měla stahy cca po 3-4 minutách a v pohodě. Dokud neodteče voda je to dobrý. Prvorodička předpokládam… to by nemělo jít tak rychle
@Kriss Tina Ano jsem mě znepokojuje že je to nepravidelný ale počítám že se to asi rozjede přes noc nebo nevím.
No, uvádí se jako prvorodička jet, když jsou kontrakce pravidelné po pěti minutách. Hodně štěstí ![]()
@kacenka8 píše:
@Kriss Tina Ano jsem mě znepokojuje že je to nepravidelný ale počítám že se to asi rozjede přes noc nebo nevím.
to je ale normální, teprve se to připravuje, ony se zpravidelní. Zatím je čas.
@kacenka8 S prvním jsem jela do porodnice tak po 5 hodinách bolestí, ke konci tak cca po 5 minutách. Kolem 6 jsem došla na box, v 8 se narodil. Jako je to individuální, jela bych, až už doma prostě nebudeš mít stání…pokud tedy nezačneš dříve krvácet, nebo nepraskne voda. A zase není úplně dobré přijet až na úplně poslední chvíli, protože vyplňovat papíry v těch finálních bolestech je taky naprd…No asi jsem ti moc nepomohla, co
Přeji pohodový porod ![]()
Příspěvek upraven 29.07.15 v 22:43
Čekala bych dokud se to nezpravidelní… když to bude takle moc dlouho jela bach třeba dopoledne ale když to bude málo rozjetý pošlo vás domů nebo nechají v čekárně ![]()
Děkuji holky snad je to opravdu porod a né planý poplach jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat než se malej vyklube na svět
@kacenka8 píše:
hezký porod přeju
![]()
taky bych čekala na pravidelné kontrakce cca po pěti minutách, pokud se nebude dít nic jiného než doteď
@kacenka8 nevim, jak dlouho ti trva cesta do porodnice, ale jela bych po pravidelnych peti minutach. Do te doby tady nesyckuj a mazej spat, budes potrebovat silu. Hodne stesti ![]()
Mě teda bolesti začaly celkem dlouho po prasklé vodě, já bych tam raději jela