Pomooooc :-( jídlo

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2067
18.11.18 17:52
@Anonymní píše:
Vy si delate srandu. Prectete si na internetu o nedodelane zverine v tehotenstvi a budete hysterka jak ja ????

Mene cist a vice pouzivat hlavu by ti neuskodilo. :roll: pokud tedy svuj dotaz myslíš fakt vazne 8o

• načítám...
luccifera
18.11.18 17:58
@Anonymní píše:
Ale nebylo to 100% propecene…ted vsude ctu listerioza, svalovec, toxoplazmozu jsem „nastesti“ prodelala v detsvi

Tak na svalovce je maso kontrolovane

• Upravit
1137
18.11.18 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, stravu v tehotenstvi si hlidam, ale dnes jsem snědla omylem jeden kousek kanciho medailonku a nasledne si vsimla, ze ta ukrojena cast je lehce ruzova. Krev z toho netekla. Zbytka jidla jsem se uz nedotkla. Mam strach? Mam letet zitra k doktorovi?

Ano, běžte hned ráno a nechte si vyšetřit mozek.

• načítám...
11169
18.11.18 18:06
@Anonymní píše:
Vy si delate srandu. Prectete si na internetu o nedodelane zverine v tehotenstvi a budete hysterka jak ja ????

Nejhorší je smrt vyděšením :roll:

• načítám...
9037
18.11.18 18:08

A o mně lidi říkají, že to přeháním … tse :D

• načítám...
jahuhudka
18.11.18 18:12
@Anonymní píše:
:mrgreen: nekterym.lidem zakazat pristup na net
  • Upravit
37131
18.11.18 18:12

Včera párky, dneska divočina :mrgreen: zakladatelko určitě na to neumřeš, ta hysterie co tu předvádíš je pro dítě mnohem škodlivější než kousek středně propečeného masa…

• načítám...
Verun83
18.11.18 18:14

Bez k doktorovi, on to maso z tebe vynda asi. Nebo co myslis, ze s tebou udela? Pichne injekci proti hysterii? Bez k psychiatrovi, ten by ti prospel.

• Upravit
101696
18.11.18 18:15
@Anonymní píše:

Ne, normalni clovek muze cost spoustu blbosti a i tak zustane normalni, kdezto hysterka zustane hysterkou.

• načítám...
19983
18.11.18 18:24

Jo, běž k doktorovi, ale s hlavou

• načítám...
Ou
24138
18.11.18 18:30

Ano, těhotenství zdvihá přirozenou hladinu úzkosti, ale vy to zjevně nezvládáte a jste tím strachem zaplavená.

Je to tím, že se neučíme úzkost zvládat a pak když dorazí, tak s tím neumíme zacházet.

A hádejte jestli dítětu prospívá, to že je neustále zaplavené velmi razantními stresovými hormony, které sebou každá panika a vyšilování nese? Samozřejmě že ne.

Začněte se učit úzkost zvládat. Nejdřív zkuste knihu, když to nezabere, tak vstupte do psychoterapie. Ještě před porodem, hormony spojené s kojením a nevyspání a vyčerpání to celé jen zhoršují, takže je docela dobře možné, že nezvládnutá úzkost v těhotenství se posléze překlopí do panické či jiné úzkostné poruchy a nepůjde to bez psychiatra.

Mimochodem - bez toho abyste se naučila zvládat úzkost, tak to prostě nenaučíte své dítě - a naopak všechnu vaši paniku a nejistotu na něj přenesete.

Opravdu je nejvyšší čas si pár věcí přiznat a začít se měnit.

tohle jsou dvě klíčové knížky, které vám vážně uleví

https://www.kosmas.cz/…tehotenstvi/
https://www.kosmas.cz/…ost-a-obavy/

• načítám...
2228
18.11.18 19:29

Vzdycky jsem si rikala,ze se takovychto diskuzi nebudu vsimat,ale uz to fakt nejde,je to cim dal tim vetsi sila…nemam slov a nedokazu pochopit hysterii z ukousnuteho ruzoveho masa 8o prosim lidi,zeny,zamyslete se drive nez napisete takovou pitomost a pak se jeste divite,jak si tu na vas lidi smlsnou. Nektere uzivatelky jsou fakt hnusny skoro u kazde diskuze,drzela jsem se dost,ale tohle je uz i na me moc…uzivatelce doporucuji misto cetby a lustrovani hovadin na internetu,precist radsi nejakou kvalitni knihu netykajici se materstvi :palec:

• načítám...
Anonymní
18.11.18 19:43

Tak mam proste strach. Ted uz nerozhoduju jenom o sobe, ale mam strach i o to mimco. To je myslim normalni, ne? Jen jsem se slusne zeptala, jestli jsem to pokazila nebo ne. A nejsem ta s tema parkama.

• Upravit
59395
18.11.18 19:47
@Anonymní píše:
:lol: tak jsi jí neměla jíst vůbec ne. Chtěla bych vidět co tě na to doktor řekne. Pokud jsme se něčeho bála tak jsem to raději nejedla vůbec než se takhle nervovat. To sis všimla až jsi to snědla? Ono na každém jídle něco najdeš, to by jsi nesměla snad nic ;)
  • načítám...
37131
18.11.18 19:52
@Anonymní píše:
Tak mam proste strach. Ted uz nerozhoduju jenom o sobe, ale mam strach i o to mimco. To je myslim normalni, ne? Jen jsem se slusne zeptala, jestli jsem to pokazila nebo ne. A nejsem ta s tema parkama.

Nemohla bys jist vůbec nic, příště si radši sněz to co máš doma a sama připravíš. Ono něco chytit můžeš klidně i ze zeleninové přílohy, stačí aby ji v restauraci blbě skladovali třeba vedle syrového masa…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100