Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
To je pravda. Omlouvam se, ze jsem se ptala. Jen mam proste strach z toho „syroveho“ masa. Prostě jsem si toho nevsimla. Desi me ta listerioza. Nic vic.
spis by me desilp, jak budes zvladat nevyspanu, kojeni, rymicky a podobne veci, az se prcek narodi ![]()
hod se do klidu a necti nic na netu - vetsina jsou neskutecne nafouknute poplasne zpravy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, stravu v tehotenstvi si hlidam, ale dnes jsem snědla omylem jeden kousek kanciho medailonku a nasledne si vsimla, ze ta ukrojena cast je lehce ruzova. Krev z toho netekla. Zbytka jidla jsem se uz nedotkla. Mam strach? Mam letet zitra k doktorovi?
Já jedla v těhotenství sushi, tatarák, hermelín… Maso v restauracích musí být z prověřených zdrojů. Mnohem víc bych se bala třeba špatně umyté zeleniny. Každopádně si to už snědla ne? Tak co chceš řešit? Pokud máš strach, nemáš to vůbec jist… A hlavně základem pohodového těhotenství je necist si o všem na internetu…
Víš jak se dřív léčila hysterie
to by ti mohlo pomoc.
jinak se uklidni ..já se votravila houbama a dítě je v pohodě a vstupuje do puberty ![]()
Otrava vetsinou nevadi, ale ta listerioza je previt. To si fakt vsichni myslite, ze jsem padla na hlavu?
@Anonymní píše:
Otrava vetsinou nevadi, ale ta listerioza je previt. To si fakt vsichni myslite, ze jsem padla na hlavu?
Jo, myslime.
@Anonymní píše:
Jo,ale o trošku míň,než ta paní,co vaří párek 15 minut. ![]()
@Anonymní píše:
jo, buď jsi troll, nebo to co píšeš. A to celou noc nespíš a píšeš sem? Už jsi někde četla, že v těhotenství se má dobře spát?
@Anonymní píše:
Tak to víš že jo..jen musíš na pumpování žaludku a rodit.ty se přinejhorším pose–š
..listerie j všude. i na zelenině a ovoci.spis to chytneš z mrkve nebo salátů než z masa.na hlavu padla ses dost..já myslím ze víc než ta s parkem
Vážně tu budeš 2 dny hysterčit nad kouskem masa? Se pak nediv že tě tu všichni mají za blázna. Dostala jsi spoustu odpovědí, nic ti z toho nebude a jediný problém který máš je v tvé hlavě, což miminku škodí mnohem víc, si radši přečti něco o hysterii a stresu v těhotenství…
@Anonymní píše:
@Kamča.dalmatinka Můžeš to napsat i slusne, ne? Slusne jsem se zeptala.
A co sem napsala neslušně?jako pokakas teda ?:think: ne já to chápu.pri prvním těhotenství sem nejedlá nic pro jistotu..při druhém sem byla už normální a při třetím žeru i syrove
.normální vývoj..stres škodí mnohem vic ![]()
@Kamča.dalmatinka
Ted uz jsi me uklidnila. Potrebuju radu zkusenych maminek. Jsem tehotna poprve a celou dobu jsem se drzela zasady: zadny alklhol, plisnove syry, syrove maso a bylinky. Jinak jim vse, na co mam chut. Samozrejme v malych davkach. Jen co jsem najela ale na diskuzi o syrovem masu a vsech hororovych scenarich, tak jsem se dozvedela asi dalších 20 veci, které „nesmim“ a samozřejmě jsem si je dala. Byla to uz pak takova lavina, ze jsem z toho celou noc nespala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je pravda. Omlouvam se, ze jsem se ptala. Jen mam proste strach z toho „syroveho“ masa. Prostě jsem si toho nevsimla. Desi me ta listerioza. Nic vic.