Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zirafka11 @Blešík hele ja nahodou miluji curani v exterieru s peknym vyhledem.
Existuji desky (nevym jak se to spravne pise) ABITIBI, obkladaj se ti prave koupelny atd.ale chce to odbornika. Ja by taky jen vytapetovala nanovo a setrila na zdeni. Nasi dali samolepici tapetu bukove drevo a s doplnkama to vypada supr.
Ahoj nedávno jsme se přestěhovaly a máme uplně tu samou koupelnu a wc, jen wc je stejný jako koupelka.. ![]()
Peníze nemáme na to aby jsme to vybouraly atd, to plánujeme za nějakou dobu..
Taky hledám nějaký typ aby to takto nevypadalo
![]()
@Prcek88 píše:
Ahoj nedávno jsme se přestěhovaly a máme uplně tu samou koupelnu a wc, jen wc je stejný jako koupelka..
Peníze nemáme na to aby jsme to vybouraly atd, to plánujeme za nějakou dobu..
Taky hledám nějaký typ aby to takto nevypadalo![]()
Jdeme hledat spolu… počítám správně že je to 8m2?
Když šířka * výška?
@Zirafka11 máme to samé, hledám
ted uspávám, až usne začnu hledat dál ![]()
@Prcek88 píše:
@Zirafka11 máme to samé, hledám
ted uspávám, až usne začnu hledat dál
Mě už malá usla..je škoda že OBI a takový obchody nemají webovky, kde by se dali nějaký obklady prohlídnout ![]()
@Zirafka11 To jo už spí..
Já nevím koukala jsem na ty dlaždiče, nedlaždice jak se jen nalepí to není tak hnusný..
@Prcek88 píše:
@Zirafka11 To jo už spí..
Já nevím koukala jsem na ty dlaždiče, nedlaždice jak se jen nalepí to není tak hnusný..
Jojo, jen lepidlem a ty obklady se na to nalepí a prý to vážně drží..myslím kvůli vlhkosti a tak ![]()
@Zirafka11 Jasně,no já asi přistoupím na tohle a až budou prašule, tak to předěláme celé a v jakém tonu to plánuješ,??
A co něco takového? http://www.barevnysvet.com/…bez-bourani/ Třeba by jste si mohli udělat i sami… Ale já bych vybourala. Zatím přežila a co nejdříve našetřila na to zděné. Takhle jsou to vyhozené peníze na to zakrývání, pokud to nechcete „provizorně - napořád“ ![]()
Zbourat a vyzdit nebo docasne polepit dlazdicema s normalnim dekorem
@Zirafka11 ahoj koukni jen tak pro inspiraci
je tam i popis http://prozeny.blesk.cz/…-rychle.html