Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuji…príma stránky ![]()
No…můj sen je něco takového ![]()
Ty první dvě fotky - oranžová koupelna a záchod je jen nalepené obklady a jinak původní jádro ![]()
Příspěvek upraven 22.05.13 v 21:30
@Zirafka11 koukni ještě na toto je tam taky postup http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Ahoj a kolik do toho tak zhruba máte v plánu vrazit peněz? i když nebudeš zdít hned tak tě to vyjde na dost peněz. Takovou koupelnu jsme měli taky, ale jak jsem to viděla tak jsem řekla hned, že se to zbourá a udělá se nová ještě než se nastěhujeme. Takže teď už druhý měsíc děláme koupelnu. Přítel to dělá ještě za pomoci kamarádů sám a rozpočet nemáme moc velkej tak doufám, že se vlezeme. Za mě teda bych ho vyzdila rovnou ať pak už máte klid
@Zirafka11 píše:
Dámy..můžu Vás poprosit o pomoc..o názor??![]()
Koupili jsme si vlastní bydlení,4+1,celý byt je supermoderní..všude bodovky, krásně vymalováno, paráda vše…ale ta koupelna a záchod??
Přikládám foto…a prosím, jak by jste tohle vylepšili nebo rovnou zapálili??![]()
![]()
![]()
tak já nevím, ale zas taková tragedie to není
jako není to žádná krása, ale důležitý je že tam máš sucho a čisto. Rozhodně z toho nezvracím, a ani nenapíšu okamžitě zbourat, v tomhle se nedá žít. Ono když nejsou prachy tak s tím nic moc udělat nejde, a než se zadlužovat? tak to v tom budu radši pár let žít. A ani bych se nestyděla třeba před návštěvou.
A jak vypadá když se to vymaluje??Třeba nějak fikovaně, hezky ne jen jednou barvou nevím nějak fikovaně no
@Zirafka11 píše:
Děkuji…príma stránky![]()
No…můj sen je něco takového
Ty první dvě fotky - oranžová koupelna a záchod je jen nalepené obklady a jinak původní jádro
Příspěvek upraven 22.05.13 v 21:30
To je hezké taky má představa
Náhodou, já čekala nějakou hrůzu, ale lidi bydlí hůře. Přiznám se, že si občas prohlédnu realitky a že je na co koukat.
Máš tam čisto a útulně. Pokud manželovi valí ten obrázek tak ho prostě vyměň. Nevím jaká je vaše finanční situace, vím že teď nemůžete bourat, ale nevím za jak dlouho by jste si to mohli dovolit. Pokud v horizontu 3 let, tak bych dala jen tu novou tapetu, ať nejsem naštvaná sotva tam vlezu, jako dočasné řešení. Ale pokud by to bylo na delší dobu tak bych investovala už do těch kachliček.
@Zirafka11 píše:
Právě…zdít určitě ne…to nedáváme finančně..![]()
Jen kdyby třeba pomohly obklady..anebo tapeta mě napadá, tahle je hustá no
Záchod je jízda komínem
Jako popravdě naše koupelna je asi stejná, možná horší
wc už máme nově udělané (nový záchod, sádrokarton s dvířky na trubky, dlaždice, kachličky, malba, už je to několik let a stálo to necelých 15tisíc), ale na koupelnu zatím nebyly peníze, tam se musí vyměnit a vyrubat komplet všechno (omítka, kachličky, podlaha, topení..). Je to zděné. Rovnou chceme při tom bordelu i kuchyň, takže musíme našetřit. Doteď jsme to vylepšovali jen pohledově, nová skříňka, baterie, linoleum, závěs..sem tam něco, co bylo potřeba, prostě aby to nebyla taková hrůza, ale na celkovou rekonstrukci jsme neměli. ![]()
Manžel je instalatér a s takovým jádrem se setkává denně, takže jeho názor je nevrážet peníze do nějakých tapet nebo krátkodobého řešení, ale prostě našetřit a pak si pozvat odborníka, aby vám poradil, kudy vedou odpady, voda, elektřina a zda by nešlo něco posunout a tak… Ale je to velká investice, takže pokud máte hypotéku na koupi bytu, bude to asi těžké šetření. Pokud ale víš, že v brzké době nenašetříte, tak bych aspon nalepila nějakou světlou jemnou tapetu, at se prostor opticky rozšíří a zlikvidovat poličky nebo obrázky, co vám vadí… Ale bydlet se tam dá, určitě bych nepoužívala slova jako zbourat a zapálit. Hodně štěstí ![]()
@aneta Opl píše:
Manžel je instalatér a s takovým jádrem se setkává denně, takže jeho názor je nevrážet peníze do nějakých tapet nebo krátkodobého řešení, ale prostě našetřit a pak si pozvat odborníka, aby vám poradil, kudy vedou odpady, voda, elektřina a zda by nešlo něco posunout a tak… Ale je to velká investice, takže pokud máte hypotéku na koupi bytu, bude to asi těžké šetření. Pokud ale víš, že v brzké době nenašetříte, tak bych aspon nalepila nějakou světlou jemnou tapetu, at se prostor opticky rozšíří a zlikvidovat poličky nebo obrázky, co vám vadí… Ale bydlet se tam dá, určitě bych nepoužívala slova jako zbourat a zapálit. Hodně štěstí
Moc díky za názor
Hypo nemáme, ale nějakých 80tis minimálně budeme šetřit sto let, jelikož já jsem na rodičáku, to až někdy…za deset let.. ![]()
Dnes mrknu někam na tapetu a uvidíme, myslíte že samolepící nebo normál a lepidlem??
Tak jsem holky našla na stěnu tohle.. http://www.tapety-folie.cz/…etry/c-2786/ to nevypadá vůbec špatně
a na zbytek lovím nějakou tapetu ![]()
http://www.tapety-do-bytu.cz/…dora-5409-11 - tahle je docela pěkná ![]()