Hrůza děs - jak vylepšit byt?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
22.5.13 20:32

@Zirafka11 Provizorně bych to asi jen polepila něčím stravitelnějším a pak začala šetřit na pořádnou rekonstrukci. Obklady jsou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
22.5.13 20:33

Jééj to vypadá jako umakart, to bych strhla a udělala nové, lepší. Pokud nechcete dělat jádro, tak bych koupila takové ty samolepící dlaždice a na wc bych vyměnila tapetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
22.5.13 20:34
@Zirafka11 píše:
Právě…zdít určitě ne…to nedáváme finančně.. :oops: :| Jen kdyby třeba pomohly obklady..anebo tapeta mě napadá, tahle je hustá no :D Záchod je jízda komínem :D

Tak to pouze zrenovujte :) umakart se něčím obloží (více na netu) a pak buďto klasické obklady nebo plastové pláty (vypadají jako kachičky) jsou veliké takže cca 4 na celou koupelnu. mívají je v obi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.5.13 20:36

A ty cihly na záchodě pěkně nahodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.5.13 20:38

Hlavně že jsem vás pobavila :D :D Hííí…
Asi mrknu do OBI na obklady a tapety a něco vymyslíme..sprcháč bych brala taky místo tý mini vany :)
Jak se v tom koupe?? Můj muž 186cm vysoký a 115kg vážící se vysprchuje a já naběhnu s mopem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028

Hele me se ta tapeta na zachode celkem libi :-) jako by clovek byl venku na ulici mezi barakama :-)

v koupelne mi nejvic vadi ta silena sbirka kosmetiky, vic nez umakart.
Umakartove koupelny jsou hnusne prevazne proto, ze jsou stare - ruzne oplesnivele a podobne. Kdyby se udelal dnesdka umakart v nejakem modernim designu, bylo by to kolikrat lepsi, nez kachlicky (plesnivejici spary). navic v rekonstruovanych koupelnach taky casto vstavaji vlasy hruzou - rozdil proti umakartu je predevsim v te plisni, nikoli vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114

To chce opravdu rekonstrukci. neříkám bourat zdi, v těchto bytech stejně není prostor si vyskakovat a hlavně když máte zbytek bytu nobl tak by to byla i škoda bourat ale…nový obklady to určitě zachrání..udělá to mnoho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.5.13 20:41

Nejspíš.. :) no jo..musim kosmetiku trochu probrat, ale aby tam to prkno nebylo tak prázdný :D Je super nahoře to prkno na ručníky.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.5.13 20:45
@Zirafka11 píše:
Nejspíš.. :) no jo..musim kosmetiku trochu probrat, ale aby tam to prkno nebylo tak prázdný :D Je super nahoře to prkno na ručníky.. :D :D

a nemas je furt vlhky? Ty rucniky myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.5.13 20:48

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

:D :D nene… jsou čistý.. :D jen místo ve skříni jsou tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.5.13 20:51
@CokeLady píše:
Zajímal by mě i zbytek bytu, jestli máš nějaký fotky. Jestli j e byt po rekonstrukci a původní majitelé s e takhle vyflákli na koupelnu a wc?

Nezbyli jim peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.5.13 20:52
@Pudloslava píše:
Hele me se ta tapeta na zachode celkem libi :-) jako by clovek byl venku na ulici mezi barakama :-)

přéésně :pankac: tam čůrám úplně nejraději :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
22.5.13 20:52
@Blešík píše:
přéésně :pankac: tam čůrám úplně nejraději :lol: :lol:
:D Komín prostě..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.5.13 20:53
@Zirafka11 píše: :D Komín prostě..

jen si dělám srandu :lol:, zas tak hrozný mi to nepřijde, to zútulníš raz dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
22.5.13 20:54

Klasický umakart jako pomalu v každém bytě :D :D já bych to zbourala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie