Hrůza děs - jak vylepšit byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
24.8.14 21:24

A my zrovna nedávno řešili, jak dlouho nám asi naše koupelna bude sloužit, než se rozhodneme jí předělat. Dělali jsme jí před 3 roky a manžel povídal, že dokud se dostaneme oba do vany, tak jí teda bourat rozhodně nebudeme :D a tady už po roce…by mě poslal k šípku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.14 21:24

@Zirafka11 jako proti tomu, cos tu dávala za fotky před rokem, tak je to náhodou super, nerozumím, proč to chceš měnit. Bylo by mi líto práce a peněz. A to když ti to za rok nebude vyhovovat, tak to budeš měnit znova?

Přesně jak zaznělo výš - kdybys napsala - holky, jak se vám líbí naše koupelna, tak by ses dozvěděla, že fajn nebo, že by to udělal někdo jinak…a nemyslím si, že by to působilo divně, že se chceš „pochlubit“ (proč ne, na to nevidím nic špatného) a někdo by se mohl tebou inspirovat. Spíš mi přijde fakt divné, že chceš aby to moc nestálo, ale budeš měnit rok starou koupelnu. Třeba jsem to ale jen špatně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.8.14 21:26
@jdukolem píše:
no právě proto jsem se ptala jak to že mi to přišlo - no nezvyklý.. kolikrát za život děláš koupelnu? já tak jednou max..

No, jak kdo. Většina lidí jí dělá, když si staví barák nebo má novou v novostavbě. A pak si jí lidi předělávají třeba po 10-20 letech, když už není moderní. My dělali koupelnu před 4 lety a zatím se mi furt líbí :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.8.14 21:36

@Zirafka11 řekla bych, že abyste se ve sprcháči alespoň otočili, chtělo by to širší prostor.
Navíc nevím, proč píšeš hrůza, vždyť je to pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
24.8.14 21:40

Ježiš marjáááá :zed: zakladatelko, možná ses přitom vylézaní z vany praštila do hlavy, ale koupelnu máte moc pěknou. neměnila bych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.8.14 21:40
@Lejaa píše:
@Zirafka11 řekla bych, že abyste se ve sprcháči alespoň otočili, chtělo by to širší prostor.
Navíc nevím, proč píšeš hrůza, vždyť je to pěkné

To asi chtěla žirafka slyšet, jen to pojala trochu netradičně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.8.14 21:43

Hned když jsem si přečetla ten úvodní příspěvek, tak mi to přišlo divné, no ale… :nevim:

Zakladatelko, nejprve bych vysekala všechny obklady, včetně dlažby, potom vyrvat vanu a wc (to bych dala zvlášť - takže vyzdít novou místnůstku pro záchod). Potom koupit buď sprchový kout s vaničkou, ale dnes už to není moc moderní nebo udělat odpad a sprchu zároveň s podlahou. Ale těžko říct, co bude moderní za rok, abyste to nemuseli zase měnit, zvlášť, když říkáš, že na to nemáte moc peněz. :nevim: Rovnou bych koupila nové umyvadlo s baterií, protože tohle už je určitě zašlé a má vodní kámen. Myslím, že abyste měli pořádnou koupelnu, co vám vydrží alepoň 2 roky, tak to bude stát cca 80-100 tisíc. Záleží, jak moc si budete vyskakovat. :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.8.14 21:44

Taky to není odpověď na dotaz, ale co je na tom za hrůzu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
24.8.14 21:45

Já si spíš myslím, že zakladatelka ještě nerekonstruovala a dnešní fotka je představa, jak by se jí to líbilo… protože jinak bych to nechápala :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 21:51
@lovesmile píše:
Hned když jsem si přečetla ten úvodní příspěvek, tak mi to přišlo divné, no ale… :nevim:Zakladatelko, nejprve bych vysekala všechny obklady, včetně dlažby, potom vyrvat vanu a wc (to bych dala zvlášť - takže vyzdít novou místnůstku pro záchod). Potom koupit buď sprchový kout s vaničkou, ale dnes už to není moc moderní nebo udělat odpad a sprchu zároveň s podlahou. Ale těžko říct, co bude moderní za rok, abyste to nemuseli zase měnit, zvlášť, když říkáš, že na to nemáte moc peněz. :nevim: Rovnou bych koupila nové umyvadlo s baterií, protože tohle už je určitě zašlé a má vodní kámen. Myslím, že abyste měli pořádnou koupelnu, co vám vydrží alepoň 2 roky, tak to bude stát cca 80-100 tisíc. Záleží, jak moc si budete vyskakovat. :nevim: :mavam:

konečně rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.8.14 21:52
@SlépkaD píše:
konečně rada :mrgreen:

Tak snažím se pomoct, ne? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.8.14 21:53
@lovesmile píše:
Tak snažím se pomoct, ne? :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.8.14 21:57
@Zirafka11 píše:
Ahoj znovu :)
Napadlo me obnovit diskuzi…myslite ze jde ‚vyrvat‘ ta nase vana a dat tam sprchac? Intalatera mame znameho na zapojeni. Dam Vam fotky pro predstavu. Nechci zadne drahe veci, chci jen servat tuhle hruzu a nalepit novou!! ;-) Pripadne ty obklady…

No fuj, to je ale hrozná koupelna :poblion: :mrgreen: To bych ji nechala radši zapálit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.8.14 21:57

Holky ja kdyz koukam na ty fotky z minula jo, tak vedle umyvadla pomalu jsou hned zarubne dvere ven a zachod je jinde a samostatny…, taky nynejsi zakladatelka tam pise, ze nemaji penize na zadnou megarekonstrukci, ze to tak za 10let a chce jen tapetovat apod. a tohle bych rekla, ze je fungl nova koupelna, vana, umyvadlo apod. a vidim na zdi kde maji byt zarubne toaletak…to si chodi ze zachoda do koupelny pro papir? :think: :lol: ja nechci byt za nevericiho Tomase, jen me to tak prastilo vse do oci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.14 21:59

@Hanka79 nejsi Poirot nebo Colombo? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie