Hrůza děs - jak vylepšit byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
24.8.14 20:31
@Hanka79 píše:
@Zirafka11 Zalezi jak je siroky sprchac, a jak je siroka vana ne? zda se to tam vejde…mozna se bude muset posunout umyvadlo :) to chce zmerit :) jde skoro vsechno, kdyz se to zaplati :D ;)

Chceme nejlépe samorekonstrukci… :( budeme si dělat vše sami. Tak myslím že vejde. Případně jinou vanu. Řeším spíše stěny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
24.8.14 20:31

Predevsim bude zalezet na vysce odpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.8.14 20:33
@Zirafka11 píše:
Chceme nejlépe samorekonstrukci… :( budeme si dělat vše sami. Tak myslím že vejde. Případně jinou vanu. Řeším spíše stěny :)

Kachle pujdou taky dolu neboj :) ;)
Jinak mne se taky nezda hrozna, ale nevidim ji celou…ale kazdy mame jinou predstavu o koupelne :)tak at se dilo dari ;)

Příspěvek upraven 24.08.14 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:41

@Zirafka11 co je na tom za hrůzu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
24.8.14 20:53

Teda já mít takovou koupelnu, tak jsem v ráji :D Máme klasickou, hnusnou starou umakartovou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:56
@Gabulle píše:
Teda já mít takovou koupelnu, tak jsem v ráji :D Máme klasickou, hnusnou starou umakartovou :zed:

viď? já mám teda kachličky ale… no co ti budu povídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.8.14 21:05

@Zirafka11
před rokem jste rekonstruovali koupelnu a po roce znovu? Tvůj chlap má asi dobrý nervy po roce znovu rekonstruovat to je svatej…proč jste si to neudělali celý rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.8.14 21:05

A já si zrovna říkám, jaká je to pěkná koupelna :lol: no jo no, každý máme jiný vkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
24.8.14 21:10

Mně se taky stávající koupelna líbí ;) Jinak bych na tu vanu asi dala prosklenou stěnu, pak z toho může být vana i sprcháč v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
24.8.14 21:11
@SlépkaD píše:
@Zirafka11 co je na tom za hrůzu? :think:

Taky si říkám, i jsem chvilku váhala jestli to má být fotka toho čeho se chtějí zbavit nebo toho co si teprve chtějí nechat udělat.
Tuhle „hrůzu“ a hlavně vanu :! bych brala hned 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
24.8.14 21:14
@jdukolem píše:
@Zirafka11
před rokem jste rekonstruovali koupelnu a po roce znovu? Tvůj chlap má asi dobrý nervy po roce znovu rekonstruovat to je svatej…proč jste si to neudělali celý rovnou?

Jo, to mi taky přijde divné, že chce zakladatelka měnit po roce dlaždice a vanu, když si to mohli udělat rovnou jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.8.14 21:16
@MUFICE píše:
Jo, to mi taky přijde divné, že chce zakladatelka měnit po roce dlaždice a vanu, když si to mohli udělat rovnou jinak :think:

tak třeba se chtěla jen pochlubit jak se jim to povedlo.. ale to by napsal rovnou něco jako holky hele už máme hotovo..tak nevím..ale rekonstruovat po roce už jednou zrekonstruovaný je teda dost o povaze a nervech..já bych na to neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 21:17

Jo to chce měnit po roce? 8o esli vona paní se třeba nenudí a tak obnovuje diskuze :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
24.8.14 21:19
@jdukolem píše:
tak třeba se chtěla jen pochlubit jak se jim to povedlo.. ale to by napsal rovnou něco jako holky hele už máme hotovo..tak nevím..ale rekonstruovat po roce už jednou zrekonstruovaný je teda dost o povaze a nervech..já bych na to neměla

Tak když člověk dělá novou koupelnu, tak si to většinou udělá podle svých představ a koupí si hlavně dlaždice, co se mu líbí, pt je to na víc let. Navíc to stojí dost peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.8.14 21:23
@MUFICE píše:
Tak když člověk dělá novou koupelnu, tak si to většinou udělá podle svých představ a koupí si hlavně dlaždice, co se mu líbí, pt je to na víc let. Navíc to stojí dost peněz :nevim:

no právě proto jsem se ptala jak to že mi to přišlo - no nezvyklý.. kolikrát za život děláš koupelnu? já tak jednou max..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný