Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka79 píše:
@Zirafka11 Zalezi jak je siroky sprchac, a jak je siroka vana ne? zda se to tam vejde…mozna se bude muset posunout umyvadloto chce zmerit
jde skoro vsechno, kdyz se to zaplati
![]()
Chceme nejlépe samorekonstrukci…
budeme si dělat vše sami. Tak myslím že vejde. Případně jinou vanu. Řeším spíše stěny ![]()
@Zirafka11 píše:
Chceme nejlépe samorekonstrukci…budeme si dělat vše sami. Tak myslím že vejde. Případně jinou vanu. Řeším spíše stěny
Kachle pujdou taky dolu neboj
![]()
Jinak mne se taky nezda hrozna, ale nevidim ji celou…ale kazdy mame jinou predstavu o koupelne
tak at se dilo dari ![]()
Příspěvek upraven 24.08.14 v 20:57
Teda já mít takovou koupelnu, tak jsem v ráji
Máme klasickou, hnusnou starou umakartovou ![]()
@Gabulle píše:
Teda já mít takovou koupelnu, tak jsem v rájiMáme klasickou, hnusnou starou umakartovou
viď? já mám teda kachličky ale… no co ti budu povídat ![]()
@Zirafka11
před rokem jste rekonstruovali koupelnu a po roce znovu? Tvůj chlap má asi dobrý nervy po roce znovu rekonstruovat to je svatej…proč jste si to neudělali celý rovnou?
A já si zrovna říkám, jaká je to pěkná koupelna
no jo no, každý máme jiný vkus
Mně se taky stávající koupelna líbí
Jinak bych na tu vanu asi dala prosklenou stěnu, pak z toho může být vana i sprcháč v jednom.
@SlépkaD píše:
@Zirafka11 co je na tom za hrůzu?
Taky si říkám, i jsem chvilku váhala jestli to má být fotka toho čeho se chtějí zbavit nebo toho co si teprve chtějí nechat udělat.
Tuhle „hrůzu“ a hlavně vanu
bych brala hned ![]()
@jdukolem píše:
@Zirafka11
před rokem jste rekonstruovali koupelnu a po roce znovu? Tvůj chlap má asi dobrý nervy po roce znovu rekonstruovat to je svatej…proč jste si to neudělali celý rovnou?
Jo, to mi taky přijde divné, že chce zakladatelka měnit po roce dlaždice a vanu, když si to mohli udělat rovnou jinak ![]()
@MUFICE píše:
Jo, to mi taky přijde divné, že chce zakladatelka měnit po roce dlaždice a vanu, když si to mohli udělat rovnou jinak
tak třeba se chtěla jen pochlubit jak se jim to povedlo.. ale to by napsal rovnou něco jako holky hele už máme hotovo..tak nevím..ale rekonstruovat po roce už jednou zrekonstruovaný je teda dost o povaze a nervech..já bych na to neměla
Jo to chce měnit po roce?
esli vona paní se třeba nenudí a tak obnovuje diskuze
![]()
@jdukolem píše:
tak třeba se chtěla jen pochlubit jak se jim to povedlo.. ale to by napsal rovnou něco jako holky hele už máme hotovo..tak nevím..ale rekonstruovat po roce už jednou zrekonstruovaný je teda dost o povaze a nervech..já bych na to neměla
Tak když člověk dělá novou koupelnu, tak si to většinou udělá podle svých představ a koupí si hlavně dlaždice, co se mu líbí, pt je to na víc let. Navíc to stojí dost peněz ![]()
@MUFICE píše:
Tak když člověk dělá novou koupelnu, tak si to většinou udělá podle svých představ a koupí si hlavně dlaždice, co se mu líbí, pt je to na víc let. Navíc to stojí dost peněz
no právě proto jsem se ptala jak to že mi to přišlo - no nezvyklý.. kolikrát za život děláš koupelnu? já tak jednou max..