Hrůza děs - jak vylepšit byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
23.5.13 10:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
23.5.13 10:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.5.13 11:26

No bez peněz je to těžké, tak aspoň tedy vylepšit, nějakou tapetou světlou jednoduchou. Jelikož je ta koupelna hodně malá vyhodila bych ty poličky s ručníky i tak budou jenom vlhnout a hlavně bych zredukovala počet věcí na vaně a na zrcadle. Zrcadlo prostor opticky zvětšuje, ale přes ty flaštičky to moc nejde. Určitě máte ještě někde místo kam dát věci co nepoužíváte denně.
Ať se vám hezky bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
23.5.13 11:38

Samozřejmě záleží na financích. Já osobně bych zbourala sádrokarton a udělala zděné jádro, místo tapety bych dala obklady ( hitem je červená, žlutá se zelenou, modro-zelené) prostě barvy které máte rádi. Na fotkách nepoznám stav vany, pokud je taky tak hrozný jako celá koupelna, koupila bych novou. Nebo bych místo ušetřila sprchovým koutem ať už jsou to ty prosklené nebo jednodušší. Ale v každém případě vanu nebo sprcháč bych obložila ytongem a polepila mozaikou. Poličky může sundat a dát si tam hezčí podle vlastního vkusu, pod umyvadlo bych dala koupelnovou skříňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.5.13 20:54

Holky…dám vám sem pár fotek a potřebuji rady… jelikož nemám absolutně vkus…jsem schopna vzít si proužky a puntíky a nevidím to :D
Tak předem díky za rady a pomoc…
Máme celkem velký obývák, na jedný straně je sedačka, naproti telka a stěna obýváková a potom je příčka a momentálně tam má partner stůl s PC, jak vidíte na fotce a vedle má malá koberec s krámama a zaparkovaný kočárky :D A v kuchyni je větší rohová lavice. Chtěla bych, moc bych si přála za tou příčkou udělat větší jídelnu a dát tam tu lavici a stůl, protože k nám chodí docela návštěvy a přeci jen hned u tý kuchynský linky je to nic moc… Mám v plánu kupovat Americkou ledničku, a dát ji do toho rohu, kde je momentálně jídelna, to by bylo nejlepší..

Děkuji za rady, tipy a hlavně přečtení!! :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.6.13 11:44

Ahoj holky, taky šílím z toho, že nemáme ani penízky ani moc času na rekonstrukci, než se nám narodí prcek. Termín máme v červenci.
Jinak musím říct, že fotečky co jsem tu viděla jsou ještě celkem v pohodě:-) Někdy, když se projdu po bytě, tak se mi chce brečet…:-) Máme 30 let starou kuchyni a rekonstrukce nás čeká až tak za rok, až malej trochu povyroste. A to jsem se stěhovala z fungl nové kuchyně, takže když mrknu na tuhle „nádheru“, není to nic moc pocit:-)) O zbytku bytu nemluvím, staré koberce, topení, atd. Jen ložnici teď renovujem, aby byl malej v pěkným:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
1.7.13 18:33

Ahoj, prosím, nemáte tip na nějakou levnější tapetu, jaká by se dala dát do koupelny a na toaletu? Jak si myslíte, že nás to vyjde cenově to tapetování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
1.7.13 18:47
@Zirafka11 píše:
Ahoj, prosím, nemáte tip na nějakou levnější tapetu, jaká by se dala dát do koupelny a na toaletu? Jak si myslíte, že nás to vyjde cenově to tapetování?

No to záleží jak máš velké Ty místnosti. Lze jednoduše spočítat. Tapety např. tady http://www.na-zed-tapety.cz/…elny-kuchyne?…

• Citovat
  • Upravit
1163
1.7.13 18:48

Typickou panelákovou koupelnu i wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
1.7.13 19:06

Ahoj, my jsme koupelnu i wc vymalovali voděodolnou barvou, stačila jedna plechovka http://www.dulux.cz/…ggshell.html stála něco málo přes tisíc korun a mám koupelnu se záchodem v barvě podle vzorníku z OBI.

• Citovat
  • Upravit
evill
1.7.13 19:08
@Zirafka11 píše:
Typickou panelákovou koupelnu i wc.

Nevím jak je velká klasická paneláková koupelna a wc. V paneláku jsem nikdy nebydlela. Např. tady máš cenu koupelnové tapety http://www.na-zed-tapety.cz/…home-0994320 počet rolí spočítáš výška x obvod místnosti/5

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
1.7.13 19:08

A kolegyně z práce zase nalepila samolepící tapety, vypadalo to moc hezky a podle ní drží i v koupelně, takže se vlhkem neuvolňují, ale to sama nemohu potvrdit, protože jsem nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
1163
1.7.13 19:10

Jasně jasně, moc děkuji. Musíme s tím už něco vyrobit, je to děs.. nerada se tam už i spršim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 20:23

Ahoj znovu :)
Napadlo me obnovit diskuzi…myslite ze jde ‚vyrvat‘ ta nase vana a dat tam sprchac? Intalatera mame znameho na zapojeni. Dam Vam fotky pro predstavu. Nechci zadne drahe veci, chci jen servat tuhle hruzu a nalepit novou!! ;-) Pripadne ty obklady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.8.14 20:29

@Zirafka11 Zalezi jak je siroky sprchac, a jak je siroka vana ne? zda se to tam vejde…mozna se bude muset posunout umyvadlo :) to chce zmerit :) jde skoro vsechno, kdyz se to zaplati :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný