Pomsta - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
9.1.12 12:48
nj a já jsem právě povaha, že nemám trpělivost čekat až to samo přijde…každá akce má svou reakci :)

Já to úplně chápu. Ve mně to v tu chvíli taky vždycky pořádně vře a vymýšlím co by a jak by :D Ale pak mě to přejde.
Já jsem fakt svým způsobem takové tele. Ve všem se ohlížím na druhé :) Tím pádem nějaká pomsta je se mnou absolutně neslučitelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miší kožíšek
9.1.12 13:31

Dam ti jeden příklad je to starý 10 led ale mojí kamarádky nastavajicí švagrová se chtěla pomstít že jí podvádí tak mu dala do skleničky trochu jaru a veř že na tohle nikdy nezapomene bylo mu tak zle že ho odvezla záchranka musela z pravdou ven , vše si vyříkali a stale jsou spolu . :P

• Citovat
  • Upravit
53
9.1.12 19:26

Taky souhlasím s pomstou. Nemyslím si že by lidem měly věci procházet jen proto, že my se nechceme snížit na jejich úroveň. Mnohdy šikovná pomsta zastaví tok útoků dotyčného člověka, přiměje ho zamyslet se sám nad sebou nebo mu prostě dá najevo že ne u každého mu to projde. Takže já jsem určitě pro. Samozřejmě nemyslím fyzickou pomstu, kdy někomu rozbiju hubu, to fakt ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miší kožíšek
10.1.12 07:36

píše

Souhlasím ale veř že se ti to muže vymstít a to dost pomsta a nikdy nevíš jak ten dotiční bude rágovat za facku si taky mužeš stěžovat a pak zaplatíš za ujmu lidé jsou chytry a vědí co a jak nebo podmínku tak si vyber pomstu ale pak se nediv že si někde sedneš žnáš naše zákoni.

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
24.1.12 14:23

No „Miší kožíšku“ tak nevím zákony známe a známe i zákony češtiny které jsou asi tobě cizí viď ;) .. Každopádně nalít někomu jar do pití není msta ale debilita, takže celou tuhle diskuzi nechápeš a nebo jsi pochopila velice špatně… je totiž pomsta a pomsta..

• Citovat
  • Upravit
Miší kožíšek
26.1.12 17:23

Miší kožíšek

No pomsta je pomsta každý jí chápe po svém.A z češtiny si nic nedělám myslela jsem to dobře ale tady se nic neřeší.Jen ten dotiční musí vědět sám ,co má dělat.A my mu vlastně nepomůžem.Ani ty ani ostatní.Ty naše chytrá češtinářko :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9148
12.12.15 15:30

Tak jsem dneska narazila uplne nahodou na seznamovaci inzerat byvaleho pritele, ktery me kdysi fyzicky i psychicky tyral. Nasledky si nesu dozivotne. Je to stopro on. Patrala jsem dal podle mailu a tlf, tech inzeratu si za poslednich pet let podal nekolik. Dela ze sebe chudacka co ma smulu. Zjevne mu to dlouhodobe zadna nebasti. Ale stejne bych strasne rada mela tu moc zaridit aby nikdy nikomu uz neublizil. Netouzim ani po pomste, ale trosku potrapit bych ho skoro chtela…teda napadlo me k tomu aktualnimu inzeratu ze bych dala na stejny servr varovani pred nim ale to je o trestny cin pomluvy pocitam…
Hreje me ze je ha.jzl sam…tak jsem se pekne vykecala..vyvedli byste mu neco na mem miste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
12.12.15 15:38
@Tarjei píše:
Tak jsem dneska narazila uplne nahodou na seznamovaci inzerat byvaleho pritele, ktery me kdysi fyzicky i psychicky tyral. Nasledky si nesu dozivotne. Je to stopro on. Patrala jsem dal podle mailu a tlf, tech inzeratu si za poslednich pet let podal nekolik. Dela ze sebe chudacka co ma smulu. Zjevne mu to dlouhodobe zadna nebasti. Ale stejne bych strasne rada mela tu moc zaridit aby nikdy nikomu uz neublizil. Netouzim ani po pomste, ale trosku potrapit bych ho skoro chtela…teda napadlo me k tomu aktualnimu inzeratu ze bych dala na stejny servr varovani pred nim ale to je o trestny cin pomluvy pocitam…
Hreje me ze je ha.jzl sam…tak jsem se pekne vykecala..vyvedli byste mu neco na mem miste?

Ne. Vždy se to obrátí proti tobě.
Nechala bych jej být - nebo se chceš rýpat v minulosti?

Pamatuj, že každé zlo se vždycky vrátí svému odesílateli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.12.15 15:52

@bambule45 no jemu uz se to zjevne vratilo ptz je ve 48 letech stale sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
12.12.15 16:07
@Tarjei píše:
@bambule45 no jemu uz se to zjevne vratilo ptz je ve 48 letech stale sam…

Tak vidíš. Buď ráda, že jsi od něj pryč a nech to plavat. ;)
Věř, že uděláš jen a jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.12.15 16:08

No myslim, ze se msti on sam sobe, pokud ve strednim veku dava inzeraty. Ale zkus videt veci z jeho perspektivy - tyrani tyraji… tj. asi si sam necim prosel, co mu hodne ublizilo. Nejvetsi laskavost mu muze nekdo udelat tim, ze ho posle k psychiatrovi, ale to velka cast muzu nerada slysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.12.15 16:10

NE a už vůbec, když se to netýká tebe…otočí se to proti tobě a špatná budeš jen ty…prostě to za to nestojí, však každý dostane to své a boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.12.15 16:11

@Tarjei nechala bych to plavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.12.15 16:16
@Tarjei píše:
@bambule45 no jemu uz se to zjevne vratilo ptz je ve 48 letech stale sam…

No nevim co je hroznyho na tom byt sam, ted jsem sice zadanej, ale styska se mi po tom byt „single“. :think: pro radu lidi treba ze spatnyho manzelstvi a tak by spis samota byla vysvobozeni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.12.15 16:18
@Tarjei píše:
Hreje me ze je ha.jzl sam…tak jsem se pekne vykecala..vyvedli byste mu neco na mem miste?

Tohle nemuzes, predstav si, ze by tohle mohl delat kazdej. A treba si i vymyslet. S tim bys mohla mit nejaky problemy, nejaka pomluva osobnosti nebo tak. :think: Nech to tak, nova „obet“ by ti stejne neuverila, ono to je bezny, ze exka pomlouva, nekdy opravnene, nekdy ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí