Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Scarabeuss píše:
No nevim co je hroznyho na tom byt sam, ted jsem sice zadanej, ale styska se mi po tom byt „single“.pro radu lidi treba ze spatnyho manzelstvi a tak by spis samota byla vysvobozeni.
Tyrani a psychopati neumí být sami - potřebují někoho jako oběť.
Já si prošla peklem domácího násilí.
Přišla jsem i na to, proč je jaký je, a světe div se - nikdy jsem se mu nemstila.
On se „dostal“ sám.
@Tarjei píše:
Tak jsem dneska narazila uplne nahodou na seznamovaci inzerat byvaleho pritele, ktery me kdysi fyzicky i psychicky tyral. Nasledky si nesu dozivotne. Je to stopro on. Patrala jsem dal podle mailu a tlf, tech inzeratu si za poslednich pet let podal nekolik. Dela ze sebe chudacka co ma smulu. Zjevne mu to dlouhodobe zadna nebasti. Ale stejne bych strasne rada mela tu moc zaridit aby nikdy nikomu uz neublizil. Netouzim ani po pomste, ale trosku potrapit bych ho skoro chtela…teda napadlo me k tomu aktualnimu inzeratu ze bych dala na stejny servr varovani pred nim ale to je o trestny cin pomluvy pocitam…
Hreje me ze je ha.jzl sam…tak jsem se pekne vykecala..vyvedli byste mu neco na mem miste?
Varování bych tam nedávala, na to si holt musí přijít každá sama. Ale jsem v podobné situaci. Taky expřítel despota a taky na seznamkách za největšího dobrodince a citlivou romantickou duši. Říkám si, že chudák ženská, která si s ním zase začne. On je hodně atraktivní a chytrý, takže o to nebude mít nouzi. Prožije pár hezkých měsíců a potom začne přitvrzovat. Mě taky nikdo nevaroval, taky jsem se zbláznila a musela si nabít ústa sama…
@Tarjei píše:
Tak jsem dneska narazila uplne nahodou na seznamovaci inzerat byvaleho pritele, ktery me kdysi fyzicky i psychicky tyral. Nasledky si nesu dozivotne. Je to stopro on. Patrala jsem dal podle mailu a tlf, tech inzeratu si za poslednich pet let podal nekolik. Dela ze sebe chudacka co ma smulu. Zjevne mu to dlouhodobe zadna nebasti. Ale stejne bych strasne rada mela tu moc zaridit aby nikdy nikomu uz neublizil. Netouzim ani po pomste, ale trosku potrapit bych ho skoro chtela…teda napadlo me k tomu aktualnimu inzeratu ze bych dala na stejny servr varovani pred nim ale to je o trestny cin pomluvy pocitam…
Hreje me ze je ha.jzl sam…tak jsem se pekne vykecala..vyvedli byste mu neco na mem miste?
hele na to jakej je si musí každá přijít sama - to je jejich úkol - ty by ses měla zase zamyslet, proč ti stojí za tolik přemýšlení a nenávisti - vypust ho a bude ti líp
@Tarjei píše:
NE nevyvedla bych mu nic…proč? Chápu nenávist, ale to že se v tom zase začneš dloubat nepomůže, naopak ti to uškodí, opět se ti začnou víc vybavovat vzpomínky, zážitky…
@umea ano prosel vychovou despotickeho otce. A pak me tri roky tyral. Biti nadavky ponizovani vyzadoval naprostou kontrolu nade mnou a poslusnost…nutil me do jidla…nesmela jsem nosit tesne obleceni ani treba kratasy nebo mit nohy bez ponozek v sandalech…skoncila jsem jako neuroticka tlusta koule..bala se divat lidem do oci…jeste dlouho potom jsem se za vsechno furt kazdymu omlouvala…
@jdukolem proc? Kdybych na ten inzerat nenarazila tak nad tim neuvazuju vubec.
Ty cancy v inzeratu..brrr…ze nechce byt o vanocich sam. A jak ma ty zajmy pestry..a doma vylihnuty cituji jestericky. A jak je pry atraktivni.
@Tarjei píše:
@umea ano prosel vychovou despotickeho otce. A pak me tri roky tyral. Biti nadavky ponizovani vyzadoval naprostou kontrolu nade mnou a poslusnost…nutil me do jidla…nesmela jsem nosit tesne obleceni ani treba kratasy nebo mit nohy bez ponozek v sandalech…skoncila jsem jako neuroticka tlusta koule..bala se divat lidem do oci…jeste dlouho potom jsem se za vsechno furt kazdymu omlouvala…
Je hrozný jak se k tobě choval, chápu že z toho ještě nejsi venku, ale moje matka říká jednu větu a já s ní souhlasím: „Na mlácení musí být dva, jeden co bije a druhý co drží.“ Ty se soustřeď na sebe a něj se vykašli. Proč se mu chceš mstít, měla jsi s ním problémů málo?
@Tarjei Kasli na to
Ja te ale chapu. Mam za sebou 8 let tyrani. Jsem rada, ze jsem to prezila. Jednou me skrtil az mi promacknul ohryzek. Prezila jsem jen diky tomu, ze jsem zachovala chladnou hlavu a zahrala na nej svou smrt.
Pomstila jsem se mu. Neplatil alimenty na deti a ja po nem jela tak dlouho, i kdyz jsem vedela, ze mi to opravdu nema z ceho platit a dostala ho za to do vezeni.
Kdo to nezazije, nepochopi nase pocity ![]()
@terien ja nerikam ze se mu chci mstit. drzela jsem ptz jsem byla z domova zvykla poslouchat. Brala jsem to jako nutne zlo a bastila mu ty kecy.
Anonym no me akorat fackoval strhaval na zem za vlasy kopal do me a jednou mi svihnul o nart hrnkem dlouho to pak bolelo…
Zajimavy je ze je mu 48 a v tech inzosich hleda vyhradne bezdetnou a ve veku od 20 do 37…asi dalsi mladou kacu…
Me porad ozraly znasilnoval a kdyz jsem si dala rasenku a sla na nakup tak jsem byla d.evka co sla s.ukat
Uz je pryc 7 let a uz jsem O. K. Prvni roky byly tezke. Nemohla jsem spat a bala se po tme.
No tak ja akorat musela denne byt povolna. Jinak byl vzteklej a spis doslo na biti. Uz je to 13 let…
Malovat se neexistovalo. Jednou jsem prisla z nakupu o pet minut pozdeji a vsechno co jsem nakoupila a dotahla rozslapal.