Jak se amazonky usadí

17.6.11 08:40

jak se amazonky usadí

Zajímálo by mě toto:

Řada žen má v týhle době divoký mládí. Užívají si s více partnery, často střídají, užívají si neobvyklejch sexuálních praktik a atd.
Potom se některé chtějí usadit.. založit rodinu a žít normální život.

Jde to? Opravdu se pak dokážou přepnout a žít s jedním parnerem a být spokojený?

Máte s tím nějaký zkušenosti? Jste taky bejvalý usazený amazonky? NEbojíte se třeba že vás součanej partner prostě nepřiváže k posteli protože ho to neláká a vy to budete hledat jinde?

Dík za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.6.11 08:52

Z vlastní zkušenosti - neusadí :mrgreen:
Vydrží chvíli, ale po nějaké době musí opět podniknout výpravu za amazonským dobrodružstvím :wink: , ten „adrenalin“ a výzvy jsou silnější..

• Citovat
  • Upravit
2292
17.6.11 09:01

Tak já zase říkám z vlastní zkušenosti že to jde :mrgreen: Pravda často se mi zasteskne po „starých“ časech ale život se holt mění a my s ním,někdy je potřeba začít novou etapu života která je sice uplně odlišná od té předchozí ale přesto krásná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 09:02
katule9 píše:
Tak já zase říkám z vlastní zkušenosti že to jde :mrgreen: Pravda často se mi zasteskne po „starých“ časech ale život se holt mění a my s ním,někdy je potřeba začít novou etapu života která je sice uplně odlišná od té předchozí ale přesto krásná :kytka:

Není Amazonka jako Amazonka :wink:
Hodně divoké amazonky to nezvládnou :dance:

• Citovat
  • Upravit
2292
17.6.11 09:10
Anonymní píše:
katule9 píše:
Tak já zase říkám z vlastní zkušenosti že to jde :mrgreen: Pravda často se mi zasteskne po „starých“ časech ale život se holt mění a my s ním,někdy je potřeba začít novou etapu života která je sice uplně odlišná od té předchozí ale přesto krásná :kytka:
Není Amazonka jako Amazonka :wink:
Hodně divoké amazonky to nezvládnou :dance:

To je jasný…musí se chtít a hlavně nesmí chybět motivace a ten správnej chlap :-) s nějakým moulou který se sebou nechá vytírat to určitě nepůjde :roll: Ale je pravda že někdo se nezmění vůbec a i v 40 letech si myslí že je „in“ když běhá po dízách a balí mladý kluky(holky?) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
17.6.11 09:11

Když si ta „amazonka“ najde někoho, kdo jí k té posteli klidně občas přiváže, tak proč ne? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 09:13

Kati, mám na to jiný pohled :nevim:

Nejde ani o mouly, ani o lítání po dízách.

O tom amazonky nejsou..ale to by bylo na celý román :lol:

• Citovat
  • Upravit
2724
17.6.11 09:33

Jak divoženka zkrotne?
Normálně, přestrane ji to (lítání, šílení, hledání a nenacházení) bavit. Potká prima parťáka, začne budovat hnízdo, začne ji bavit práce a úspěch v ní, povije dítě (děti)…a má tak 15-20 let vystaráno co s volným časem. Vyzývavé pohledy divokých mužů vnímá, těší ji, ale nenutí opět začít třeštit.
Co je dál nevím, mám děti ještě malé a s parťákem nám to klape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
17.6.11 09:48
BaraF píše:
Jak divoženka zkrotne?
Normálně, přestrane ji to (lítání, šílení, hledání a nenacházení) bavit. Potká prima parťáka, začne budovat hnízdo, začne ji bavit práce a úspěch v ní, povije dítě (děti)…a má tak 15-20 let vystaráno co s volným časem. Vyzývavé pohledy divokých mužů vnímá, těší ji, ale nenutí opět začít třeštit.
Co je dál nevím, mám děti ještě malé a s parťákem nám to klape.

asi tak… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.6.11 09:52
katule9 píše:To je jasný…musí se chtít a hlavně nesmí chybět motivace a ten správnej chlap :-) s nějakým moulou který se sebou nechá vytírat to určitě nepůjde :roll:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 10:28

Takže předpokládám že vy všechny jste usazený amazonky :-D

Já si myslím že právě hodně nás chlapů má tendenci se těchto žen bát pokud znají jejich minulost. Myslí si že jim i tak jednou utečou.

Vidím to na základní případy:

1)v mládí si užívala - teď už nepotřebuje protože je vybouřená

1. v mladí si užívala a teď si namlouvá že se usadí ale její osobnost se dřív nebo později projeví
  2. v mládí si neužívala.. prostě na to není a když se usadí je konečně tam kde chtěla celou dobu bejt
  3. v mládí si neužívala a po letech začne mít pocit že o něco přišla a musí si to vynahradit.

Otázkou je jeslti partner.. byť je sebelepší dokáže všechny tyhle typy uspokojit. A to teď nemyslím jen v posteli.

Další kapitola by byli asi typy samců a pak kombinace.

Je to takový pěkný filozofický téma na pátek. Tak kdo se nudíte dotoho… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.6.11 10:44

Pěkné téma :-D
Za sebe můžu říct, že asi jsem amazonka, která se bojí sama sebe, protože pudy jednoduše zastavit nedokáže. Jediný kdo to dokázal je můj milující manžel, který mi dává volnost k spoluexperimentování, ne však k nevěře. Bojím se sama sebe a proto si dávám vééélký pozor, abych zase nezklouzla zpátky a zatím se mi to celkem daří.
Jediná chyba lávky je, když i partner provokuje a chce experimentovat i přes mé obavy. Pak se může hodně rychle stát že uklouznu a návrat zpátky vůbec není jednoduchý.
Takže ve zkratce - chceš-li amazonku, nedávej jí úplnou volnost a nenuť jí do něčeho, čeho se bojí, ví totiž moc dobře proč se toho bojí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
17.6.11 10:47
:-D
Sprosťák Eddie píše:
Takže předpokládám že vy všechny jste usazený amazonky :-D

Já si myslím že právě hodně nás chlapů má tendenci se těchto žen bát pokud znají jejich minulost. Myslí si že jim i tak jednou utečou.

Vidím to na základní případy:

1)v mládí si užívala - teď už nepotřebuje protože je vybouřená

1. v mladí si užívala a teď si namlouvá že se usadí ale její osobnost se dřív nebo později projeví
  2. v mládí si neužívala.. prostě na to není a když se usadí je konečně tam kde chtěla celou dobu bejt
  3. v mládí si neužívala a po letech začne mít pocit že o něco přišla a musí si to vynahradit.

Otázkou je jeslti partner.. byť je sebelepší dokáže všechny tyhle typy uspokojit. A to teď nemyslím jen v posteli.

Další kapitola by byli asi typy samců a pak kombinace.

Je to takový pěkný filozofický téma na pátek. Tak kdo se nudíte dotoho… :palec:

Téma ujetý, reaguju pže zdechám v práci :poblion: :lol: :-D

Já jsem bod 3, a amazonkou bych nenazvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.11 10:48

Tak já jsem trojka :mrgreen: (jestli si teda pod slovem „užívala“ mám představit „vymetala hospody a vyspala se s každým debilem, co na ni po pěti pivech mrknul“ :lol: :lol: :lol: )

Ono asi dost záleží na tom, jestli si někdo takto užívá, protože je pubertální tele nebo chce být zajímavý, nebo má prostě takovou povahu… Ti první z toho vyrostou, ti druzí ztěží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
17.6.11 10:52

Taky se přidávám do klubu vybouřených amazonek.Není nad to užít si divoké mládí a pak najít úžasného a milujícího partnera a pořídit si rodinu a užívat si zase jinak.Jen nevím,proč se nás ti chlapi tak bojí,podle mě lepší vybouřená amazonka,než nezkušená slečna.Ta spíš bude mít časem pocit,že o něco přišla a bude to chtít dohnat.Tedy pokud není už od puberty ten vyloženě rodinný tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí