Jak se amazonky usadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
17.6.11 14:40
Nemůžu tvrdit, že to takhle bude vždy, ale dokud budu milovat, tak nemám potřebu lovu.

Výstižné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 15:42

Jsem amazonka č. 2 :huban:

• Citovat
  • Upravit
12978
17.6.11 22:05

Tak já jsem asi jen kvartální amazonka..
Chuť užít si mám jen když jsem nespokojená sama se sebou..
A protože jsem chytřejší a chytřejší, tak ted už vím, že to je jen hra jak si zvednout sebevědomí, takže mě to nebaví a už tu hru nehraju..

..ale co já vím, kdy zase budu chtí hrát :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.6.11 22:45

Myslim si, ze jsem jednicka, ale je mozny, ze budu i dvojka… 8-) Nikdo nevi, co bude treba za 20 let :lol:
Svyho muze miluju, fakt ted nemam potrebu nikde jinde hledat, ale mladi bylo opravdu hooodne velkej mazec… :lol:
Sranda je, ze rekneme dva kluci, o ktery bych tak jako opravdu tenkrat stala, tak ty delali neco podobneho, ale kdyz melo jit do toho opravdoveho vztahu, tak se mnou nechteli, protoze se me (toho jaka jsem) bali… A ani se jim treba nedivim, protoze by to asi stejne neklaplo..tehdy :lol:
I muj konzervativni a korektni manzel se me „bal“, neveril, ze by z toho neco mohlo byt :mrgreen: A to taky nebyl vylozene svatousek :wink:

Kazdej ma ty moralni mantinely trosku jinde, je to proste vychovou, prostredim… pro nekoho je normalni neco, co by druhej v zivote neudelal a stydel by se za to..
Zalezi taky, jak si to potom preberes, jestli se strasne stydis, trochu stydis, moralni kocovina se nedostavila a podobne… :oops: A jestli se vybouris, nebo nevybouris, jestli ti to v mladi stacilo, „zmoudris“ a tak :mrgreen:

Ja osobne jsem treba ted hrozne spokojena, obcas tak jako vzpominam, zvlaste kdyz se treba sejdeme s lidma z vejsky, ale je to pro me uzavrena kapitola… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.6.11 09:16

usadí, bez problémů.. jsem toho živím důkazem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.6.11 09:19

jsem asi příklad č. 1.
vybouřená, nyní bez těchto potřeb, spokojená se svým partnerem pro kterého bych dýchala, s prckem na cestě.. co víc si přát?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.6.11 14:31

Taky se hlásím k amazonkám..ikdyž teď už bývalým:-)
To je jasné že jsme se ráda vyblbla na diskotékách, fesťácích, různích výkendových pitkách…ale netušila jsme co se mnou udělají hormony:-))
Našla jsme si skvělého chlapa se kterým jsme si začali užívat trochu jinak než jen ,,vypíjet si hlavy do bezvědomí,,(ikdyž se mi to tenkrát zdálo jako super zábava) začali jsme cestovat a poznávat…a teď když se nám má za 3 týdny narodit naše ELiška, tak zažívám daleko víc adrenalinu než tenkrát:-)))A to se nechci vidět po porodu:-)

Každopádně amazonka se ,,zkrotit,, dá, pokud k tomu má partnera a taky hlavně už svůj rozum:-)
Pokud tam není rozum nepomůže ani sebelepší chlap:-))

A co si budeme povídat občas ty amazonské pudy nezaškodí jako oživení - samozdřejmě svého partnera :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 17:08

Narazila jsem na tohle téma a začala uvažovat, kam patřím já…amazonka určitě budu, ale jaký typ? Před třemi lety, jsem se rozešla se svou velkou láskou, asi jedinou takovou vážnou…od tě doby večírky, festivaly, čundry nějaké známosti(ty byly i před tou známostí cca 3roky)…jedna známost vážnější, ale vadilo mi, že je starší o 13let a taky jsem se začala nudit a koukat jinde :oops: :roll:.Teď 29 na krku, nejsem schopná mít vztah, nebo v něj věřit, začínám se tomu i raději vyhýbat. Sem tam sice nevinné randíčko, nebo setkání s kamarádem/y (ne, za účelem sexu) asi plést jim hlavy mně baví…ale pořád nikdo tu hlavy nepopletl mě. Jako kdybych se nechtěla nechat lapit :D bývalé amazonky, přejde to se správným mužským? v kolikati to přešlo vás??

• Citovat
  • Upravit
4705
24.2.16 17:13

@haninka1987
Omylem jsem ti klikla na profil - omlouvám se :kytka:
edit - a navíc se omlouvám do 5 roků staré diskuse - to je zase den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...