Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sprosťák Eddie píše:
Takže předpokládám že vy všechny jste usazený amazonky![]()
Já si myslím že právě hodně nás chlapů má tendenci se těchto žen bát pokud znají jejich minulost. Myslí si že jim i tak jednou utečou.
Vidím to na základní případy:
1)v mládí si užívala - teď už nepotřebuje protože je vybouřená
- v mladí si užívala a teď si namlouvá že se usadí ale její osobnost se dřív nebo později projeví
- v mládí si neužívala.. prostě na to není a když se usadí je konečně tam kde chtěla celou dobu bejt
- v mládí si neužívala a po letech začne mít pocit že o něco přišla a musí si to vynahradit.
Otázkou je jeslti partner.. byť je sebelepší dokáže všechny tyhle typy uspokojit. A to teď nemyslím jen v posteli.
Další kapitola by byli asi typy samců a pak kombinace.
Je to takový pěkný filozofický téma na pátek. Tak kdo se nudíte dotoho…
Hehe, z druhé strany, můj chlap má takovou minulost, že to je fakt síla. Nebojím se, že mi uteče, spíš jsem ráda, že je vybouřený. Ani on se o mě nebojí. Umíme si totiž užívat společně
![]()
Taky jsem se vybouřila v mládí,přišlo první dítě a klid,jinak nemám ten pocit,že mi to snad chybí
Rodina je taky dobrý bouření ![]()
Tak já z vlastní zkušenosti říkám že Ano jde a naopak je to ještě lepší, když se jak se říká vyblbnete za mlada
Já si užila dostatečně, pak jsem poznala svýho muže jsme spolu přes 11 let, celou dobu sem mu věrná a po tehdejších časech se mi nestýská ......jelikož prostě už sem někde jinde, ano bylo to fajn, jsem ráda jak to bylo, ale stačilo, už nechci ![]()
i když takováta nezávislost a osobní svoboda, kterou mít musim i ve vztahu ve mě zůstane napořád .....ale už neblbnu
![]()
kathystar píše:
Taky se přidávám do klubu vybouřených amazonek.Není nad to užít si divoké mládí a pak najít úžasného a milujícího partnera a pořídit si rodinu a užívat si zase jinak.Jen nevím,proč se nás ti chlapi tak bojí,podle mě lepší vybouřená amazonka,než nezkušená slečna.Ta spíš bude mít časem pocit,že o něco přišla a bude to chtít dohnat.Tedy pokud není už od puberty ten vyloženě rodinný tip.
Bojí se proto, že si nejsou jistý jestli jste jednička nebo dvojka
kathystar píše:
Taky se přidávám do klubu vybouřených amazonek.Není nad to užít si divoké mládí a pak najít úžasného a milujícího partnera a pořídit si rodinu a užívat si zase jinak.Jen nevím,proč se nás ti chlapi tak bojí,podle mě lepší vybouřená amazonka,než nezkušená slečna.Ta spíš bude mít časem pocit,že o něco přišla a bude to chtít dohnat.Tedy pokud není už od puberty ten vyloženě rodinný tip.
přesně tak .......ty pak utíkají .......
Přítel se toho na začátku taky bál a ted by neměnil.A on je zas ten případ,co vždy toužil po rodině.A funguje nám to.Ale je fakt,že když jsem mu řekla,kolik chlapů jsem před nim měla tak se hodně bál,že ho co nejdřív podvedu.Jsem mu na to řekla,že mám aspoň podle čeho vybírat životního partnera a že vim,že mám doma to nejlepší a tím pádem naopak nemám žádnou potřebu hledat někde někoho jiného.
brumdinka píše:kathystar píše:přesně tak .......ty pak utíkají .......
Já myslím, že jde hodně i o to, co si dotyčná představuje pod pojmem užívat si. Pokud to pro ni znamená vystřídat co nejvíc chlapů nebo nevázaný sex, tak jo, může ji to pak mrzet a uteče.
Já jsem po tomhle nikdy netoužila, já si užívám tak, že se někam podívám (cestování dál i blíž, třeba výlety na kole), něco nového zažiju, dozvím se, zajdu si na dobré jídlo, koncert, fesťák, někam s kamarádkama… Tohle všechno je možné provozovat i se stálým partnerem (pokud si nevezmu vola, co mě nikam nepustí, ale to je věc jiná), většinou i s dětma. Je to jiné, není to s nima takové, ale jde to. Mít děti v 18, nebyla jsem v USA, ani v Norsku tak, jak jsem byla, ale stálý partner mi přitom na obtíž nebyl - naopak ![]()
Ahoj zakladateli,
mě by zajímalo, proč jsi položil takový dotaz? Máš doma ženu amazonku a nevíš, jestli jsi další v řadě nebo ten poslední a bude tě podvádět?? chceš se s ní usadit a máš strach?
Myslím, že jistotu nemá snad nikdo a nikdy a nezáleží na minulosti partnera. Nebo se mílím?
Já v mládí taky dost vyváděla. Partery jsem nestřídala a žádné sexuální orgie nepořádala. Ale dost jsem chodila na mejdany, výlety, akce, pitky, denně opilá, mraky kamarádů atd. Vyblbnula jsem se a stačilo.
Teď jsem uklidněná, usazená a spokojená s manželem a dvěmi dětmi a neměnila bych. Někdy s úsměvem zavzpomínám jaké to bylo, ale už bych to znovu nechtěla.
A myslím, že k tomu musí každý dojít sám a zjistit, co od života chce.
netýká se mojí součastnosti.. jsem si vzpoměl na vztah s jednou takovou a uvažoval jestli to mělo budoucnost nebo ne. A pak ve veobecný rovině… jakou přikládat váhu minulosti svojí a toho druga drugého.
no zřejmě to budoucnost nemělo, když už je to bejvalka
![]()
jinak ono se to zas občas hodně zveličuje, ano užívala sem si ale zas né tak, že bych střídala chlapi na potkání atpod…(ano možná jich bylo trochu víc, ale každej byl něčim vyjmečnej
.......což se ze mně u nás ve městě udělalo, jenom proto, že sem si sedla s pár chlapama ke stolu s pivem a hned sem s nima kdoví co neměla
- zpětně jsem ráda, že těmhle kecům můj muž nevěřil ![]()
Já nevím, jestli bych neměla třeba problém s tím, kdyby partner minulé přítelkyně hodně podváděl. Nemyslím jedna „nehoda“ nebo že se třeba týden překrývají dva vztahy, než se to dořeší, ale taková ta systematická činnost ![]()
Vidím se na jedničku. ![]()
Vybouřila jsem se do té míry, že dnes by mě manžel občas tuze rád přivázal k posteli a jsem to já, kdo mu říká, ať s tím neotravuje.
Myslím, že to vrušení a adrenalin, které mi momentálně přináší mateřství ve vrchovatých porcích, stačí k tomu, abych se cítila být na svém místě a neměla důvod přemýšlet, jestli mi někde něco (nebo někdo) neutíká.
Ovšem jestli je to stav setrvalý, to netuším. Třeba se mi za dvacet let zapálej lejtka a bude.
Sprosťák Eddie píše:
netýká se mojí součastnosti.. jsem si vzpoměl na vztah s jednou takovou a uvažoval jestli to mělo budoucnost nebo ne. A pak ve veobecný rovině… jakou přikládat váhu minulosti svojí a toho druga drugého.
Dík, no asi nemělo, když spolu nejste.
Také jsem jedna z Amazonek. Výpravy nepodnikám, neb jsem spokojená tam, kde jsem, ale občas o nich sním. Jednou za rok přijdu až na okraj pralesa, chvilku áhám, ale nakonec se otočím, protože mi to fakt nestojí za to. Jsem vybouřená (i když v některých věcech nee a nemůžu najít sparingpartnera
), takže to, co jsem nasbírala za skušenosti, používám ve vztahu. Nemůžu tvrdit, že to takhle bude vždy, ale dokud budu milovat, tak nemám potřebu lovu.