Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
také jsem pro Martínka. Ale také mám problém dát něco nějaké nadaci,prostě nevěřim. Kdybych měla peněz jak želez tak mu snad ten přístroj prostě koupim a dám
. Myslím že je to 350 tisíc? Teď honem rychle nevim. A co prostě poslat peníze přímo mamince na martínka. Jakoukoliv částku. Snad to maminka neutratí za něco jiného. Holky asi nic nevymyslim ![]()
Zakládat cokoli nového mi připadá zbytečné … mrhání časem, financemi i energií, to všechno může být použito jinde. Existujících (a fungujících) projektů je docela dost - některé už tu zazněly, jiné stačí pohledat.
Konkrétně Zrnka fungují z mého hlediska velmi dobře a nepovažuji za důležité, jestli přes BC nebo jakkoli jinak.
Já bych taky začla s Martínkem.Nevím tedy jestli jeho stav to muže zlepšit a nebo zda jde jen o přístroj který dopomuže tomu aby byl doma,ale mohl by to být první případ kde by jsme se mohli spojit a pomoci.Je podle mě ale škoda poslat je jen tak když jsou organizace kde částku zdvojnásobí a pošlou.Každá koruna je dobrá ![]()
O tom kam by pomoc šla by se mělo rozhodnout nějakým hlasováním nebo nevím.
Na mém profilu ted bylo alespon 30 návštěv.Nestydte se a napište sem že sem blázen nebo svuj pocit s toho všeho.
Možná sem to chytla za špatný konec a nejdřív sem měla informovat adminy a pak teprve něco vyřknout
.Byla bych ráda kdyby se k tomu vyjádřil i admin.Myslím si že i pro emimino by to byla dobrá reklama.co konečně hodit na prodej ty věci,hrníčky s logem emimina a to co se vybere navíc myslím tím hrnek vyjde na 30kč výroba,10 emiminu za práci a 10 na pomoc
takže cena hrnku by byla 50 kč a ještě by někdo získal tak žádanej hrnek a ještě by pomohl ![]()
Zakladatelko a ty tomuhle opravdu věříš? Zrovna tenhle se tváří tak akorát jako pořádná rejžovačka. Ale pěkně vymyšlené.
Můj pocit z toho je ten, že se nedá pomoct všem. samozžřejmě, že když se pomůže aspoň někomu, tak je to super, ale jak vybrat, kdo to opravdu nejvíc potřebuje?
Možná to vyznívá jako bych byla proti, to ne, jen nevím, jak to udělat, aby ta pomoc byla co nejvíc účinná. ![]()
lindikyyy píše:
tak nejspíš není http://www.cas.sk/…prijalo.html
tomu vubec nerozumim jak bylo myšleno
.Jako rejžovačka pro mě nebo snad pro nějakou maminku nemocného dítěte? ![]()
pomeranca píše:
Můj pocit z toho je ten, že se nedá pomoct všem. samozžřejmě, že když se pomůže aspoň někomu, tak je to super, ale jak vybrat, kdo to opravdu nejvíc potřebuje?Možná to vyznívá jako bych byla proti, to ne, jen nevím, jak to udělat, aby ta pomoc byla co nejvíc účinná.
no právě a proto nevěřím tomu poslat deset korun sem,tam a zrovna přispět tam kde mě to chytí za srdce.Je to sice těžké rozhodování,ale pomoc by se měla vždy směřovat jen jednomu dítěti
Kamčo dobrej nápad,ale nohem raději bych pomohla tady někomu z emimina..viz Martínek..a takových tady určitě bude víc,co by pomoc potřebovali.
Je tady i spousta maminek,těhulek,které zůstaly na všechno sami,nemají peníze ani na základní věci,tam by se dalo taky něco určitě vymyslet. ![]()
Daniella82 píše:
Kamčo dobrej nápad,ale nohem raději bych pomohla tady někomu z emimina..viz Martínek..a takových tady určitě bude víc,co by pomoc potřebovali.
Je tady i spousta maminek,těhulek,které zůstaly na všechno sami,nemají peníze ani na základní věci,tam by se dalo taky něco určitě vymyslet.
Martínkovi bych pomohla taky moc ráda ![]()
lindikyyy píše:
Zakladatelko a ty tomuhle opravdu věříš? Zrovna tenhle se tváří tak akorát jako pořádná rejžovačka. Ale pěkně vymyšlené.
tvůj příspěvek se mi vůbec nelíbí !!!
A co kdyby poslal každý, co může na konto, které mají uvedené na stránkách (Martínek)? Do kolonky zpráva pro příjemce by se napsalo EMIMINO. maminka by pak mohla třeba zveřejňovat čas od času kopii účtu. Aby byla jistota. ![]()
Ja sice penez nazbyt moc nemam,ale take bych rada neco pridala na martinka
Já se jen podivuji nad jednou věcí - už několikrát tu zazněl názor ve smyslu „přidala bych něco na Martínka“… co Vám brání tak učinit? ![]()
Zrnka i AveVia jsou poctivé, fungující a už dost případy prověřené organizace, takže nějakého zneužití se opravdu obávat nikdo nemusí.
Ted jsem to dočetla a taky se za Martínka přimlouvám