Finanční pomoc dětem - spojíme síly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
21.1.11 18:23

Jojo, Kamčo - každý děláme to, co dělat můžeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.1.11 18:25

Holky ale já když jsem posílala Martínkovi peníze tak mě to automaticky přesměrovalo na tu AveVia kde mají rodiče od Martínka zřízen účet.
takže to není tak, že by se to poslalo rodičům na konto

nečetla jsem celou diskuzi tak snad se neopakuji

je tam vidět jak jejich účet „roste“ atd atd…

je fakt, že kolik tu je holek (a pár kluků:-)) a každý když by konkrétně na něj poslal pár kaček podle svého uvážení.....bylo by to najednou hodně peněz

chápu čeho chceš kamčo docílit..já bych asi navrhovala se prostě jedno období zaměřit na jeden „projekt“ - ošklivě řečeno - na jedno dítě? a tam v rámci např. AveVii nebo už něčeho fungujícího posílat peníze - tedy „náš“ úkol emimina by byl založit „diskuzi“? např. tento čtvtrok? pomůžeme Martínkovi…a obnovoval by se třeba denně zůstatek co je napsaný na AveVii, kolik jim ještě chybí apod..?

Příspěvek upraven 21.01.11 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.11 18:27

Možná to bude znít divně, ale měl jsem ve fabrice spolupracovnici, které se narodilo postižené miminko. Tak těžce postižené, že muselo do ústavní péče - a potřebovalo i rehabilitační cvičení..... A ta maminka to nevzdala, jezdila za ním třikrát týdně a jezdí dodnes, když to „miminko“ má už 16 let. Takže v případě dojíždění Martínkovy maminky vím, o čem to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
21.1.11 18:28

Mišmiš: možná ses přehlédla, Martínkův tatínek ve svém příspěvku na straně 3 psal, že pomoc Martínkovi jde přes sdružení AveVia… :lol:

Příspěvek upraven 21.01.11 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.1.11 18:28
matin píše:
Dobrý den Kamčo,velice si vážíme a ceníme pomoci a naději která tím vzniká,že se dočkáme a odvezeme si malýho domu.Se založením účtu to není tak jednoduché když chcete mít vše podle zákona a tak jak má být,mi jsme chtěli nejprve založit účet přímo pro malýho Martínka,ale je to velmi složité,musí to být přes organizaci,a tak bych chtěla poděkovat paní Kláře Csírkoví s nedoklubka,která nám to pomohla zorganizovat přes avevia tato organizace zveřejnuje příspěvky které tam přijdou,můžete se kouknout sami,zobrazí se to v projektu,v pravo jsou finance a vy se sami můžete kouknout kolik se již vybralo a kolik ještě zbývá,na konci projektu avevia zdvojnásobí vybranou částku,věřte že jsme vděční i zasebemenší částku která přijde na konto pro Martínka a velice si toho vážíme, :think:

kdo ještě nečetl -tady jsou důvody proč to neposíláte přímo rodičům na osobní účet .Vše má holt svoje pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.1.11 18:31
Jura007 píše:
Možná to bude znít divně, ale měl jsem ve fabrice spolupracovnici, které se narodilo postižené miminko. Tak těžce postižené, že muselo do ústavní péče - a potřebovalo i rehabilitační cvičení..... A ta maminka to nevzdala, jezdila za ním třikrát týdně a jezdí dodnes, když to „miminko“ má už 16 let. Takže v případě dojíždění Martínkovy maminky vím, o čem to je.

rozdíl je pravděpodobně v tom ,že Martínek není odkázán na ústavní péči mohl by být doma -jenomže pojištovna mu nezaplatí dýchací přístroj ,protože jeho stav pravděpodobně není nezvratný a nemá" potřebnou "diagnozu .Prostě je v nemocnici zbytečně a stojí to strašně moc peněz nás všechny celý systém ,víc než ten dýchací přístroj .Prostě ho tam drží jenom úřední šiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.1.11 18:32

o tom zdvojnásobení jsem nevěděla, to je super, mám radost, že něco takového funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 18:44
Mišmiš píše:
Holky ale já když jsem posílala Martínkovi peníze tak mě to automaticky přesměrovalo na tu AveVia kde mají rodiče od Martínka zřízen účet.

je fakt, že kolik tu je holek (a pár kluků:-)) a každý když by konkrétně na něj poslal pár kaček podle svého uvážení.....bylo by to najednou hodně peněz

chápu čeho chceš kamčo docílit..já bych asi navrhovala se prostě jedno období zaměřit na jeden „projekt“ - ošklivě řečeno - na jedno dítě? a tam v rámci např. AveVii nebo už něčeho fungujícího posílat peníze - tedy „náš“ úkol emimina by byl založit „diskuzi“? např. tento čtvtrok? pomůžeme Martínkovi…a obnovoval by se třeba denně zůstatek co je napsaný na AveVii, kolik jim ještě chybí apod..?

mišmiš přesně to navrhuju aby se zde jeden večer místo prokecaného večeru připoměl příběh a určilo se datum a hromadně pomohl každý kdo muže :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.1.11 19:07
Kamča.dalmatinka píše:
Mišmiš píše:

mišmiš přesně to navrhuju aby se zde jeden večer místo prokecaného večeru připoměl příběh a určilo se datum a hromadně pomohl každý kdo muže :palec: .

s tim naprosto souhlasim :potlesk: :kytka: Stejně tak ten Matějův příběh mě docela dostal :-( .. Někdo tu také házel odkaz, myslím, že je to www.promateje.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.1.11 19:15

našla jsem dnešní článek: http://mostecky.denik.cz/…oc-82dd.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.1.11 19:23

Je tam č.ú, něco málo jsme broučkovi poslali,snad to pomůže, když takových lidí bude víc.
Je mi ho moc líto, i rodičů :cry:
Každopádně nechápu,co je to tady za systém, že tak potřebný přístroj nemůže pořídit pojišťovna,pro ně by to byl minimální výdaj a bylo by to vyřešené hned :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.1.11 19:24
Daniella82 píše:
našla jsem dnešní článek: http://mostecky.denik.cz/…oc-82dd.html

Já to ted četla… Tak nějak vim co se stalo, ale stejně mě vždy hrknou slzy do očí :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.1.11 20:26

holky ale chtělo by to aby se fakt určilo jedno dítě - je to asi těžký, ale jinak to asi nebude mít takový efekt.
napadá mě jednou za 3? měsíce vyhlásit den a v ten den by každý kdo chce poslal tolik kolik chce na jeden určený projekt

no tak třeba vyhlásit - teď fakt plácnu. 1.3.2011 sbírka pro Martínka např.

teď je jen otázka organizační - jako diskuze? podle mě málo do očí bijící i když tu budeme aktualizovat, ale jiná možnost mě nijak nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 20:31
Mišmiš píše:
holky ale chtělo by to aby se fakt určilo jedno dítě - je to asi těžký, ale jinak to asi nebude mít takový efekt.
napadá mě jednou za 3? měsíce vyhlásit den a v ten den by každý kdo chce poslal tolik kolik chce na jeden určený projekt

no tak třeba vyhlásit - teď fakt plácnu. 1.3.2011 sbírka pro Martínka např.

teď je jen otázka organizační - jako diskuze? podle mě málo do očí bijící i když tu budeme aktualizovat, ale jiná možnost mě nijak nenapadá

Já se obávám že pokud se k tomu nevyjádří admin tak je to vše k ničemu :cry: .Admin by se měl vyjádřit a napsat jaké jsou možnosti pořádání takové internetová akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.1.11 20:48

Přidávám se a velmi ráda pomohu tím, čím mohu :srdce: .

Tak doufám, že nás admini podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová