Kam s popelem - drahé popelnice

47
19.1.11 15:08

popel

Ahojky holky,když pro naši vesnici nejsou schválené popelnice kam s popelem je docela dost.házeli bys te si ho na upravenou zahradu..díky za každej názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
19.1.11 15:15

schvalene popelnice? nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.1.11 15:18

no prostě můžeme si od obce koupit pytle na odpad nebo zapltatit popelnici ,ale přes 3000,–za vývoz mi přijde dost drahý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.1.11 15:26

Popel davame na kompost

• Citovat
  • Upravit
4989
19.1.11 15:27

u nas chteji 450 za osobu na rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.1.11 15:28

Mi davame popel do popelnice :) u nas chteji 500Kc osoba za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
19.1.11 15:28

popel je výborné hnojivo, pokud teda nepálíš pet lahve a boty :mrgreen: my sypeme i do kompostu i na záhony a vše roste jak střelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.1.11 15:34

No a nejsou ty 3tis spíš za tu nádobu jako takovou?? :think: I když je pravda že my máme poplatek 500kč/rok na osobu, v baráku nás je 5 vč. syna, takže to jsou taky 2,5tis za rok …

A kam házíte jiný odpad?? :think:

• Citovat
  • Upravit
andela
19.1.11 15:35

pokud je to popel ze dřeva ne?? Z uhlí myslím není vhodný .. nebo jo???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.11 15:35

A co s tím častečně posypat cesty kolem domu. Alespoň se v tom náledí teď nezabijete a až bude hezky, tak to spláchneš hadicí.

• Citovat
  • Upravit
1648
19.1.11 15:39

z uhlí prý taky nevadí, pokud nehnojíš uměle. Taky je to přirozený odpad sice ze země, ale to nevadí, jinak samozřejmě popel ze dřeva se rychleji vstřebává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.1.11 15:40

u nás by se platilo za 240l popelnici přes 3000,–a to tu je přítel hlášenej sám..taky se přemýšlela na kompost ale to by byl asi samej popel nevím..jinak ty pytle jsou pro naši obec jeden pytel asi za 90 korun..já i prcek máme placenou popelnici jinde za levno ale to dojíždění s odpadkami je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
19.1.11 15:41

no sypat na chodník bych teda nedoporučila, popel se špatně myje, dělá to sousedka a já bych pak mohla mít podlahy každý den po celou sezonu a hlavně ta prašnost :nevim: , na zahradě se přryje a smíchá se zeminou, ale na ulici? Jen bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.1.11 15:43
Lowel píše:
no sypat na chodník bych teda nedoporučila, popel se špatně myje, dělá to sousedka a já bych pak mohla mít podlahy každý den po celou sezonu a hlavně ta prašnost :nevim: , na zahradě se přryje a smíchá se zeminou, ale na ulici? Jen bordel

já bych to leda mohla sypat na obecní cestu ale to by lidi pěkně řvali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.1.11 15:48
novaduska píše:
u nás by se platilo za 240l popelnici přes 3000,–a to tu je přítel hlášenej sám..taky se přemýšlela na kompost ale to by byl asi samej popel nevím..jinak ty pytle jsou pro naši obec jeden pytel asi za 90 korun..já i prcek máme placenou popelnici jinde za levno ale to dojíždění s odpadkami je děs.

Se podívej na obecní vyhlášku o odpadech … podle mě jde o poplatek za tu popelnici jako nádobu, vlastně si jí dle m musítě koupit, jinak by jste platili nějaký poplatek za odvoz na hlavu ..
A ty pytle .. hmm .. asi nebudou na běžný odpad z domácnosti nif mof …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová