Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka,Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!
A jaké máte vztahy?
Jestli dobré, tak to asi měl být vtip. I když zrovna téhle humor je trošku priškrcený…
Blba sranda. IQ tykve. Asi bude trochu jednoduchá. Taky by mi to vadilo. Ale tento ubohý humor jde mimo me. Jestli te chtela ponizit, povedlo se. Vykašli se na ní. ![]()
Ja bych rekla, ze to mel byt „vtip“. Z toho si nic nedelej, ja tyhle „vtipy“ sama taky nechapu.
Kdybys jí řekla, že si tam taky připadáš jak ve vykřičeným domě, páč bordelmamá se vzadu válí a ostatní na ni makají, tak jste si kvit. Ale k tomu je potřeba smysl pro humor a postřeh… ![]()
Tchyne te nechtela ponizit, ma jen jiny druh humoru. To se stava.
@radúna píše:
A jaké máte vztahy?
Jestli dobré, tak to asi měl být vtip. I když zrovna téhle humor je trošku priškrcený…
Asi tak, ne uplne vhodny jako ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka,Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!
To myslela ze srandy, ne?
Jsi jí měla odpovědět v podobným stylu ![]()
Jaký ponížení? Sice špatný, ale byl to vtip. Tomu, kdo ho říká, to v hlavě nezní tak blbě jako těm, co ho pak slyší…
@Anonymní píše:
Musela jsem si to přečíst dvakrát abych to pochopila
podle mě to měl být vtip, zamrzí to, ale aspoň jsi si protáhla nohy zatímco ona kynula vzadu, ber to tak ![]()
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka,
Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!