Ponížení od tchyně

Anonymní
3.9.19 12:13

Poniženi od tchýně

Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka, :oops: Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
3.9.19 12:15

Nemyslela to z legrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
3.9.19 12:16

Vtip, propána. Se zasměju a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.9.19 12:18
@Anonymní píše:
Ahoj byli jsme s tchýní na vodě na šlapadlech já jsem šlapala byla jsem u volantu a ona ležela rozpláclá vzadu. V tom najednou říká že ikdyž nemám kabelku, tak je ze mě slušná šlapka, :oops: Nic jsem ji na to neřekla akorat se všichni krom mě bavili!

A jaké máte vztahy?
Jestli dobré, tak to asi měl být vtip. I když zrovna téhle humor je trošku priškrcený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244

A jéje, další tchyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014

Blba sranda. IQ tykve. Asi bude trochu jednoduchá. Taky by mi to vadilo. Ale tento ubohý humor jde mimo me. Jestli te chtela ponizit, povedlo se. Vykašli se na ní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
3.9.19 12:19

Ja bych rekla, ze to mel byt „vtip“. Z toho si nic nedelej, ja tyhle „vtipy“ sama taky nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.9.19 12:19

:lol: :lol: a ty nic? Měla jsi říct že někdo to odšlapat musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.9.19 12:20

Kdybys jí řekla, že si tam taky připadáš jak ve vykřičeným domě, páč bordelmamá se vzadu válí a ostatní na ni makají, tak jste si kvit. Ale k tomu je potřeba smysl pro humor a postřeh… ;)

• Citovat
  • Upravit
9918
3.9.19 12:20

Tchyne te nechtela ponizit, ma jen jiny druh humoru. To se stava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.9.19 12:21
@radúna píše:
A jaké máte vztahy?
Jestli dobré, tak to asi měl být vtip. I když zrovna téhle humor je trošku priškrcený…

Asi tak, ne uplne vhodny jako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.19 12:26
@Anonymní píše:

To myslela ze srandy, ne? :roll: Jsi jí měla odpovědět v podobným stylu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.9.19 12:28

Špatný vtip no

• Citovat
  • Upravit
1326
3.9.19 12:50

Jaký ponížení? Sice špatný, ale byl to vtip. Tomu, kdo ho říká, to v hlavě nezní tak blbě jako těm, co ho pak slyší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
3.9.19 13:01
@Anonymní píše:

Musela jsem si to přečíst dvakrát abych to pochopila :mrgreen: :mrgreen: podle mě to měl být vtip, zamrzí to, ale aspoň jsi si protáhla nohy zatímco ona kynula vzadu, ber to tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová