Ponížení a napadení od trenera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.26 21:00

@stinga ještě když jsme se bavili normálně řekl že má nějaké psycho problémy a že řeší agresivitu atd..a že se s ničím nestve atd. No asi jsem ho nastvala no ale aby na mě vztáhl ruku?? To normální není

• Citovat
  • Upravit
1150
5.6.26 21:02

Jaký šel, takovou potkal. Toť vše.
Tys mu řekla, aby zdechl, on na tebe plivnul. Netřeba víc dodávat. Připomínáte mi oba zdejší etnikum, jehož jméno se nesmí vyslovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
5.6.26 21:05
@Anonymní píše: Více

A ty, jsi slušná? Ano, ani jeden nejste slušný člověk. Vrána k vráně sedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 21:12

@Hanča1234 já byla celou dobu kdyby mě neposlal do Prčic..šlo to říct i slušně a ne na mě ječet a posílat mě někde..(sbohem) takže tak :)

• Citovat
  • Upravit
1541
5.6.26 21:13

Ano ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.26 21:19

A neuvažovala jsi, že by sis zajistila barter s nějakým učitelem češtiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
5.6.26 21:22

A proč se pouštíte do hádek s chlapem, o kterém víte, že má problémy s agresivitou a zcela zjevně není v hlavě úplně ok? Protože se říká, že muž by neměl ženu ani květinou uhodit? Neměl. Ale to neznamená, že to neudělá… Konflikty s takovými typy se zásadně neeskalují, ale deeskalují. Zvlášť když oni mají nemalou fyzickou převahu. Pokud tedy nejste ochotná jít do rvačky, pak si asi nemusíte brát servítky… Jemu do vašeho nafouklého břicha samozřejmě nic není, o tom žádná. Neměla jste vůbec žádnou povinnost se obhajovat. Ale chápu, že občas je těžké to nedělat, když se nás druhý něčím dotkne. Nicméně je furt lepší být dotčená za hloupou poznámku, než dostat jednu přes čumák, protože mi nedošlo, kdy je lepší vycouvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.26 21:25
@andiedvorakova píše: Více

Tak ona zakladatelka taky asi nebude květinka, když na něj řve, aby zdechl. Svůj k svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 21:31

@andiedvorakova protože jsem asi nevěděla že si to dovolí ke mě? A navíc on řešil břicho ve fitku a stravu tak proto si rypnul a já jsem měla potřebu se obhájit. A celou dobu jsem na něj mluvila v klidu a ani jsem hádku nechtěla. Takže tak a i kdyby prostě tohle si trenér nemůže dovolit přece nebo ano?

• Citovat
  • Upravit
26256
5.6.26 21:47

trenér je někdo, komu platíš za službu. Tohle není tvůj trenér, to je kámoš s výhodami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 21:52

@neumisa i kdyby toto si nemůže dovolit k nikomu :)

• Citovat
  • Upravit
1541
5.6.26 21:54

Kdyby, se takto choval k více lidem tak už tam není popř tam nikdo nechodí.
Moc ti to trolení nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 21:57

@Hanča1234 no karma je zdarma takže tak… Za mě si to nemůže dovolit vůbec no nevadí…tady se asi žádnýho zastání nedočkám.

• Citovat
  • Upravit
1541
5.6.26 22:00

Máš pravdu..karma je zdarma a u tebe už tě asi doběhla. Ke mě, se takto kamarádi nechovají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 22:07

@Hanča1234 to nebyl kamarád ale známý se kterým jsem si domluvila barter. Člověk to může říct i hezký hele nelíbí se mi tvé výsledky buď je tedy zlepsi a nebo si další lekce zaplať a nebo tedy jdi. Ale ne takto abych táhla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová