Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„mluvil na mě tak z patra a pak že jak to sním já mluvím a já že jak ty na mě tak já na tebe a on už začal nabírat a začal vyloženě řvát“
Ptal se, jak to s ním mluvíš, takže jsi asi jela nastejno od začátku. Ne že by to ospravedlňovalo, že chlap zatáhnul ženskou.
Doporučuju místo fitka začít chodit na kurzy českého jazyka. A přestat s barterem, radši si vydělej a pak to vydej.
@Hanča1234 hele člověk řekne spoustu věcí když je naštvaný no ne? Ale aby muž zaútočil na ženu? To udělá jen ubožák… Nic víc…
@Lily-of-the-valley jak jsem již psala já jsem sním od začátku mluvila normálně. To on začal co to břicho a strava sprostě začal arogantně tak já pak taky. Bylo mi to nepříjemné a řekla jsem že napůl atd. Nechtěla jsem to moc rozebírat.. ale to je jedno…
@Anonymní píše: Více
A tvůj slovník zase totální pinda…
Svůj k svému ![]()
@Anonymní píše: Více
Jste, nepochopila že nemám zájem už diskutovat? Ano, já lidem neříkám ať zdechnou nebo jdou do pi..
A už mě prosím neoznačujte. Jestli chápete co chci.
@Betty MacDonald haha takže vlastně za to můžu já ale to že on vlastně začal útočit na mě je naprosto v pořádku. No asi máte takové chlapy doma a přijde vám to normální to bych se pak nedivila