Ponížení a napadení od trenera

Anonymní
5.6.26 20:34

Ponížení od trenera

Ahojky…

cítím se neskutečně ponížená :(
Podělím se s vámi o tom, co se mi včera stalo…

Nějakou dobu asi dva měsíce jsem chodila do jednoho menciho fitka… Ten trenér byl můj známý- měla jsem s ním domluvený barter.
No a včera si tak sedím v lobby a piju protein on naproti mě a bylo na něm vidět, že je takový unavený tak jsem byla na mobilu a on z ničeho nic na mě - ty máš nějaké větší břicho a já co? Jsem jen nafouklá a on že ne že prostě vidí, že mám větší břicho než jsem měla a já že ne a on a co strava a já že tak napůl a on no takže ne a já jak že ne? Říkám že napůl že se snažil nejíst sladké atd ale že si pečivo občas dám a on hm a nemyslíš, že když tu chodíš zadarmo že by ses měla více snažit? A já že nemám teď nějaké problémy atd a že se nemůžu úplně soustředit na stravu a on: a kdo nemá problémy no a mluvil na mě tak z patra a pak že jak to sním já mluvím a já že jak ty na mě tak já na tebe a on už začal nabírat a začal vyloženě řvát že on tu je trenér a že může a že pokud se mi to nelíbí tak ať táhnu. No bylo mi do breku tak jsem se zvedla ze tedy půjdu a on ještě tak sbohem a já u dveří aby jsi zdechl a on co jsi to řekla? Ti urvu hlavu a já na něj ať mi tu nevyhrozuje a on se zvedl z té sedačky a šel ke mě a bouchl mě a tak jsem se ohnala ano mě vzal za Zápesti a snažil se mě vyhodit z toho fitka ven a pak na mě ještě plivl a nadával do špin…
Chápete to?
Ano asi jsem mu neměla říkat aby zdechl ale v nasranosti člověk řekne cokoliv ale to není důvod ještě aby na mě ten druhý vztáhl ruku. Svědky bohužel nemám… Nikdo to nevidel…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5886
5.6.26 20:39

Tak první půlku jsem ti věřila, ale to dál už ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.6.26 20:42

Tak už tam nechoď. Tohle stejně nebude dobrý trenér :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26436
5.6.26 20:42

Když zavřu oči nad věrohodností téhle story… začni chodit tam, kde budeš platit. Tohle bratříčkování po známosti nikdy k ničemu dobrému nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 20:43

@Lil Kitkatt a čemu jako nevěříš? Fakt se to stalo jinak bych to nepsala :) :( zápěstí mě ještě teď bolí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 20:44

@neumisa no ano máte pravdu :) taky si to myslím, že se mě chtěl zbavit 🙄 😃 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 20:45

@Duhovka12 jasně že ne.. jen jsem se s tím někde chtěla podělit to je vše :)

• Citovat
  • Upravit
3817
5.6.26 20:46
@Anonymní píše: Více

A proč opět anonym? Mimochodem, ty jsi sociální případ že chodíš někam permanentne zdarma? Jinak si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 20:47

@Hanča1234 no byl to barter já své služby mu dělala taky :) víte?

• Citovat
  • Upravit
3817
5.6.26 20:52

Jasný a proto se tě chtěl zbavit 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 20:54

@Hanča1234 no on pak přestal chodit prý mu masáže delaly ataky a bylo mu z toho zlé…ale řekl mi že mohu chodit dál…že mu to nevadí :nevim: ale tak stačilo říct to i slušně že je semnou nespokojený a ne se do mě navázet.

• Citovat
  • Upravit
80004
5.6.26 20:56

no oba jste se chovali jak nejspodnější špína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 20:56

@stinga proč oba? Tak asi jsem mu neměla říkat aby zdechl to asi jo ale jinak nic víc…

• Citovat
  • Upravit
9809
5.6.26 20:57

Oba jste divné existence. To bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80004
5.6.26 20:58

no tak je pravda, že on se choval stokrát hůř, než ty - to je takový běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová