Syn 16,5 let chce jet na koncert za hranice

3638
4.6.26 14:30

Syn 16,5 let chce jet na koncert za hranice

Ahoj všem,

mám syna, je mu 16,5 roku a domluvil se s kamarádkou, že by chtěli jet do Berlína na koncert. Odvezl by je tam otec kamarádky, který pracovně často řídí mimo ČR. Tatínka neznám, bydlí v jiném městě než my. navíc mluví jen anglicky a to zas neumím já :) Pomocí překladače jsem mu napsala přes whatsapp. Napsal mi, že nemá problém je tam odvést. Doveze je až před arénu, kde je koncert a apk je zas po skončení vyzvedne a pojedou zět do ČR nebo je i varianta, že by přespali. Co si o tom myslíte? Já mám v halvě jen katastrofické scénáře. Syn je samostatný, často cestuje sám do Prahy, umí velmi dobře anglicky. jak by jste jednaly, co by jste si prověřili nebo co vás k tomu napadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15555
4.6.26 14:35

Prosím tě co chceš prověřovat? :mrgreen:
Nic bych neřešila a pustila bych ho. Odvoz zajištěný … Za chvilku bude plnoletý. Všimla sis, že už je to pár let, co byla přestřihnutá pupeční šňůra? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
4.6.26 14:38

Nenapadá me nic. Poprala bych mu hezkou zábavu. Jestli tam bude spát, tak bych mu přibalila kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
4.6.26 14:39

@Ewule0712 Dospělý odvoz tam i zpět má, na koncertě sám nebude, na místě se domluví… Popřála bych mu, ať si to užije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
4.6.26 14:40

:lol: :lol: :lol: Chápu, že se to někomu může zdát přes čáru, ale při tom všem, co se děje není divu. Nevím, jestli občas koukáte na TV a čtete zprávy na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
4.6.26 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
4.6.26 14:42
@Šmoulice píše: Více
:D :D no…je to těžké, ano :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
@Ewule0712 píše: Více

Nevycházej ani z baráku … Víš co všechno by se ti mohlo stát? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274

Bude to v pohodě, neboj. Na co jedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.26 14:43
Čteme a co? Myslíš, že se lze připravit na tragédie typu střelba na FF? Nejde. Musíš jen doufat, že jsi kluka dobře vychovala. Tedy na to, že je relativně zodpovědný a neutrhne se ze řetězu, když mu poprvé povolíš uzdu. Já osobně věřím, že vložená důvěra se vrátí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
4.6.26 14:44

Berlín je v pohodě, předpokládám Uber Aréna? Tam je až drahý parkování bezpečno, anglicky se domluvíš všude. Moje má 12 a jezdí po Berlíně každý den sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
4.6.26 14:52
Čteme, koukáme… a některé jsme si tímto věkem s vlastními dětmi nedávno prošly ;) V tomhle věku mi dcera letěla se spolužačkou a americkými kamarádkami na výměnný pobyt do USA (letěly bez dospělého doprovodu) a do toho covid zavřel hranice. Nervíky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80173
4.6.26 14:57

@Ewule0712 pustila bych ho, zejména pokud to má takto proběhnout. Čeho se bojíš? Konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.26 15:00

Takhle s odvozem jo. A to jsem taky plašan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
4.6.26 15:03

Jako co přesně myslíš, že „se děje“ v kontextu tohoto koncertu? 8o

Budou mít odvoz rodičem tam, odvoz rodičem zpět… a na koncertě snad dozor nepotřebují, ne? Resp. nechápu, k čemu by tam byl nějak prospěšný…

To syna nepouštíš ani na výlety třeba se školou? Tam mají dozor 2-3 dospělých na celou třídu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová